Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
17
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилните привърженици на *** президент Радев се заразят с коварната болест коронавирус и недай се боже починат от нея тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и хич не е за подценяване . Жалкото е че заради дебилните ни президент Радев и неговите привърженици дебилни българи егоисти с егоистично мислене в България страдаме ние нормалните Българи.
197
3
 
7
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
До МангъровКога ще си късаш дипломата.
196
7
 
9
 
! Отговори
стика с КОВИД преди 3 години
Стига с тоя КОВИД и да живеем нормално.Всеки ден ни облъчват с някаква скапана статистика.Има го и ще го има
195
11
 
3
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До дебилните егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни дебилни привърженици на *** президент Радев в понеделник всички страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите които желаят да ги посетят поради завишения брой заразени с короновирус в България така че кои каквото си надроби това ще сърба за това ще сте виновни вие дебилните безотговорни привърженици на *** президент Радев
194
13
 
7
 
! Отговори
Оня с косата преди 3 години
Президента ще понесе ли отговорност за хилядите заразени с covid,в резултат от иницираните от него протести?Ще понесе ли отговорност и за умрелите?Ако са ви дали 50 лв. да скандирате "Радеф,Радеф" и да гълтате чужди плюнки пълни с covid, дали си заслужават парите. Като занесете covida в къщи и майка или баща ви умре, с 50 лв. само некролога не можете да му платите. В президентството могат да ви изпринтират безплатно предполагам!? Би трябвало,..като умишлени съпричинители, заедно с вас!
193
16
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилен президент Радев и дебилните му превърженици българи егоисти с егоистично мислене които мислят само единствено за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи *** егоисти българи в България страдаме ние нормалните Българи.
192
6
 
3
 
! Отговори
найобичам”овчарите” преди 3 години
До АнонименДо 185, до тоя със стадото.Абе, полу- нещо си, ти знаеш ли, че има регламент, ЕВРОПЕЙСКИ, за личните предпазни средства. На него отговарят само тези маски от аптеките, но те имат някакви функции само час! После трябва да се смени.Тези шарении от хасе, от *** и сутиени, с които се маскира стадото - НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА!!!! Стават развъдник та бактерии и може да ти докарат някоя белодробна демоде болест.Ако беше страшно, политиците щяха да са в някой бункер, или на Луната
191
5
 
4
 
! Отговори
FU преди 3 години
Българчетата ще носят маски, ако някой им каже в никакъв случай да не носят! I-а група ДГ.
190
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Процеса върви, без значение какво и колко установяват като носители, нито зависи от това кога ще ни го съобщят по медии.Кога станахме публика и не виждаме нещата които не е фокусирани по медии.Тенденцията е нагоре и настрани. Шанса да се срещнеш с вируса е пъти по голям от времето на ограничителните мерки, и за това няма нужда да каламбури с проценти и да се търси успокоение. Нужно е всеки да преосмисли стратегията си, минимизирайки шанса да съучаства в пораженията, които ще нанесе епидемията.
189
4
 
4
 
! Отговори
Мангъров преди 3 години
Тук съм. Какво те интересува?
188
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
191, имам нужда от нов телевизор. Да взема да те осъдя.
187
2
 
5
 
! Отговори
AБВ преди 3 години
Къде е сега Мангъров да конентира и дава акъл?
186
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 177"Маска няма да сложа. Имам право да дишам. Бягай в гората да се пазиш"В такъв случай аз имам правото да ти избия зъбите в мига който те видя!
185
8
 
2
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Абе де да знам!На плажа днес беше претъпкано, никой не носеше маска, ама пък и никой не умря заради това. Много странно!
184
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИК какво казва?
183
2
 
8
 
! Отговори
Мориарти преди 3 години
ви каза, че сте стигнем петцифрено число заразени и сега ви гледа сеира и чака да уврат и най-квадратните глави на тези, които го плюят, за да ви каже следващото число. И Гърция нещо ви не ще. На море - при Мангъра, Славенцето да ви пее чалгичка. Друго не заслужавате, като толкова ви е акъла. И във Виена не ви пускат та да се биете по косматите гърди в банята какви сте велики ***.
182
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже стадото бълггарашко е супер недисциплинирано трябват КРУТИ МЕРКИ.Затваряне на границите. 5000 лева глова за неносене на маска на закрито и който няма кинти в затвора да отработи кинтите ВЕДНАГА.Ето така се въвежда ред и управляват ***.
181
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И утре ще си отдъхнем , а във вторник ще видим.
180
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските пазят другите !Като плещиш глупости да не хвърчи слюнка, това е да си отговорен към другите, а не да гледаш само себе си и собствения си кеф! Който не иска да пази останалите да заминава да си стои сам!
179
2
 
7
 
! Отговори
До 173 преди 3 години
И какво пречи с всичко това което си написал да се съобразяваш, носейки маска там където е нужно?И все пак си помисли,че има професии които носят маска пъти повече време от който и да е обикновен човек, дезинфекцират на всеки 20 мин. всичко до което се доксоват, защото е задължително в работата им.Правиш се на умен, но посланието ти е разрушително. И не разбрах защо не си излизал на слънце, или то за теб е само комплект с бирата и лафа в парка.