Част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания

Вече 944 са жертвите у нас
16 окт 2020 14:48, Петя Славова
29
Част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нараства броя на новозаразените с COVID-19, както и на починалите. 944 са вече жертвите в България, при които е бил потвърден новият коронавирус. 15 са случаите от последните 24 часа.

Още по темата

Починали са жена на 63 г. със сърдечно заболяване, мъж на 80 г. със сърдечно заболяване, мъж на 84 г. с неуточнено към момента заболяване, жена на 78 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 50 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, както и мъж на 65 г. с неуточнено към момента заболяване.

И още - мъж на 71 г. с онкологично заболяване, жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г. с онкологично заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 55 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Сред починалите през последното денонощие са също мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 57 г. с онкологично и сърдечно заболяване, мъж на 64 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 76 г. с хронично белодробно, сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ми такъв/ва сии още нещо,смешно същество,което не можеш да схванеш,защото си смешно същество:-Ракът може да се хване навреме и да се лекува на време..Защо никой дори и не споменава колко теста за рак на гърдата,примерно,са направени?-Инсулта е в резултат на наследствена обремененост,но и на НАЧИН на живот!..Защо и дума не обелват за ПРЕДПАЗВАНЕТО от инсулти?-Същото е и с инфарктите.-Спина се предава по полов път,защо няма информация за него?..и др..Отг.:-Защото ковида ПЛАШИ и стреси
27
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ми такъв/ва сие,явно ти си още по-"такъва"!!!!..Как грипа се "ЛОВИ ПО ВЪЗДУХА"?!..И ако е така,защо не ни забранят да дишаме,защото така ще се предпазим от заразата,предавана "по въздуха",а прилагат мерки като дезинфекция ..Но НЕ НА ВЪЗДУХА,препоръки за лична хигиена и носене на намордниците,които на майтап наричат "маски",като ВЪЗДУХА преминава през тях без проблем,а с него и вирусите,които са по-малки от порите на "маските"?Въпроса опира до ИСТЕРИЯТА !А останалите болести са набутани
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е написана тази статия? Не може ли без нея? Много ли е интересно да четем кой от какво е умрял? Съвсем се сдухахте.
25
2
 
1
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
По-коректно би било заглавието: "(НИЩОЖНА) част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания".По-скоро обаче имат, но само защото са били с ковид, не са ги разкарвали до скенера, за да им го намерят.Само онова 19-гогишно момче в Търново го умориха от прекалено лечение.
24
0
 
5
 
! Отговори
Тази, преди 3 години
дето е "работила" по публикацията (ако й напиша името, ще ме цензурират) може и да не е особено грамотна, но знае как да привлече читатели. Заглавието внушава определена идея, провокира хората да отворят писанието. Ама като го прочетеш се оказва, че заглавието няма нищо общо със съдържанието, даже е в противоречие с него. Това е евтин журналистически трик, защо му / й се връзвате? Колкото повече коментари,, толкова повече стотинки в джоба на неграмотниците от Днес-а.
23
0
 
6
 
! Отговори
ми такъв/ва си преди 3 години
До ПроСоТоЗащото инсулт, рак, инфаркт и спин не се хващат по въздух. Бива бива ама толкова про100 племе...
22
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Грешка : За да е на тази плоча вероятно е на Вили Алберти от 1964г.! Обаче се отклоняваме носталгично от световната криза организирана покрай един вирус с неустановена самоличност! До края на юли е с п.регистрирани 1234 мутации по данни на СЗО!
21
2
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТоДa ти излизa вcякa cутрин нa вcякa тeлeвизия cвeтaтa трoицa c гeнeрaлa oблeчeн в чeрнo в cрeдaтa и дa ти нaбивa, чe e cтрaшнo и "шa ca мрe"! Тoвa гo имa в някoи учeбници!Тoвa e eдин oт нaчинитe дa ce държи нaceлeниeтo в cъcтoяниe нa трeвoжнocт!Зaщo ce нaпрaви? Кaтo пooтминe иcтeриятa щe рaзбeрeм мoжe би, чe нeщo ce e прoмeнилo, чe някoи ca удeceтoрили бoгaтcтвaтa и влacттa cи.........! A някoи нaпрoтив - щe ca зaгубили мнoгo!Някoи държaви минaхa изoбщo бeз cтруктури кaтo НOЩ!
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"Марина" на Роко Граната беше на една плоча на БАЛКАНТОН с друга италианска песен : "24 хиляди целувки" на Челентано!Помня го това време! Нямаше много от нещата, които сега разполагаме! А дали сме по-щастливи?!
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4чувал ли си за анамнеза Или казваш , приемат го човека в болница , казва имам паркинсон примерно , носи си мед.документация , лекарства и т.н Живеел си мирно и кротко преди да срещне коронавируса , срещнал го и починал и за какво да се прави аутопсия Оня , където уби Цветков би те харесал за адвокат . Според теб той няма вина , само го блъснал , вярно получил някакви наранявания , ама кой знае от какво е умрял
18
4
 
8
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
НЕ ПИШЕТЕ-ПОЧИНАЛИ ОТ-КОРОНА ВИРУС.-ПИШЕТЕ С КОРОНАВИРУС.-ИМА РАЗЛИКА..--ПОВЕЧЕ Е ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания"===================================================100% от починалите са пили вода и дишали въздух приживе.
16
3
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Вирусът "жъне" слабите -това вече е ясно! дали от него или от настинка -все тая!!
15
6
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
защо никой не ни информира за починалите от рак,от инсулт,от инфаркт,от спин,от туберкулоза,от "птичи грип",от "свински грип",от старост,от недояждане,от невъзможност да си куми лекарства,от липса на медицинска помощ изобщо..?!ЗАЩО?!..Защото така наредиха Най-най-големите началници!..И стана хем задължително,хем модерно.....Имаше един виц :-"С Марина лягам,с Марина ставам"..Който го знае ,разбира..И "Марина,Марина,Марина" беше ХИТ по едно време..като сега:-"С ковид лягам,с ковид ставам".
14
3
 
7
 
! Отговори
Петър преди 3 години
От изброените не видях някой ,който да няма придружаваща заболявания. Останалите са неуточнени, а не че нямат
13
5
 
6
 
! Отговори
$$$$$$$ преди 3 години
Страхуват ли ви? Трябва да ви е страх за да приемете "ваксината".
12
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не става въпрос дали го има ,или не!..СИГУРНО се е появил тоя нов щам.Но той НЕ е ЧУМА!..-Обикновено заразно заболяване със симптомите на добре познатия ни грип!..Е,с малък "привкус",взет от ..холерата май.мерки срещу него трябва ли да се вземат?..-Определено ДА!Трябва ли да се всява паника ,да се плашат и стресират хората,да се затваря и забранява обществения живот?..-КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!..Сводките за тоя ковид са САМО за ВЪТРЕШНО ползване от медицинските специалисти!Останалото е теро
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ае българина тря око да види ръка да пипне и да умре от вирус иначе не вярва.
10
0
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименмалко хора над 40 години са напълно здрави!..За 75-80 годишните да не говорим!
9
8
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
справка в "Брояч на населението" показва:-Починали от началото на годината-83170.сега разделете 944 на 83170,умножете по 100 и ще получите какъв е процента на ЗАПОДОЗРЕНИТЕ като "жертви на ковида"..Е,получава се 1.14 процента!!!!!И заради тоя ЕДИН процент ни тероризират непрекъснато?!...-А останалите смърти ,те какво?-"Не ни интересуват" ли?..правете си сметка какво всъщност става в нашата "Измъчена географска територия"!