ГЕРБ се отказа, няма да има детски надбавки за всяко дете

С парите ще увеличат заплатите в МВР и на лекари и мед. сестри
14 ное 2020 11:48, Петя Славова
122
ГЕРБ се отказа, няма да има детски надбавки за всяко дете
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се отказва от намерението месечните детски добавки през следващата година да са без доходен критерий и за всички семейства, предаде БНР.

Още по темата

Със спестените по този начин над 205 милиона лева ще бъдат осигурени допълнителни средства за 15% увеличение на заплатите в МВР, както и за обещаните месечни добавки към възнагражденията на лекарите и медицинските сестри.

Между първо и второ четене на проекта на Закон за държавния бюджет за 2021 година, управляващата партия предлага увеличаване на доходния критерий за детските добавки да бъде  увеличен със 100 лева.

Така детски в пълен размер ще взимат домакинствата с доход на член от семейството до 510 лева, а тези с доходи между 510 и 650 лева ще взимат 80 на сто от добавката.

Добавката за 1 дете ще е 50 лева, за две деца - 110, за три - 165 и за семейство с четири деца - 185 лева месечно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
3
 
! Отговори
Николова преди 3 години
Пак тези, които си крият доходите ще получат детски надбавки от моите изработени пари. Защо? На всички по равно. Стига с това делене. Тарикатите ги мързи и взимат детски надбавки, а тези които работят и си вдигат квалификацията, да не взимат. Да се определи една сума за детски и да се раздаде по броя на децата. Стига с това толериране на мързеливите и тарикатите.
99
0
 
2
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
МОЛЯ ВИ , ПУБЛИКУВАЙТЕ ХВАЛЕБСТВЕНИ И СРАМНИ РЕЧИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И МИНИСТРИ НА ТИКВАТА ПРИ БЕЗУМНОТО РЕШЕНИЕ ......НА КАЛПАК !!!!БОКО , ТИ СИ ПОЗОР !!!!
98
1
 
11
 
! Отговори
Никой преди 3 години
Тук коментиращите, знаете ли че, с 15% увеличение на МВР, заплатите им ще се вдигнат средно с 300лева на фуражка. А вие се карате кой трябва да взима и кой не. Най големите хрантутници в държавата се оказаха на най първа линия повече лекуват от доктори ,но вече са и повече деца от самите деца. С това мислене на управниците пак ще изгубим държавата!
97
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Не, не и не!!!Има и доста българки, които имат пари и няколко мъже без брак но пишат че са самотни и прибират пачката.
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя овчар даже и популизма му е лъжлив
95
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Не, не и не!!!Тия които имат пари или работят нямат нижда от помощ, защото са доволни. Като са недоволни, внасят пари в бюджета или се отказват от работа, за да вземат помощ. Бюджета не е банков влог и колкото си внесъл ще вземеш после. Бюджета взема от тия които имат и дава на тия които нямат.
94
0
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Децата на България няма нужда от добавки,тъй като жизнения стандарт на българина е страшно висок.Със 610 лв минимална заплата-476 лв чисто се живее прекрасно.
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 90И при ромите има бедни и богати както и при българите. Но бедните са мого повече от богатите. И богатите роми не вземат децки. Ако почнем така, то бедните българи имат повече нужда от помощи от децата на богатите българи защото ще са богати наследници
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
детските в Германия са по 200 евро на дете.ако ще баща му да е милионер.а сега в Ковид са двойно.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Абе тия нещо?Ами не работи и вземай помощи. Така ще освободиш работно място за боята. Не разбираш ли че проблема е че няма достатъчно работни места и само се настройвате едни срещу други за да гласувате после за ГЕРБ.
90
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Абе тия нещо? А ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО ПЛАКАХА И ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО- КАК ТАКА НА ВСИЧКИ ДЕЦА- НА БОГАТИТЕ НЕ ТРЯБВА- ГЕРБ ХВЪРЛЯТ ПАРИ ЕЙ ТАКА- КУПУВАТ СИ ИЗБОРИТЕ, И СЕГА КАК МОЖЕ, КУПЕТЕ СИ СВЕЩИ- ДА ВРЪЩАТ ОБРАТНО ДЕТСКИТЕ КАКТО БЯХА ПЛАНИРАНИ И ДРУГ ПЪТ ДА НЕ СЛУШАТ БОГАТИТЕ ОПЛАКВАЧКИ, ХЕМ САЧЕВА ИМ КАЗА- АКО ВИЕ НЕ СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ПАРИТЕ ЗА ДЕТСКИ ДОБАВКИ- ДАРЕТЕ ГИ НА НЯКОЙ КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ ТЯХ.
89
0
 
31
 
! Отговори
Абе тия нещо? преди 3 години
И двамата със съпругът ми сме с висше образование, осигуряваме се на реален доход. Неговите осигуровки средно са около 600-800 лв месечно (от заплатата), моите 400-500. Грубо 1300 лв изчезват в поми.йната яма наречена нап/нои от нашето семейство всеки месец, за да има за ***.Хайде сега познайте детето ми взима ли детски - не, естествено, то не е дете. Деца са само тези от боята.Геноцид срещу работещия и съвестен данъкоплатец!
88
0
 
12
 
! Отговори
До 90 преди 3 години
Ей, *** аз работя в тежката металургия и ходя на 3 смени ,дишам пепелта и увреждам дробовете си всеки ден ,за да има пари за вас. Мойте деца ще останат сираци млади, за да има за вас. Умрете *** ***!!!
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПО ТВ ТАТА ТРЪГНАХА ДЕСЕТКИ КОИТО ГРЪМОГЛАСНО КРИТИКУВАХА КАК ТАКА ЩЕ ДАВАТ ДЕТСКИ, КОЛКО МНОГО БОГАТИ ХОРА ИМА И НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ И НА ТЯХ, СЕГА ЗАЩО ТАКА- ЕМИ НЯМА УГОДИЯ.
86
2
 
8
 
! Отговори
...... преди 3 години
Всичко трябва да е на база кой колко изкарва и плаща ,стига сме плащали на *** и на мързеливите.
85
26
 
2
 
! Отговори
! преди 3 години
Много правилно решение на г-н Борисов. В нормалния либерално демократичен свят който има деца си ги гледа, единствено хора с много деца като ромите трябва да име се помогне защото са изключени и отхвърлени от обществото което ги прави социално неравни.
84
3
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
Ама защо трябва на калпак да се рздава. Да си размърдат апиринчетата в главите и да намерят по- работещ наин. Данъчни облекчения за едно, две, три деца... Нали все за демографски срив говорят. ООО, забравих... онези които получават винаги и всичко не плащат данъци. Тук системата е като Робин Худ- взема от тези, които изкарват дава на тези, които не, но не вички сме зли шерифи.
83
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормалните политици се вслушват в гласа на народа Браво БорисовПри БКП и БСП такова нещо нямаше те като кажат нещо и така до края на света
82
3
 
10
 
! Отговори
Фен на ГЕРБ преди 3 години
Еее това ме разочарова крайно много.Сега излиза, че детски няма да има заради увеличаването на парите за полицията. Не се прави така. Или поне да не го бяхте казвали. Излагаме се.
81
3
 
19
 
! Отговори
Срам преди 3 години
За всеки пенсионер може по 50лв, но те са избиратели, а децата-то после и без това ги напъждат от държавата.Да ви*****, наглеци.