Възрастно семейство от велинградско село заразено с COVID-19

Двамата съпрузи са поставени под домашна изолация
3 юли 2020 14:06, Ния Христова
17
Възрастно семейство от велинградско село заразено с COVID-19
Снимка: Pixabay
Възрастно семейство от велинградското село Грашево е дало положителни проби за коронавирус. Жената е на 75 г., а мъжът й на 80 г. Двамата съпрузи са поставени под домашна изолация.
 
Това информираха от Регионалната здравна инспекция в Пазарджик. Те уточниха, че за последното денонощие са регистрирани общо 6 положителни проби за COVID-19. Останалите са на две жени на 70 г. от гр. Пазарджик, едната от които е била хоспитализирана в "МБАЛ-Пазарджик", във Второ вътрешно отделение. Другата е амбулаторна и е изолирана в дома си. 
Още по темата
 
Петата проба е на 59-годишна жена от град Пазарджик, а шестата на 51-годишна жена от град Ракитово. Двете жени са амбулаторни и са поставени под домашна карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РеалистПак плямпаш общи приказки.Разтълкувай какво значи твоето "разумно"?
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има вирус, той е герб. Крадливата хунта.Начело с един доносник на дс. Комунист. Присламчил се към Тодор Живков и Царя. С тези връзки създал мутренски бизнес. Докопал се до властта, под негово управление са най тъмните години. Използвал властта си да разчисти конкуренцията като глав сек на мвр, по късно кмет на сф, когато беше най голямото крадене. После мп. Най голямото крадене.
15
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
нещо не разбрах от кого са се заразили - деца , внуци, съседи ли ???
14
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Към вируса трябва да се подхожда разумно - без подценяване и без паника. Очевидно вирусът е опасен, за което може да се съди по разпространението му по целия свят, начина на преболедуване и починалите. Засега не знаем последиците от преболедуването.
13
9
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
ковида е лъжа за да ви контролират.
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я пратете Мангъров да ги пригиледа,ще им отмени диагнозите
11
5
 
4
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Абе, я туй да беше бубонна Чума, да видите безсимптомно ли е, симптомно ли е, лови ли го тест или не. Ама да няма антибиотици. В сравнение с истинските епидемии, Короната е пълен та*ак. Истинско китайско менте. Днешните хора са просто много разглезени и капризни. В сравнение с батковците от Висшата Лига - Чума, Холера, Тиф, Короната е от селска аматьорска лига.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Крачуна в Близ са забранени коментите под статии за Гроб
9
6
 
4
 
! Отговори
Мхмммм преди 3 години
Дааа. И те са ходили на мач или на дискотека, та ето - хванали са Чума. ХАХХАХАХАХАХАХА
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки да си прави изводи. Вижте нова, блиц, пик и тн.
7
4
 
5
 
! Отговори
НоваТвНасоки4 преди 3 години
Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.
6
2
 
6
 
! Отговори
НоваТвНасоки3 преди 3 години
С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК А.Н.). Там препоръките при конференциите на Щаба да се чуват ВИНАГИ въпросите на ИВЧЕТО (явно Ива Николова А.Н.). Нареждането е от шефа и аз смятам така.За спортна дирекция знаете от новия сезон политиката се променя и започвате да изписвате и изговаряте двете цската така: цска София, а новаците като ЦСКА 48.Васко(може би Васил Иванов А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.Не искам да съм
5
3
 
7
 
! Отговори
НоваТвНасоки2 преди 3 години
За президента репортажите да са кратки и без конкретика.Божков винаги да е споменаван катоОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н
4
3
 
6
 
! Отговори
ПрофНасокиДоНова преди 3 години
Професионални насоки (май 2020) на Нова ТВКолеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.За президента
3
7
 
12
 
! Отговори
ЯкГербер преди 3 години
Гледах в 12 новините на нова. На тея дето им прати Боко мейл как да отразяват новините.Първата и топ новина беше за Каскета. Как арестували на Божков човек. 5 мин. Втората новина беше за Баце. Пак някаква лента режеше в Пазарджик мисля. Говори все хубави неща. Още 5 мин. После трета, четвърта. Към петата новина казаха за новите ковиди. 30 сек. Хунтата явно усети че българина не е ***, и ковида е изтъркана плоча.
2
5
 
11
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Май пак объркахме тестовете!
1
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И децата от детската градина разбраха, че всичко е една голяма измама.