Големите хотели край Смолян остават затворени

Само броени студенти има тази година в Пампорово
8 дек 2020 23:10, Ния Христова
15
Големите хотели край Смолян остават затворени
Снимка: БГНЕС

В Смолянска област големите хотели остават затворени. Единици са тези, които са пожелали да празнуват в селските къщи за гости. Към Пампорово няма интерес от празнуващи студенти.

Още по темата
Тази година само броени студенти има само във вилното селище в курорта.

Председателят на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Чепеларе Съби Маданков каза:
 
"99% от хотелите не работят в момента, много объркана ситуация. За къщите за гости също. Положението е трагично. За Нова година има резервации горе-долу, чакаме 21-ви като гърмени зайци, да видим какво ще се случи, какво ще кажат бащите горе", посочи Маданков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Кб преди 3 години
Докато има *** държавни служители никога няма да се оправим
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отец Агоп Нигохосян би приел и изслушал оплакванията ви.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Парите не са важни, а здравето. Държавата наля много, за да не хленчите. До април всичко да е затворено."......Държавата не е наляла РЕАЛНО нищо на хората с малък и среден бизнес. НИЩО. Виж, на тебе ти наливаме - с нашия труд и от нашите данъци - да ти тече всеки месец чиновническата заплата, да си лежиш на дивана и да ръсиш нагли тъпотии по форумите. Айде сега по минусите да преброим държавните служители...
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мутрите с хотелите няма кой да жали. Най-важно е да се оцелее в тази ситуация. Всеки се научи да е консуматор и да не полага никакъв труд. Нека сега да да си спретне сам празненството за празниците и да си е по правилата, с най-близките хора, а не с разни непознати.
8
2
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Вижте в западните кочини как е - ред и дисциплина.
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите не са важни, а здравето. Държавата наля много, за да не хленчите. До април всичко да е затворено. На 21.12.да прекратят всички резервации. И всички по домовете. Има време за почивки и празнуване, няма време за болници и погребения.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ските и снегът са магнит за коронавируса! Казват го от института Роберт Кох-Германия!
5
13
 
7
 
! Отговори
Доло кРадев преди 3 години
Ако Фигуранта не беше изкарал мутрите по улиците, заболеваемостта щеше да е в пъти по-ниска и курортите щяха да работят и хората щяха да имат и забавление и препитание. Ама заради болните амбиции на Слон Нинова и нейния подгласник пРезидента . . . сега ще трябва като по комунистическо да се събираме по апартаментите.
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не е добре положението, но по-важни са ни здравето и живота от ските, така че толупа и да ви отвори на 21.12 кой ли ще дойде, цяла Европа е затворена, хората са уплашени и се пазят!
3
5
 
32
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
Е като ви бяха пълни хотелите не ви пукаше за другите, сега като са празни си бройте бройките и се жалвате. На нас трябва ли да ни пука за вас?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно е! И за преновщувка не приемат. Да се чуди човек къде да спи при командировка.... То и на кмета да свънне - какво ще му измисли...
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жа Меркел каза на 17 ноември, че пандемията е тръгнала от планинските курорти. Затва сте локнати, докат не се върнат лястовиците.