"Магарешки винкел" украси "Тракия", НФСБ: Махнете го, обидно е!

На него са изобразени Марешки и Симеонов в прегръдка
24 фев 2021 13:00,
134
"Магарешки винкел" украси "Тракия", НФСБ: Махнете го, обидно е!
Снимка: НФСБ

Искане да бъде премахнат билборд, на който в прегръдка са изобразени Веселин Марешки и Валери Симеонов с надпис "Магарешки винкел", е подал пловдивският координатор на НФСБ Костадин Гаров.

"Наши активисти ни сигнализираха за появата му малко след пътен възел "Цалапица-Съединение на магистрала "Тракия". Виждат го пътуващите към Пловдив", поясни той, цитиран от "24 часа".

До ликовете на Марешки и Симеонов е изписан текст: "Ако все още не сте отвратени от политиката, извикайте неволята с коалиция МАГАРЕШКИ ВИНКЕЛ". Като автор е подписана Николина Тенева.

"Това е грозно и обидно", коментира Костадин Гаров.

Той е сезирал двете районните избирателни комисии - в Пловдив-град и Пловдив-област, както и областния управител Дани Каназирева и настоява позорящият билборд да бъде свален. Изтъква, че изображението нарушава Изборния кодекс и уронва авторитета на личността, както и нарушава добрите нрави и морал. Към жалбата е приложена снимка и на самия билборд.

16 РИК е излязла със становище, че не е компетентна да се произнесе, тъй като рекламният елемент е подставен извън чертите на Пловдив - на територията на община "Родопи". А там се разпорежда 17 РИК. Освен това билбордът се намирал в държавен имот.

Жалбата е прехвърлена към областния управител Дани Каназирева. Тя е изпратила запитване до ЦИК и чака указания, за да ги изпълни.
Дотогава "Магарешки винкел" остава на АМ "Тракия".

"Получава се омагьосан кръг, а докато бъде премахнат, все повече хора ще го виждат", коментира координаторът на НФСБ в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема страшно-ся и двамцата пият хапчета успокоителни от аптеки"Магарешки и Сие"
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-ца Черкезка много лъстива ,бе. Я как и играят очетата още на сватбата. А Младоженецът г-н Магарешки,макар и да пръхти вече от страст- да внимава през нощта ,като бръкне -да не набара големия.....
104
2
 
2
 
! Отговори
Ееейй, голяма злоба преди 3 години
И още по-голяма простотия се лее тук, абе защо, бе злобари!?!?!
103
0
 
2
 
! Отговори
ВАЛЪО РЕЛСАТА преди 3 години
АЗ ОТ МАЛЪК СЪМ НА>ГъЛ
102
0
 
3
 
! Отговори
"Магарешки винк преди 3 години
ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО НАЛИ БЕ РЕЛСА
101
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предателиииии!
100
2
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
И без да сме го виждали наживо и малките деца разбраха за съществуването му. А тея двете патерици на билборда нямат място в БГ парламента .Особенно оня лъжепатриот който се взе много на сериозно!
99
4
 
32
 
! Отговори
българин преди 3 години
Мед ми капе на сърцето!Отивам да го видя готиния билборд!Бог да ви поживи вас, анонимните му автори! Алелуя!
98
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност областният координатор не е подал сигнал, а е изпаднал в истерия. Търкалял се е по земята и е пищял: "Махнете го! Махнете го! Не искам да го виждам!" Според недостоверни източници, става дума не за нарушение, а за ревност. Валерката е имал поети определени ангажименти към областния координатор, а изведнъж се появява прегърнат с друг мъж на билборд. Оттам и драмата. Остава и въпросът - с кого всъщност е Валерката? Очакваме включване по темата от жълтата преса... опа... ми то днесбегето..
97
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миличките. И как се гушнали, като две пиленца. Душички мънички златнички. Явно на Валерката, с туй потниче му е станало студено и се е гушнал в силния, потен, *** та вдлъбнат, но справедлив Веско. Мдаа... Всеки има нужда от малко нежност и милувка... особено тия двамцата...
96
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Вярно ли, че Дани Каназирева всъщност е брат на Грета Тумберг?
95
3
 
22
 
! Отговори
ПКП преди 3 години
Нула + Нула = ДВЕ НУЛИ!!! Това е сбирщина та на Магарешки и Дон Винкелони!!! На изборите ще получат 0.0 % от гласовете тези патерици на Мутрите.
94
3
 
24
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Ако еднополовите бракове не бяха забранени у нас, Марешки и Валерката можеха и да узаконят брака.
93
1
 
32
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Този път трябва да гласуваме колкото се може повече хора. Да махнем такива лица от управлението, срам са за нас като българи, срам и позор, че има такива мислители като марешки, неграмотен *** и лъжец
92
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
подобни карикатури като тия, и ония от ВМРО - повече никога няма да видят парламент хората разбраха какви шарлатани са
91
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Билборда е дар от ВМРО
90
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пък хубавичък е станал тоя билборд. И двамата как се гушкат... Много мило.
89
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Aнонимен 92А не, хич не са. Особено едната фурнаджийската лопата, който запя друга песен като му обещаха концесийка през лятото
88
3
 
40
 
! Отговори
Не знам преди 3 години
Много е готин билборда,за съжаление и трагичен. На първ поглед е много смешен,но когато се замисля по-задълбочено ми става тъжно,защото това са хората заедно с Каракачанов и Бойко, които ни управляват. Представих си ги четиримата на подобен билборд стана ми смешно,но след това още по-тъжно.
87
4
 
27
 
! Отговори
Saki преди 3 години
"Те се скитаха в полето, винаги двама, винаги, две усмихнати хлапета, цели в прах и драскотини, чак до мрак, чак до мрак."