Предизвикателства пред имотния пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19

Онлайн дискусия на Imoti.net на 5 октомври от 14:15 ч. на сайта на агенцията
1 окт 2020 17:52, Анисия Иванова
Предизвикателства пред имотния пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19
Снимка: Imoti.net

Водещият сайт за обяви на недвижими имотиImoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната  чрез поредица от онлайн дискусии. Предстои онлайн дискусия, посветена на Пловдив и Стара Загора, която ще се проведе на 5 октомври, от 14:15 часа, и ще се излъчва на живо в сайта на Imoti.net.

Експерти от различни сектори ще анализират пред какви предизвикателства се изправя имотният пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19.

Анна Димитрова от агенция „Омега-А“ ще даде актуални данни за състоянието на сектора в Пловдив и Стара Загора през деветмесечието на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020. Какво се случва на пазара на индустриални имоти и складови площи в Пловдив и Стара Загора ще уточни Атанас Ласков от БГСКЛАД.

Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банкаще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране. Как се развива новото строителство в двата града ще анализира Мартин Драгоев, мениджър инвестиции и продажби в Галакси Инвестмънт груп – член на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Пловдив, Стара Загора и региона“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. 

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.


Още от Страната
Коронавирус у дома: Преживяванията на едно семейство
Спонсорирано съдържание