Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!

Мислят си, че лъжат държавата, а всъщност те ще се разболеят
Обновена: 16 яну 2021 12:16 | 16 яну 2021 10:57,
195
Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!
Снимка: БГНЕС

Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Така премиерът коментира случаят с нелегалното парти в ресторант в Пловдив.

"Мерките в държавата обаче дават резултат", подчерта той, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов отбеляза, че мерките в страната са по-либерални спрямо тези в Европа. За пример той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където мерките бяха затегнати.

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка в страната през уикенда. В събота заедно с министърът на образованието Красимир Вълчев той посети училища в Разлог.

От ръководството на една от гимназиите в града увериха премиера, че сградата е санирана. Те представиха и пансион, в който децата, които нямат възможно да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна подчерта, че се инвестира в образование, а бизнесът инвестира в обучението на ученици в специални паралелки.

"Видно е, че с тези мерки, с внимание, с дистанция и спазване на указанията на РЗИ, България се движи по сравнително невероятно либерален начин. Нашите приятели от Гърция са само по-добре в ЕС по брой на заразяваните от нас. Те са с пълен локдаун и успокояващото им е, че евентуално на 27 януари може някои, ама кои ще видят мерки да се разхлабят. Това си е тяхно право. Ние сме приели друга тактика с Щаба. През това време правим училища, детски градини, строим, хората работят. Сега, ако е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и големите - много добре", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
6
 
! Отговори
Лъвчо преди 3 години
ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И ТАРИКАТИ ОТ ТИКВАТА НЯМА ! КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !
158
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм живял 18 години при комунистите и комсомолците и мога да ви кажа само едно - това са невероятни ициници и про стаци до мозъка на костите и абсолютно непоправими в никое отношение. И другаря ви Борисов е еманация точно на това, за което говоря, абсолютен 1000% продукт на социалистическата номенклатурна класа. И всичките му оръженосци и *** са същите напълно завършени морални
157
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРА ТУНКО
156
6
 
5
 
! Отговори
Тольо преди 3 години
До Ран босилек А босилек ти къде си живял в коя държава, от децата се искаше да (ако не са на наши благонадеждни хора) до избутат някакво професионално образование и в най близката фабрика,мина, ТКЗС до живот.А пенсионерите без кокошки и прасенце С 50 лв. пенсия едвам добутваха.Не случайно 60 -65 години беше преклонна възраст дори на 50 -55 хората изглеждаха ката дядовци и баби.
155
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Племето е >народ>все от тарикати,обаче винаги други са му виновни,като се разболеят ще псуват лекарите и правителството.Малко,но много НАГЛО и реТко тъ..по племе.Но пък и >интелектуалците>,и >политиците>са от него,затова взаимно се прецакваме.
154
14
 
5
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
Скъпи съграждани, искам да ви уверя че полагам неимоверни усилия да ви от клоня от проевропейския ви път, демокрацията и развитието и заедно да прегърнем майка Русия. Но.. с голямо прискърбие искам да си призная, че ГЕРБ и Бойко Борисов отново ще спечелят изборите през април...Всио харошево друзя
153
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко вече съвсем се отдели от реалността!... Всичко е такъв батак, че дори това което говори звучи като някакви фантазии. Държавата е фалирала и вече имаме нужда от интелигентни и работливи хора. Тия хрантутници нямат повече място в управлението. Образование, здравеопазване, индустрия.. всичко е на дъното. Само частния сектор едва крета.. малки фирмички някак си оживяват. Бойко гледа да не пипа нищо, за да се задържи повече на власт
152
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а комуниста от банкя лъже всички българи което е много по изгодно
151
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бизнеса ,бизнеса ,пачки )
150
5
 
19
 
! Отговори
Балък преди 3 години
А ти като обслужваш Домусчиев, Плевнелиев и Пеевски тарикат ли си?Премиер на малцинствата и богатите?Какво направи за работещите, които ти плащат данъците?За поредна година вдигате цените с монополите на редовните платци. Даже им завишаване сметките, за да поемат кражби и далавери?Те и тези в ресторанта са ваши хора.Слез от джипа и виж какво се случва в северозападна София, България. И ще разбереш какво си свършил
149
6
 
20
 
! Отговори
Хм. преди 3 години
Точно няколко часа след това, на откриването на моста на селото, Борисов към тълпа от 100+ човека без маски:"Елате бе! Елате да се видим!"
148
10
 
22
 
! Отговори
Мечтател преди 3 години
Едни са тарикати, други си купуват къщи в Барселона , а някои си имат нощни шкафчета. Вие от кои искате да бъдете?
147
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разхожда се с джипката за наша сметка харчи държавни пари за агитация на ден колкото едно нормално семейство ще се издърже с месеци .Запитвали ли сте се защо ходи по малките населени места за да натиска кметовете и общинските чиновници да контролират вота знаете че там всички се познават и много лесно е да се проследи кой е гласувал и кой не та дори и за кого.
146
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мисля си тоя дали нема да се изненада на изборите ...дали нема да дава интервюта от затвора сле 1-2 г ..само си мисля ..но и се надявам . Проблема е че се е окупал точно като комунистите едно време и е яко свързан с мафията а мафията контролира БГ и той е главатаря..ама а да дойде Видов ден
145
6
 
27
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
От бойчето няма по селски тарикат.Всички други може да му дишат прахта
144
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ФАБРИКАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ РЕЙТИНГА НА ЗАПАДНАЛИТЕ КОМУНИСТИ СЕ ТРЕСЕ И ПУШЕК СЕ ВДИГА.Под всяка статия с името на Борисов се напъват да измъдрят по някоя обида.Култура под нулата.Възпитание две кръгли 00.Но тази фаабрика е виртуална.Тя няма силата да влезе в главите на всеки българин, който стои зад Правителството.Тук някаква ш.айка от Диванната армия на Нинова и Радев или младежкото БеСееПеее на Бесни Страшни Пенсии са спамъри, които реално лаят, но не хапят.Излишно напъване без резултат.
143
13
 
22
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Цяла България ще вдигне парти когато "изчезнеш" мутро :)
142
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живота на някои хора продължава, колкото и да не ви се иска г-н Премиер!
141
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те лъжат себе си, а ти човека от Банкя лъжеш цяла България 81460
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До любовта е мореДеси Банова - Плевнята....Паси - ГрънмароваМихайлова - Нейнски