13 починали и 188 новозаразени с коронавирус у нас

62-ма души се намират в интензивно отделение
Обновена: 2 сеп 2020 08:11 | 2 сеп 2020 06:30, Петя Славова
58
13 починали и 188 новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

188 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните на Единния информационен портал. Направените PCR теста за последното денонощие са 6784. Така общият брой на потвърдените случаи у нас е 16 454.

Активните случая в момента са 4197, а от тях 737 са хоспитализирани като 62 са в интензивно отделение.
Излекуваните за последните 24 часа са 132 души, а общият брой стига 11 615.

Още по темата

Потвърдените случаи по области са: Благоевград - 35, Бургас - 26, Варна - 17. Във Велико Търново, Видин и Враца няма нито един нов регистриран случай, а в Габраво е 1. Добрич - 4, Кърджали - 1, Кюстендил - 2. В Ловеч и Монтана има по 1 нов случай, в Пазарджик - 12, в Перник - 2, в Плевен - нито един.

В Пловдив новорегистрираните са 13, в Разград няма. В Русе са 8, в Силистра - 10. Новите случаи в Сливен са 2, в Смолян - 10, в София - 1, в София-град 26. В Стара Загора - 9, в Търговище нито един, в Хасково - 5, в Шумен и Ямбол - по един нов случай.

Починали са 13 души за денонощието и така общият брой на жертвите на коронавирус у нас достигна 642.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много починали всеки ден! Лека им пръст на хората!Какво ги правят в тези болници е пълна мъгла, но нещо не се справят? Ако така продължава лошо ни се пише зимата. А тези безсмъртните, които не вярват, че има такъв вирус и постоянно обясняват на другите да се крият под дивана, да отидат доброволци в лечебните заведения, домовете за стари хора, да помагат, да не хабят умствена енергия по форумите и да бъдат така добри да се съобразяват с въведените доста либерални мерки !
52
0
 
1
 
! Отговори
Свидетел преди 3 години
До симидчиевКо каза ко? По-малко починали имало в Англия от нас? Брачед, тука като бяха 800 заразени там умираха по толкова всеки ден, я пак оправи сметката :D
51
1
 
4
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До ЗлатенаКакво общо има президентът, Слави Трифонов и БСП с епидемията. Да не са разработвали те този вирус в тайни лаборатории. И въпреки митингите, където доста хора са без маски, София има сравнително ниско процентно ниво на инфектирани в сравнение с някои други областни градове.
50
1
 
4
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До ЗлатенаМразите ни всички, не можете да понасяте мненията ни, възгледите ни, идеите ни. Мразите свободата ни, мразите ни просто за това, че не сме се заразили, мразите ни, защото не умираме в адски мъки, мразите ни, че сме хора. Ами мразете ни, щом толкова го искате. Ние пък няма да умираме и ще продължаваме да бъдем яко здрави.
49
0
 
3
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 години
До славянинПредлагам ти да отидеш в Китай и да се опиташ да прокараш там твоите виждания.
48
2
 
3
 
! Отговори
до 48 от славянин преди 3 години
Златенке, в такъв случай всички, които работят в коронаотделенията би трябвало не само да са заразени, ами и болни, и на апаратно дишане, нали така според единствената ти права гънка в мъзъка!? А в болниците има всякакви зарази, ти за вътреболнични инфекции да си чувала!?
47
10
 
10
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам на дебилните дебелокожи българи егоисти с егоистично мислене които твърдят че короновируса няма всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат въобще да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата пък дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави.
46
7
 
9
 
! Отговори
до 46 от славянин преди 3 години
Златенке, тиквичке,, след 55 дни на протести без спазването на никакви предпазни мерки къде са ''композициите с трупове''!? Май дебилната си само ти и точно по тази причина не можеш да го осъзнаеш!!? Наври си тиквата в ***, там е най-безопасното място против вируса!
45
15
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Армен Бабикян гъзоблизци Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
44
7
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Най-добрият начин коронозомбитата да се предпазят от вируса е да се затворят доживот вкъщи и тиквите им да бъдат вкарани в заднците им, така няма никаква опасност вирусът да попадне в дихателната им система!
43
12
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и Армен Бабикян гъзоблизци Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.
42
5
 
5
 
! Отговори
славянин преди 3 години
''Около 90% зараженных коронавирусом совершенно не опасны для окружающих и потому не могут считаться больными. К такому выводу пришли исследователи в США.Как передает The New York Times, специалисты в области здравоохранения провели эксперимент в трех штатах. Они установили, что стандартные тесты на COVID-19 определяют заражение в том числе у носителей незначительного количества вируса. Маловероятно, что такие люди могут заразить других, считают ученые.''
41
2
 
7
 
! Отговори
Родопчанин преди 3 години
Смолян, Смолян, винаги сред най-много заразените! Какво прави РЗИ и др. органи , които са длъжни да правят привенция? Гурбетчии, спрете се най-после?
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе вие наистина сте впечатляващи. Никаква способност за разсъждение. Имаше безброй дни, в които се правеха 3000-4000 теста, обикновено в неделя падат наполовина, с каква нищожна мозъчна дейност вземаш днешните числа и ги умножаваш от април?
39
8
 
6
 
! Отговори
sss преди 3 години
правят по 6000 - 7000 теста на ден - това значи по 200 000 на месец - броени от април: 1 000 000 теста... а по официални данни са направени около 415 000 теста??? игра на числа.. направен тест или тестван човек?? покажете имената - нали търсите контактни?? пълен смях е тази стъкмистика-статистика
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Летния сезон е към края си и Бургас вече може да избухне! Оня ден Кантарджиев в едно изказване каза, че за първи път броя на положителните проби пада под 10%. Каза че очевидно здравите хора, които се тестват за Гърция или някъде другаде изкривяват силно статистиката. Реалните тестове от РЗИ са под 20% от всички. Никой не му обърна внимание...
37
7
 
20
 
! Отговори
Кое му е интересното преди 3 години
Кое му е интересното?По южното черноморие беше и е страшен гъч. Не се спазват никакви противоепедемични мерки никъде, ама никъде- на улицата, по сергиите, в капанчета и кръчми, в магазини, на плажа.Събрали са се хора от всички краища на България, вкл. заразени, които след престой се прибират по родните си места и евентуално разнасят заразата.И какво се случва след ДВА МЕСЕЦА безчинставане по морето???НИЩО!!!Същото е и по протестите.Ако някой не е разбрал, ще му го нарисувам...
36
7
 
2
 
! Отговори
Преслава преди 3 години
Лъжа е !
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо зависи къде се взимат хора за тестване !Ако тестват например вече преболедували вируса без да са рабрали дори ще им покажеЗаразата на теста !Това не значи че са болни а заразени преносители и са опасни само за околните .Затова носете маски ръкавици очила и дистанция от всеки.
34
7
 
14
 
! Отговори
симидчиев преди 3 години
Доктор Симидчиев си го каза правдиво: Броят на заразените ЗАВИСИ от поведението на хората. А броят на починалите - от поведението на медицианския пресонал. В Англия 10 пъти са повече заразените от България, но.....брият починали е по-малък от този в нашата страна. Правете си изводите: толкова пари отиват там! Защо?