Камион падна в канавка заради неправлина маневра

Шофьор опитал да изпревари камиона, но изгубил контрол
5 мар 2021 21:50, Ния Христова
2
Камион падна в канавка заради неправлина маневра
Снимка: БГНЕС
Товарен автомобил излетял в канавка малко след кръговото на село Радиново. Сигналът за произшествието е получен около 9,40 часа тази сутрин, съобщи Нова тв.
 
72-годишен мъж, управлявал лек автомобил на път за София, предприел маневра за изпреварване. Шофьорът изгубил контрол над превозното средство и се ударил в задна лява част на товарния автомобил, който е превозвал бутилки. 
 
За да избегне удара, водачът на камиона завил рязко надясно и превозното средство е излязло от пътното платно. 49-годишният водач на камиона е без наранявания. Леко пострадала е жена, пътувала в колата, която предизвикала инцидента.
 
Екип на РУ-Труд регулира движението в участъка от Радиново към АМ "Тракия". Лявата лента е проходима, а от ОД на МВР в Пловдив съветват водачите да шофират с повишено внимание и да не предприемат рискови маневри на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камион падна в канавка заради неправлина маневра...Камион излетя...Нови излияния на литературен каруцарски език!Учете български, иначе жураналя в днес!
1
1
 
1
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Шофьора на камиона му плащат на километър, затова товари и разтоварвам на магнит и когато кара СПИ.... Последствията са в канавката До кога държавата ще си затваря очите за това заплащане....