Продължава разследването на убийството в офис за бързи кредити

Вчера следобед мъж беше застрелян с пистолет в Стара Загора
25 мар 2021 08:38, Ния Христова
49
Продължава разследването на убийството в офис за бързи кредити
Снимка: БГНЕС
Продължават да разледват убийството в офис на фирма за бързи кредити в Стара Загора. Вчера в късния следобед мъж беше застрелян с пистолет. Имало е и свидетели, съобщи Нова тв. 
 
Стрелецът е изчакал пристигането на полицията и е предал оръжието. По първоначална информация, става дума за неуредени финансови отношения между двамата. 
 
Убитият е с няколко криминални регистрации, излежавал е и присъда. 
 
"Иззети са веществени доказателства. Най-вероятно е възникнало скарване вътре в помещението. Убитият е работил за кредитната компания. Тепърва ще се установява дали жертвата е дължал пари на извършителя", обяви комисар Валентин Георгиев, началник отдел "Разследване" на ОД МВР Стара Загора.
Още по темата
 
Двете лица са притежавали разрешение за притежание на оръжие. По време на стрелбата в офиса не е имало други хора. Задържаният не е криминално проявен. Той е арестуван за срок от 24 часа.
 
"Днес предстои привличането му към наказателна отговорност. На този етап не е дал показания. Образувано е досъдебно производство. За подобно престъпление законът предвижда затвор  от 10 до 20 години. Работи се по няколко основни версии за убийството. Една от тях е именно възникнал скандал заради финансови проблеми. У убития е намерен нож, за който обаче няма данни да е използван по време на кавгата", коментира окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 3 години
До АнонименПълни глупости, почти невъзможно е да извадиш разрешително в България към днешна дата, ако не си бил или не си част от системата. Изключвам под масата, но и там не е за всеки.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрият е убил лошия, или лошият е убил добрия?
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Раздават оръжие на всеки психар и страхливец. Ще станем като САЩ. Каубоите ще се състезават кой по-бързо ще извади оръжие и всеки ще твърди, че е самозащита.Кой ни превръща в САЩ?
36
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
До Нож в джобаЧети внимателно!Точно обратното е!
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пари, законни пистолети... Ами то тази история подозрително съвпада със съдържанието на нощното шкафче!
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отклонявате си вниманието с темите: Бързи кредити и Мутра - Събирач на дългове. Истината е в наркотиците, които от 5 години са епидемията на Стара Загора. Ако почнат да правят тестове за наркотици, както правят PCR-и ще разберете, колко е страшно. Полицията естествено ще си затвори широко очите и ще приключи разследването със заключение: Неуредени лични отношения...
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един престъпник в гроба и друг в затвора, но големите босове са си ок. От днес в Стара Загора се откриват 2 работни места - на дилър и на "бизнесмен". И така докато не почнем да лекуваме болестта, а не симптомите. Който не знае, убийството не е за пари!
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как така служител на офис за бързи кредити има оръжие, че даже и законно? Така ли се изнудват длъжниците на тези финансови институции? Касиерките в банката и те ли имат пистолети? Мръсни лихвари!!! Закривай
31
0
 
5
 
! Отговори
epa преди 3 години
ТОЗИ СЪС СИГОРНОСТ НЯМА ВЕ4Е ДА 4УПИ КАПА4КИ НА КЛИЕНТИ
30
1
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 3 години
Не е ясно дали не става дума за газов пистолет, който не е с разрешително, а само с уведомление до директора на СДВР по местожителство. Не знам кой не ти дава да носиш оръжие. Аз съм осъждан за средна телесна- набих едно лeкe, защото ми обра вилата и имам разрешително за оръжие от преди това. Да не си мислите нещо- програмист съм, не съм, но си отстоявам правата докрай. До ден днешен имам оръжие и стрелям без да ми пука изобщо (по американски модел).
29
2
 
9
 
! Отговори
За баланс преди 3 години
Тепърва ще става и по - лошо.Ще има много бити , изпотрошени, застреляни , заклани , безследно изчезнали.Нещо страшно е с тези кредити
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само най-изпадналите взимат кредити от такова място.
27
1
 
8
 
! Отговори
Б.Б. преди 3 години
Не са в сивия сектор отчитат се при мен.Тъй че са законни.Е малко бият и трошат кокаляци но пито платено трябва
26
1
 
11
 
! Отговори
Борис Бойчев преди 3 години
дУ 18 :добре бе, защо на мен, който нямам никакви регистрации в полицията не ми разрешават да нося оръжие, а някъв ...===Една от причините да не ти издават разрешението е, че ще намалее нуждата от въоражена охрана срещу заплащане, а това си е един от основните бизнеси, на тези които ги издават разрешенията.
25
4
 
4
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Абе в нормалните страни има ли такива институции за бързи кредити? Що си мисля, че нямам спомен нито да съм чувал, нито чел за такива в Европа-та! Що тук ги има??? ЕС не трябва ли да се намеси? Както се меси във всичко!
24
2
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Ае смешинг вьимал съм от такива и след това ходих да ди извадя от бнб кредитно досие и там не фигурираха тия фантоми.Мноо яснонче са в сиеия срктор и това е незаконно
23
2
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Кое им е незаконното?! Напълно законни са. Защо преуспяват? Защото у нас масовката е в сивия сектор. Никоя банка няма да ти даде кредит с 4% годишна лихва, ако си с пари на ръка. По автокъщите- същата история... Моят лизинг на нов автомобил- безлихвен, ония искат по някакви ненормални лихви.
22
3
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Тия с тези кредити са незаконни но имат протекция от знаете кои.И сега е станала голяма смрадолявщина , но ще им се размине.А лихвите са 10 % на седмица.Всякакви наркомани комарджий и алкохолици ходят да взимат от там и като стане засечката зимат го и го копат или в яьовира тихо мълком но сега некой е изпушил.
21
1
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Последно кой кого е убил ?!Служителят е убил клиента или клиентът е убил служителят, че информацията от тази и предишните статии си противоречат !
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива закони имаме в жалката държавичка в която живеем,само тук се говори че си превишил правата на неизбежната самоотбрана,ще ме нападнат мен вънка в 1 през ноща а аз ще почна да ги питам с кво ще ме трепат за да знам какво да извадя и аз,всички тия в-шки в парламента са за бесилото!!