Роми пребиха горски надзирател

Униформеният е откаран в болница с наранявания по тялото
9 фев 2021 14:07, Ния Христова
72
Роми пребиха горски надзирател
Снимка: Pixabay
Двама жители на мъглижкото село Зимница са били задържани след сигнал за посегателство срещу униформен служител на държавното горско стопанство, който се опитал да пресече незаконната им сеч в местност между Зимница и близкото Милево, пише в. Монитор.
 
Инцидентът е станал около 14,30 часа в понеделник, когато обикалящите района си служители забелязали каруците. Задържаните имат зад гърба си вече престой в затвора за побоища и кражби. Единият нападател е познат с прозвището си Малкия Митко и наскоро е напуснал килията, коментира кметът Генчо Райчев. 
 
Пострадалият униформен е бил откаран в болницата с наранявания по тялото от сопа. Тепърва ще се изяснява кой от двамата бракониери е нанесъл ударите.
 
Час след сигнала в Зимница са пристигнали няколко автомобила на РУ „Полиция“ – Казанлък и жандармерията. Направена е проверка на домовете на криминално проявени местни жители, където са установени множество места незаконно отсечени дърва за огрев.
 
Очаква се към 14,00 часа съвместна пресконференция за инцидента да дадат представители на старозагорската окръжна прокуратура и ръководството на РУ „Полиция“ в Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горския няма ли оръжие?
21
6
 
11
 
! Отговори
💶 преди 3 години
Трябва да сме смирени ,толерантни и премерим към ромския произвол.
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора трябва да бъдат въоражени.
19
1
 
26
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Ееее всеки ден без изключение . Или хвърлят камъни по влаковете, или бият старците, лекари,деца, горски,полицаи,или се стрелят или се колят. Вече става страшно с тия. Кога тая държава ще въведе ред и ще ги озапти.
18
6
 
7
 
! Отговори
Гласуваш за ГРОБ преди 3 години
За тебе няма закониНяма правилаНяма наказание
17
2
 
25
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Никой не смее нищо да им направи, защото ще го обявят за расист . Но начина на живот на тези, застрашава националната сигурност вече.
16
1
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Като отидете до Стара планина, откъм Твърдица, ще видите, че половината гора я няма. Ромите с резачките са оголили половината част от планината там...
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не искаме да живеем в ромска държава има само 2 стратегии:1. Правете български деца (това изисква и да учите за да сте квалифицирани за да печелите пари за да ги изхраните)2. Всички роми да се пращат в Германия да ги интегрират там. Ако трябва да ги учим на немски и английски за да им е по-лесно да емигрират. Не е справедливо ЕС да получава мнозинството от завършващите медицинските ни университети, а да не получи и мнозинството от ромите ни. Да не подбират.
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли сина на фигуранта пуснат от полицията от преди два дена.
13
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е ролята на Радев във възпирането на ромските набези, бре?За последните 30 години колко пъти беше БСП на власт? Защо не озъптиха ромите? При Станишев спряха ли ромите? Партия Евророма не беше ли редовно част от Коалиция за България?Стига глупости. Радев за 5 години не свърши абсолютно нищо и за 10 няма да свърши нищо и премиер да стане пак нищо няма да свърши. Никое управление няма да свърши нищо по въпроса за ромите.
12
1
 
20
 
! Отговори
късметлия преди 3 години
Добре че горския не е гръмнал някой ром да го осъдят до живот
11
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
роми сър! Забавляват се!!! Като сина на жалкия фигурант!!!
10
6
 
12
 
! Отговори
Невъзвращенец преди 3 години
Не, статуквото в факт. Ромовете си бият и убиват спокойно, по стар гербаджийски стил. А промяната на Радев няма да стане факт, заради заблудени *** като този кайш по - долу!
9
1
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Абе една 24ка после евенЧуали условна с глоба, дето няма да я платят и се връщат обратно в играта.Те защо катаджиите не ги спират?!оТи пари няма да вземат от тях, че му напише акт, че няма ГО, че е без книжка, без винетка и кво?!? пак след 24ка го пускат.Нямат какво да му вземат на Банго Васил.Една 17годишна комшийка ми се радваше ама не смеех, оти че ме съдят за сйекс с непълнолетна, ама ромите като си продават щерките за булки, и на 14г. раждат няма ядове нали?!?Нали бе БХК?
8
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на радеФ е факт!!!
7
2
 
19
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
ГЕРБ, къде покрихте Концепцията за борба с *** престъпност, написана от Каракачанов и ВМРО?!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснати предизборно да тероризират населението. Обществена тайна е,че ги оставят да правят каквото си искат в замяна на гласове за изборите. Какво чудно има в тая новина. Ако от най-високо ниво не ги покриваха тяхната престъпност отдавна да е изчезнала
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво = щом ги търпите така ще е ! доакто не напълните панделките с ромчера и мангелчета ! бах ти скапаната цървулска държава
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горските трябва да са въоръжени и първо да стрелят и после да питат такива индианци.
3
4
 
20
 
! Отговори
Fool преди 3 години
Веднага БХК да отиде и да развенчае неблагоразумения горски служител! Как така смее да пречи на милите роми да си ромстват на воля?