Новите случаи на коронавирус са 1959, починалите - 191

Повече излекувани, отколкото новозаразени за последното денонощие
Обновена: 17 дек 2020 07:43 | 17 дек 2020 07:30, Александър Попов
200
Новите случаи на коронавирус са 1959, починалите - 191
Снимка: Pixabay

1959 са новите случаи на коронавирус за последните 24 часа при направени 6113 PCR теста. Това прави 32%  положителните проби, съобщи Единният информационен портал.

Така общият брой на потвърдените случаи става 186 246, от които 90 347 активни.

Още по темата
7034 пациенти се лекуват в болнични условия, от тях 570 са в интензивни отделения.

2575 са излекуваните през последното денонощие, което е повече отколкото новозаразените. Общият им брой досега е 90 510.

191 са починалите с COVID-19 през последното денонощие, 196 общо от началото на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: короавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
10
 
0
 
! Отговори
Фин преди 3 години
До РеалистА за САЩ какво трябва тъпчо, за Щвейцария за Гермния и .т.н, тук е единственя форум в нета на сектантите Свидетелите на Ковид. Сигурно сте затлъстели и болни, недъгави мижитурки. Вие сте срам за Бога и героите на Шипка.
97
1
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
До Фин-чоНе ми слагай думи в устата, които не съм казал. До 6 декември са 109 хиляди, но до края на годината ще видим колко ще станат общо починалите в България. Едва ли само 120000, по-вероятно е да са около 125000, при 105000-108000 в предишните четири години.
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 95"Продължава в България пълното затъмнение относно причините, поради които сме на първо място по смъртност."Затъмнението е за такива, които не са свикнали да мислят. Здравеопазването не е било приоритет на държавата в последните 20 и повече години. Строяха се магистрали, спортни съоръжения и хотели. А болниците се затваряха, за оборудване и заплати да не говорим. Как очаквате при това положение добрите лекари да остават в България и да градят кариера? Обратен отбор се получи.
95
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случаите намаляват, а смъртните случаи се увеличават, какво е това???
94
6
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До РеалистИма ли достоверна информация за пандемията в Беларус!? Как се справят там без затваряне на каквото и да е?! Не се чува да измират и апокалипсиса с короната не им се отразява като на нас! Без полски и литовски мераклии по темата, моля!
93
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите няма и да се опитат да спрат или ограничат епидемията, защото така няма да могат да крадат чрез страданията на хората.
92
3
 
1
 
! Отговори
Фин до 98 преди 3 години
Я кажи точното число починали, би трябвало да са около 120 000 според теб..
91
3
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
до реалистТоталното затваряне какво значи?Друго трябва за България. Първо трябва да си уеднаквим целите, нашите и на управляващите мутри. Ние си мислим за спиране или поне ограничаване на епидемията, мутрите си мислят и действат за повече легла в болниците и как да откраднат повече благодарение на епидемията. Иначе то се знае какво трябва да се направи за спиране на епидемията, например както е в Нова Зеландия, Австралия, Китай, Тайван, Виетнам, Камбоджа и т.н. Спира се вноса на заразата от ч
90
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дневни анонси нямат смисъл вече. И на децата вече им е ясно, че PCR си правят малцина. Повечето са хора в активна възраст и нямат никокво желание за 14 дни карантина. Те искат да си излизат. А , че ще заразят някой им е през .... Те като са болни си викат -нека и другите да видят какво е.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошо се опуква положението в Швеция - в момента дневно се регистрират по 20 хиляди заразени и умират по 150 човека. Болниците са препълнени с болни.Норвегия и Финландия изразиха готовност да изпратят в Швеция лекари, лекарства и хуманитарна помощ. Парламентът подготвя законови промени, за да може да се въведе локдаун. Умрелите са вече 8 000 души
88
3
 
19
 
! Отговори
Ушко преди 3 години
Вируса не избира нито по социален, умствен, интелигентен статут, лош и добър материал, купонджия, домошар, трзвеник или пияница. Просто се размножава.
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1"лечението е еднакво,като преди 100 години"А какво искате от вирусно заболяване? Лекарството е мит. Ако искате съвременен подход - по-съвременно от предлаганите ваксини няма да намерите. Но вие не ги искате. Няма от какво да се оплаквате тогава.
86
1
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
От първи юли до вчера 16 декември, в България умряха с 13862 човека повече в сравнение с миналата година и смъртността тогава.
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалист"Трябваше тотално затваряне още в началото на ноември"Не знам, какво разбираш под "тотално затваряне", но едва ли щеше да има ефект. Началото на ноември вече имахме експоненциален ръст. Като се стигне дотам, няма оправия. Вижте Германия - затваряха и спазваха мерки, но само отсрочиха пика. Сега са изключение на фона на съседите. Почти навсякъде на запад има значителен спад на заразените, само в Германия има ръст.
84
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ВълнароАбсолютно точен коментар.Няма значение от симптомите лечението е еднакво,като преди 100 години
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължава в България пълното затъмнение относно причините, поради които сме на първо място по смъртност. Защо загиват толкова хора- заради липса на грижа в болниците, защото не стигат до болниците, защото в болниците не знаят какво правят , джипито не знае какво прави, пациентът ли ги търси късно или друго?Къде загиват хората обаче статистика по области?Защо отново се крие истината?За 30 г. уж демокрация не можахме да се научим да казваме истинските проблеми с истинските им имена!
82
4
 
30
 
! Отговори
Вълнаро преди 3 години
Причина за високата смъртност е калпавото и неадекватно лечение! Изкарах го, в болница, много тежък и упорит грип! Лекари и сестри малко, преуморени и груби. Лечението е еднакво за всички, пък на който помогне--помогне, другите в черен чувал с цип и маскираните го изнасят! Гледах го на живо. Не е шега работа! Градините и училищата са инкубатор, малките обикновено го карат без симптоми, но го сеят навсякъде. Никакво отваряне!
81
1
 
25
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Трябваше тотално затваряне още в началото на ноември и сега нещата щяха да са се стабилизирали,но нали идват избори и трябва да се угажда на бизнеса
80
8
 
4
 
! Отговори
селянин преди 3 години
ного се вълнуватея некой да ми донесе една малка ракийка от 300 грамасамо коко да си проплакнем грълцето па тогай ке му мислим
79
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
ПоправкаПрез ноември в България умряха над 17300 човека, колкото в предишните години имираха, не за осем месеца и половина, а за два месеца.