74-годишна жена почина в Хасково от COVID-19

Тя е имала придружаващо сърдечно заболяване
16 авг 2020 12:22, Красимир Ангелов
22
74-годишна жена почина в Хасково от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Жена на 74 години с COVID-19 е починала в интензивното отделение на хасковската болница, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Още по темата
Пациентката, която е от Димитровград, е била диагностицирана с инфекцията на 4 август. След влошаване на състоянието й тя е била хоспитализирана и е загубила битката за живота на 14 август.

Жената е имала придружаващо сърдечно заболяване.

В РЗИ-Хасково е постъпила информация за нов положителен случай на коронавирусна инфекция. Заразената е жена на 55 години от община Хасково. През днешния ден предстои да бъде извършено епидемиологично проучване. Случаите на COVID-19 в област Хасково до този момент са 115.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
В България почти всеки над 20 години има някакво придружавашо заболяване, от което няма да почине в 99% от случаите и ще си живее още много години, освен ако не се зарази с този коронавирус.
16
0
 
4
 
! Отговори
Татул преди 3 години
До ГаменГамен, тарикатче си, но искам да ти кажа нещо. Доста колеги заболяха с ковид, някои нямат никакви симптоми. Някои карат доста тежко инфекцията. Слава богу засега не се е стигнало до фатален край, но и това не е изключено. И понеже си тарикатче, мога да ти препоръчам инфекциозното отделение. Там са виждали ковид и са чували за него. Ти *** постой там, нали си герой - после пиши тук.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Годжито ни каза, че ако не е бил вируса, то всички починали са щели да живеят още по 13 години средно. Това се отнася и за тази жена, нищо, че е имала увредено сърце вече, според критериите на нашите ковид борци тя си е била още първа младост
14
1
 
5
 
! Отговори
Проф. Мутафчийски преди 3 години
Милата....ако не е бил гадния ковид можели са да я оправят след безвредния масивен инфаркт....
13
2
 
7
 
! Отговори
къун преди 3 години
Предлагам за всеки един починал от КОВИД да има отделна статия, за да може да има колкото се може повече стресиращи заглавия, защото живота стана много спокоен и малко стрес добре ще ни дойде. Благодаря.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега не разбрах от КОВИД ли е починала или от сърдечното заболяване....
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера един мъж на 85 почина при нас от инсулт.. Хора умират всеки ден, все от нещо. Някои даже умират без да са болни от нищо.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е точно това ли решихте че е новина, онзи ден 12 си заминаха и никой дума не обели какво що, днес за бабата лека и пръст издънихте таз статия безмислена.
9
2
 
3
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До ПфффТи отде знаеш, зарази ли се че знаеш какви са мъките? Умря ли, ко стана с тебе, че знаеш? *** такъв, аре дърпай нанякъде.
8
4
 
9
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Се ми е на акъла че бабишкера точно от ковид е гушнала букета. Докога ще насаждате страх и паника сред населението? Това е наказуемо и сте за съд......................Тя с един куп болести, на години е стара и точно от ковид почина. Аре не, а?
7
2
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До ПфффКОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!!80% ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА ЗАРАЗЕНИ И ГО МИНАВАТ КАТО ХРЕМА!
6
0
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КЪДЕ ПО МЛАДИ СИ ЗАМИНАВАТ И БЕЗ КОРОНА ВИРУСА!!!
5
1
 
5
 
! Отговори
до Пффф преди 3 години
То щото от рак е по-лек края. И не са само 10тина дни.
4
11
 
2
 
! Отговори
Пффф преди 3 години
Значи заразиш ли се за десетина дена си отиваш ..... И то в адски мъки. После мрънкайте пак срещу закона за носенето на маски.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес в страната ни ще загинат около 300 души. Искам подобна новина за всеки един от тях!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом може да репортвате всеки отделен случай с такива подробности, значи не е толкова зле работата.Я се пробвайте така да репортвате всички смъртни случая от грип, рак, инфаркт и т.н. да видим какво ще стане.С тея измислени новини за вируса, населението лудва и се самонавива за нуждата от пагубни изолационни мерки, ограничения от пътувания и т.н.ПС: с тея ограничения поне катастрофите ще с намаляли. И народа по малко мре, щото не влиза в болници
1
4
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Ужасното на този вирус не е бройката ами начина, по който си отиват хората. Изключително мъчително. Никой не заслужава да си отиде така :(