Младежи пребиха и ограбиха бургазлия в дома му за 100 лева

Извършителите са на възраст между 11 и 18 години
26 яну 2021 16:00, Ния Христова
41
Младежи пребиха и ограбиха бургазлия в дома му за 100 лева
Снимка: Pixabay
Четирима младежи са задържани за нападение и грабеж в дома на 68-годишен мъж от Бургас, съобщиха от полицията в града, цитирани от Нова ТВ.
 
Инцидентът е станал на 25 януари.
 
Около 01.00 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е подаден сигнал за грабеж, извършен спрямо 68-годишен бургазлия в дома му, който се намира на ул. "Каваци" в кв. "Горно Езерово". 
 
Установено е, че около 00.40 часа, чрез взлом, четирима младежи от квартала (на възраст от 11 до 18 години) са проникнали в дома и нападнали собственика. Отнели са му сумата от около 100 лв. (във вид на монети и банкноти с различен номинал).
 
Мъжът не е получил сериозни травми. Извършителите на деянието вече са установени и задържани – трима от тях са криминално проявени. Младежите направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
Например, аз ходех в читалнята на градската библиотека да се занимавам с компютри. Е най_напред пуснаха една ромка, която да „чете” книги. :)). После пуснаха малки ромчета, които ми откраднаха слушалките. Аз съм сигурен, че това беше постановка на полицията, защото след това ги нямаше. Вкараха едни, мъж и жена, които едва не се наи*баха в читалнята, у.р.е.д.н.и.ц.и.т.е се правеха, че нищо не забелязват. Цялата управа е подчинена на Герб, както сами разбирате.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ма мене ми разбиха главата с бокс на улицата и избягаха и полицаите му направиха една *** на агресора щот бил много красив.такива в детски педадогически стаи лудница и затвор.ако не едино мачете и караш на ред .тва са умствено изостанали хора болни мозъци другия вариямт една граната в устата
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До антизападопоклонник
не съм съгласен с теб - нека да се снабдяват със смъртоносни оръжия - един адвокат казваше " по-добре 3-ма да те съдят, отколкото 4-ма да те носят"
27
7
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 1 месец
Без сериозни травми бил човека а отзад проверихте ли го да не е ....
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въоръжавайте се и винаги бъдете готови да биете и осакатявате мaааaнгaли защото иначе няма оправия с тях. Дори на произволен принцип да ги нападате в квартала ще има полза за обществото. Тея животни непрекъснато трябва да бъдат мачкани
25
6
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
Да нападаме веднага етноса, лично аз не съм съгласен, тъй като има и поръчкови нападения. Етнос, етнос, но не се знае дали не е поръчано от някой /примерно от тези, които усещат, че загубиха почвата в краката си
24
3
 
8
 
! Отговори
До Ай Сиктир преди 1 месец
Няма бъдеще в селата. Никой няма да се върне.
23
0
 
22
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 1 месец
Съвет към хората по селата!
Снабдете се с електрошокове, газови пистолети и подобни несмъртоносни оръжия! То е ясно вече, че няма кой да ви пази, ами сами си вземете нещата в ръце! Може и да поставите шипове, както едно време правеха, на определени места по постъпите към вашите домове! Друго спасение няма!
22
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
демек, дома му струва 100лв, според заглавието ?
21
0
 
13
 
! Отговори
До ПППП /№ 18/ преди 1 месец
А бе човек, какво углавно престъпление? Престъпление е само според теб, мен и останалите като нас.
Но според критериите на онзи етнос това не е престъпление, а другарска трудова взаимопомощ. Защото само трима от тези четиримата са регистрирани като криминално проявени, тоест реализирали са се като личности според разбиранията
на етноса им.
Четвъртият още няма криминална регистрация и затова другите трима са му помогнали да се изяви и той, за да не го мислят в маалата за бавно развиващ се.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 11 до 18 години, какво ТВУ? ТВУ е за деца с криминални прояви.
Според традициите на етноса на тези извършители, 11-годишните вече трябва да са приключили с ергенуването, да са си избрали булка и да стягат сватба,
а 18-годишният, ако няма поне 3-4 деца неговото племе го смята за нефелен.
19
2
 
5
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 1 месец
Куче дет' лае не хапе.
И да строшите клавиатурите от блъскане, и да си посипвате главите с пепел задето сте си зарязали родителите сами по селата - виновни ще сте си само вие.
Стига приказки. Действия трябват.
18
2
 
13
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
Така е като на полицията й е възложено да тормози мирните граждани, а не да се занимава /а може и да създава//битови престъпления. Затова им плащат толкова добре! Постояннно четем за бити и ограбени.
17
1
 
15
 
! Отговори
пппп преди 1 месец
До кога така ще ни бият и трепат родителите ромите???? Това трябва да се води УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и присъдата трябва да е като за убийство от 15-20 години затвор! И така, като видят другите роми и няма да смеят да разбиват къщите и вътре да изтезават стари хора за пари! Бойкоо основния виновен си ти
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са младежи, а деца. Но вече изградени като типични представители на своя етнос.
15
0
 
19
 
! Отговори
Никой не ни е крив, преди 1 месец
за това, че не сме поставили извън закона това племе и нечовешките му обичаи.
Самопризнанията са ги направили с гордост, четирима срещу един е повод за гордост сред тези. Ореолът на славата им в очите на техните съплеменници се помрачава само от това, че травмите, които са нанесли на жертвата, не са сериозни.
Ако го бяха пребили до см.ъ.рт, за да му отнемат нищожна сума, в очите на техните съседи и роднини тези четиримата щяха да са нещо като национални герои.
А ние ги хрантутим.
14
0
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
Египтяни...
13
2
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
До 13. Пишем от селу.Язе сум дживотновъд. Тука таквиз раути няаа като в градо.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ги съдете толкова строго. 100 лева вече са си число! Пък и току виж тези господа станат министри утре (на някое кръстовище избрани), друга песен ще пеете... Мдааам... американ'ите могат да ни треснат един bomb и да се приключи, ама са решили да ни въртят на бавен огън. Наказание задето бяхме бясни комунисти.
11
2
 
2
 
! Отговори
До Циника преди 1 месец
Как е узавода, братчед?