Нови 63 случая на коронавирус у нас, петима са починали

17 души са излекувани за последните 24 часа
155
Нови 63 случая на коронавирус у нас, петима са починали
Снимка: БГНЕС
Нови 63 случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие у нас, така общо потвърдените случаи на коронавирусна инфекция у нас стават 5740, сочи Националната информационна система. Активните са 2579.
 
PCR тестовете, направени за изминалите 24 часа, са 923. 
 
Отново най-много случаи са регистрирани в София.
Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 5; Варна - 2; Велико Търново - 2; Габрово - 1; Кюстендил - 9; Пазарджик - 5; Пловдив - 5; Сливен - 1; Смолян - 4; София област - 6; София град - 23.
 
Излекуваните лица са 2915, от тях 17 са през последното денонощие.
 
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 458 пациенти с доказана коронавирусна инфекция. 28 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Според Националната информационна система у нас COVID-19 е констатиран при 448 медици, има двама новозаразени.
 
Починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, са 246. За последното денонощие са 5.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 86Нещо за инкубационен период да си чувал?
122
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бърза имунизацияДнес сред починалите има мъж на 47 г., за когото липсва информация за придружаващи заболявания. Не е трябвало да седи в къщи по твоята логика. Така че не е толкова лесно: едни да седят вкъщи, други да си щъкат и смятат, че нищо не може да ги споходи.
121
4
 
2
 
! Отговори
Много станахме преди 3 години
Глупаците и глезльовците и дървените философи на тази земя!Натежаахме!Май идва време за редукция!Нужно е равновесие!
120
12
 
8
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Ненаправените вчера тестове утре ще излезнат и ще оформят хубавото число 250. Продължавайте да ходите на дискотеки и да се събирате на тумби. Качвайте се на автобуси с герои от Освобождението и такива, които не вярват, че има въздух (не са го виждали). Барба Ганюс ви остави на собствената ви простотия и ше ви гледа сеира. По важни за него са западните алкохолици.
119
3
 
13
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Вече нито слушам нито чета идиотиите на алчните и лъжливи наши управници и техните клакьори, които се облажават покрай тях като надуват ковит балона!
118
4
 
9
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Ей омръзнахте с лъжите и глупостите на народа вече! То за пари сте готови и в ада да слезете приживе,но не се притеснявайте и това ще ви се случи *** долни и ще живеете вечно в мъчения.Има Бог и той ще ви накаже жестоко !
117
5
 
15
 
! Отговори
Бърза имунизация преди 3 години
Вие какво си мислите, че това е непланирано изтърване на бройката заразени? Не, това е планирана естествена имунизация на активната част от населението с корона-вирус.Никой обаче няма да ви го каже! Който го страх или има сериозни заболявания, да се заключва в къщи и да чака ваксината, тази Коледа..... или следващата.
116
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще се осъзнае от повечето хора, че ще се плати жестока цена за отварянето на барове, дискотеки, нощни клубове, "спасяването" на сезона по Мутроморието и щъкането из цялата страна на ония от клъстерите(гетата).Цената е, че през есента всички ученици и студенти ще са онлайн, с всички произтичащи от това последици за родителите им и икономиката.Всички ще са виновни, само един ще е невинен - Банкянеца!
115
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се надявайте на пари от ЕС, никога няма да стигнем страни като Италия, Испания, Белгия, Холандия - там случаите са десетки и стотици хиляди, а всеки починал го пишат жертва на ковид-19. Къде сме тръгнали и ние да се бутаме с нашата смешна статистика от 200 починали. Те ще получат милиардите, ще отидат за подпомагане на BMW, BOSCH, WV, a после ние всички солидарно ще ги връщаме и българите пак ще се молим фауве да си изнесе производството при нас да им работим евтино.
114
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бизнесмени, близки до властта, занимаващи се с фармацевтика накупиха тестове, маски и т.н. и сега напъват да си вземат парите през здравна каса, държавни субсидии и т.н. Като естествено са купени по х евро, а се продават по 2 пъти хикс. Печалбата се дели с покровителстващите политици и нощниците. Затова те ще натискат до дупка да се тества и да се носят маски до припадък, дори да няма и помен о вирус. Това е схемата в целия свят. Едни хора печелят огромни пари от страха на хората и чрез измамата, че се грижат за тях.
113
5
 
3
 
! Отговори
самоунищожение преди 3 години
До АнонименИ аз прочетох за чумата.Жена, която яла суров мармот и после имала доста контакти. Лошотията е препълнила земята и тя вече ни повръща. Нямат достъп до ваксини бедните, а антиваксъри настройват хората да не се ваксинират в белите държави. Богатее неконтролируемо малка прослойка, а се увеличава глада и немотията по земята, която докарва милиони хора да търсят и да ядат всякакви гадни и екзотични животни, това население е и неграмотно и няма елементарни хигиенни и здравни познания.
112
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От всяка друго село и паланка знаем кой къде се заразява, само в най-голямото огнище - София е пълна мъгла. Колко теста са направени в София, кои хора се заразяват най-много - роми, работещи в големи колективи, деца в детски градини, ходещи по дискотеки и барове и мачове и да се вземат някакви мерки спрямо тези рискови групи, останалите да си живеят спокойно?Пълно безхаберие и никаква информация!
111
6
 
10
 
! Отговори
щрауси преди 3 години
До АнонименАми какво искаш бе, да те лъжат, че няма нищо, и като почнат да пристигат задушаващи се десетки пациенти в болницата, тогава по-малко ли ще те е страх, пъзльо, тогава ще ревеш на умряло, че не те били предупредили и излъгали, както за Чернобил. Който няма нерви да не чете новини .
110
6
 
6
 
! Отговори
незапознати пишат преди 3 години
До АнонименГлупости, не усещали нищо, а били в болница или на домашно лечение. Не усещат само безсимптомните. Влез и прочети от чужбина какво пишат, колко е болезнено и гадно това нещо.
109
4
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Починал е 47 годишен без придружаващи заболявания, ама не е притеснително изобщо. Между другото много от по-възрастните си спазват мерките, на нашата улица очевидно е спаднал пътникопотока, тук-там мяйка с детенце. То вярно че е лято и хората са по вилите
108
2
 
9
 
! Отговори
мисли преди 3 години
До АнонименМоже да се зарази, ако посети веднъж джипи и аптека и болница и ето как се заразява възрастен човек. Най-много са се заразявали в Италия в болниците.
107
4
 
2
 
! Отговори
до 111 преди 3 години
Много заболели са до 29 годишни, а те го карат по- леко.
106
5
 
4
 
! Отговори
за съжаление преди 3 години
До Ф.С.В.Да, това скоро и нас ще ни чака, да се молите да ви приемат и закарат за лечение, но като сме глупави и ***, това е...Естественият подбор не прощава.
105
13
 
5
 
! Отговори
нова политика преди 3 години
Прави впечатление малкият брой излекувани и от няколко дни липсата на повишаване на броя на хората в болници. Голям брой от новозаболелите явно остават у дома, дори повечето да са без симптоми, поне 20 процента го карат средно тежко и тежко, а в болница не постъпват по 20-40 души . Ще се види накъде ще отидат нещата, защото често заболяването се усложнява изведнъж и ако си в болница все някакъв контрол има, но у дома... Ако продължат така нещата, ще има доста повече умрели и то и от по-младите
104
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Питам"До Анонимен 90 Защо да не търпим Борисов ? Какво му е ?Най добрия премиер.Изборите го доказват....."Изборите които прави твоят премиер са престъпление и държавна измяна!!!! Само за това не би трябвало да излезне от затвора до живот!!!!