Дъщеря издирва майка си, изчезнала преди 5 дни в Бургас

Жената е получила обаждане и е излязла притеснена
2 ное 2020 08:46, Петя Славова
19
Дъщеря издирва майка си, изчезнала преди 5 дни в Бургас
Снимка: Кадър, Нова тв

Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни. Бургазлийката Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас на 28 октомври и оттогава е в неизвестност. Дъщеря ѝ Християна Радоева публикува зов за помощ в социалните мрежи и призова за помощ в издирването на майка си.

"Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е "излизам и след малко се прибирам". Оттогава я няма", разказа пред Нова тв дъщерята на изчезналата Християна Радоева.

Момичето поясни, че жената е с черен клин, черно яке и малка чантичка. Подала е сигнал в полицията за изчезването.

"Имам съмнения относно сестра ѝ. Предвид случилото се през годините смятам, че е възможно да посегне на майка ми. Цял живот се съдят, делят имоти и пари", добави Радоева.

Теодора Бахлова е обявена за общонационално издирване. Ако някой я е видял, нека се свърже с органите на реда или с дъщеря ѝ, която е посочила телефонния си номер в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тая държава изчезват хора като в черна дупка.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Че се мотаят, мотаят се, ама не става ясно кога е подаден сигнала от дъщерята...
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До #4Защо питате? Да не би да си вършите работата осърно и професионално?
9
0
 
8
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
Още на същата вечер е трябвало да се реагира. Аз на нейно място дори не бих пуснал майка си да излезе сама в такова притеснено състояние. Пет дни си е направо притеснително, дано да не е късно вече, много жалко ако се е случило нещо на жената :(
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би сега полицаите на мутрите проверяват дали не е отвлечена от извънземни...
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Е как готово?
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1: В петък по сутрешния блок на нова една жена издирваше брат си от половин година и каза, че е ходила с полицай до оператора на мобилния на брат и докато още е работел и от там категорично са им отказали съдействие за проследяване многократно. Сами си вадете изводи, МВР, какво върши и какви права има.
5
2
 
6
 
! Отговори
Шенол преди 3 години
Деляла пари, имоти...прекрасна житейска история.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ...А да си чул за адвокати като Екимджиев? Като гледам муцката на жената и дъщеря й. Като гледах снимките им по Нова.... Евтини бръмчалки. Майка й била имала връзки с доста заможни мъже.
3
11
 
7
 
! Отговори
Фин преди 3 години
Жуки, силикон, глупост, татуировки, чалга и много лекота. Видяхте ли профила на дъщерята? Явно се е метнала на майката. Първия коментар сигурно е някакъв нефелен *** или компликсирано ченге.
2
1
 
15
 
! Отговори
Как така преди 3 години
До ...Ама това много сложна система бе, то работата е-не да стане работата, а как да не стане! Сега ще почнат едни чудения, ще почне търсене първо от другарчетата в детската градина дали някое не се е написавало,после нещо друго..Как така толкова бързо и лесно ще може да се открие жената-ми хората заплати взимат,ми трябва да се вдява страх,паника и ужас! Трябва хората да знаят,че са безпомощни и че не мога да разчитат на никого!
1
4
 
43
 
! Отговори
... преди 3 години
Ами полицията отива във оператора към който е телефонния номер и казва че след обаждане към нея, жената изчезва. Искат да се проследи от кого е получила обаждане и готово. Като разберат от кого е получила обаждането - директно на адреса на въпросното лице, прангите и в районното почват рапити. И в килията, като основно заподозрян. Ще излиза от килията, само до стаята за разпит и пак обратно. Докато не си каже всичко.