Прегазената жена край Созопол се прибирала към "Арапя"?

Тя е била в заведение в Созопол преди инцидента
26 юли 2020 13:18, Александър Попов
20
Прегазената жена край Созопол се прибирала към "Арапя"?
Снимка: БГНЕС

Прегазената жена, която загина тази нощ на отбивката за Св. Тома край Созопол е била отседнала в къмпинг Арапя. Часове преди инцидента тя е била в заведение в Созопол, съобщиха от полицията в Бургас.

Още по темата
Преди пътния инцидент, станал снощи около 01.00 часа, вероятно се е прибирала пеш към Арапя и тогава е била блъсната. Все още се изчакват резултатите от аутопсията.

Не е ясно и дали тя не е била прегазена от друга кола, която е напуснала мястото на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
guest преди 3 години
До Анонименхайде да си спестите разсъжденията по адрес на жената! Познавам я лично и мога да ви уверя, че не е от леките жени, пиянстващи до несвяст. Не се знае какво е станало и как въобще се е озовала на шосето. Не забравяйте, че е мъртва и няма как да каже, а че се е прибирала пеша и т.н. са само слабоумни предположения на полицайте, за да приключат случая и да се отдадат на по-смислени занимания като например да изчисляват колко време им остава до пенсия.
16
0
 
14
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
От Созопол до Арапя са 36км по пътя според гугле мапс. Не, че е невъзможно, ама има нещо гнило в цялата работа. А на някой шапкар му е подсказано да достигне до "обосновано предположение".
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Созопол до Арапя пеш ? Леле.... В един през нощта ? Верно ли сте прочели всичко както трябва ,преди да публикувате тука ?
14
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкия човек. Да кажат резултатите на тая, какво е съдържала кръвта и. И човека невинен да си ходи.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нормални хора, които да почиват на море в България.
12
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази дама, със сигурност е била от "свободните" хора, които ходят с бира в ръка насам-натам. Отделно това, че точно там и през деня е опасно да се ходи, а какво остава за посред нощ...
11
9
 
11
 
! Отговори
До Оставка преди 3 години
Не мога да си представя как може да се отиде по плажа от Созопол до Арапя, но явно протестърите можете като Исус да ходите по водата
10
0
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?
9
2
 
19
 
! Отговори
оставка преди 3 години
Едно време можеше да се ходи по плажа, не трябваше да ходиш по шосето. Но откакто държавата и плажовете станаха частна собственост на Доган и Пеевски вече не може.
8
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хипстърията й е струвала живота. Хубаво, къмпинг, тоалетна в храстите, тревица колкото си искаш, ама нямаше ли компания да я придружи? Такситата ги изключвам от уравнението, те са 80% рецидивисти и за сама жена е дори по-опасно от ходенето пеша. А като знам пътя какво представлява не знам с какъв кураж е тръгнала пеша в тъмницата като не знае колко пияници с коли летят насреща..
7
0
 
35
 
! Отговори
Танер преди 3 години
арапя е между лозенец и царево къде е созопол ?!
6
0
 
40
 
! Отговори
арапя? преди 3 години
Арапя е на 30-40 км от Созопол ве ,
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сложиха любовницата на симеонов за министър и успехите почнаха (
4
3
 
29
 
! Отговори
шок и ужас преди 3 години
държавата ни убива , защото никой не помисля къде да вървят хората, прозстотията ни убива защото тръгваме в един през нощта без никаква сигнализация по шосето, мизерията ни убива ,защото нямаме 20 кинта някой да ни закара , вместо да вървим пеша, Полицията ни убива , защото трябва да обикалят и такива неадекватни да ги глобяват......Жалко за поредния загинал по бг пътищата
3
6
 
33
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Човешкия живот не струва и пукната пара в Доганистан.
2
1
 
29
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Бог да прости жената, но толкова ли няма пари за такси или приятели да я откарат? Този, дето е избягал не го коментирам. Отдавна за бягане от подобна ситуация трябва да бъдат налагани 6 месеца затвор минимум без право на коментар. Ако е можело да се помогне на жертвата 2 или 3 години заради убийство от безхаберие и по непредпазливост. Тогава хората ще се научат на отговорност. За покойната или добро или нищо, но не може да имаме пари за картофки и бира а за такси - не!
1
1
 
28
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да я прости