Почина 3-годишното дете, блъснато на Гергьовден в Добрич

Шофьорът е преминал на червен светофар, освободен e
Обновена: 14 май 2021 16:03 | 14 май 2021 16:03, Петя Славова
59
Почина 3-годишното дете, блъснато на Гергьовден в Добрич
Снимка: БГНЕС

В болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис, който бе тежко ранен при свирепа катастрофа на Гергьовден, съобщава "Монитор"

При пътнотранспортното произшествие детето получи фрактура на черепа и претърпя 2 тежки черепно-мозъчни операции. Въпреки усилията на лекарите, около полунощ детето е издъхнало.

Още по темата

На 6 май, около 14 часа, на кръстовището на улица "Христо Ботев" и бул. "Русия" лек автомобил "Ауди" преминал на червен светофар и блъснал завиващия в този момент лек автомобил "Фолксваген", в който пътувало семейството на Крис – родителите му и по-голямата му сестра, на 9 години. Очевидци твърдят, че "Фолксвагенът" се завъртял на 360 градуса, от което по-малкото дете изпаднало от колата и се озовало под нея.

На помощ се притекли свидетели на трагедията, които повдигнали "Фолксвагена", за да извадят детето, докато пристигне линейката. От зверския сблъсък най-тежко пострадал Крис. Майка му била със счупени таз и крак, 9-годишната му сестричка – със счупена ключица. И двете вече са изписани от болницата в добро здравословно състояние.

43-годишният шофьор на Аудито, блъснал автомобила на семейството на Крис, беше задържан за 24 часа и освободен. След трагедията в Добрич бе организирана дарителска кампания за Крис. Организаторите заявиха, че всичко събрано ще бъде преведено по сметката на семейството на починалото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: добричдетекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз да питам и мисля не само аз искам да попитам, Кой е този шофьор, който е убил детенцето? Защо никъде не пише името му? Скрого секретно ли е, какво е? Dnes.bg?
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе номер 26, как може под такава новина с такива усмивчици? КОЛКО ДА СИ ОСТРОУМЕН И ИНТЕРЕСЕН??? Кое ти е забавно в новината? Кое?
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В такива случай трябва да има оставки в КАТ, съдии и всички отговорни, а не да дремят по храстите в разни акции. Аз не знам защо тези пострадали, не са се саморазправили още? Когато няма работещи институции, трябва да има поне минимална справедливост. Ние живеем на оживен път и всеки ден виждаме джигити, нощем има олиг офрени с над 100-120
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ай стига бе изперкуляци може ли да ценцурирате К О Р А айде обяснете ми по какъв начин може да се ползва за каквато и да е обида или нецензурност??
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой виждал ли е детско столче за тригодишно дете? Дебела здрава пластмасова ***, подплатена отвътре с меки възглавници, обхваща от всички страни детето, с четириточков колан да го държи на място. Захваната към седалката с колана за възрастни, който е предназначен да удържи сто килограмов човек.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкото детенце :( :( :( Ако не е било в столче, полицаите вече да са окошарили и някой родител в колата. Ай, моля ви се. Милата душичка....явно не сме го заслужавали това човече.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Гешев . Шофиора на аудито минл на червено и убил дете.Реакция на Прокуратурат а няма.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Варна им викаме "техеранци", те са главно селяците в морската столица :)) Нахални са, не се съобразяват с никой, големо самачувствие, големо нещо :)) Иначе моите съболезнования за починалото дете, дано да се съвземат родителите :))
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората, които обвиняват невинното семейство не знаят цялата информация защото я прикриват всички медии. Ударът е станал с над 100км/ч в градска среда, няма снимки и клипове по медиите и нарочно не се показват защото виновния за катастрофата явно е някой, който трябва да се прикрие.. Сигурно няма да влезе в затвора даже или ще кара 1 година домашен арест от чужбина...
18
3
 
4
 
! Отговори
От 4 преди 2 години
Ако не беше минал на червено.......Ми нали детските столчета са именно да предпазят детето точно от такива дебииилиитаци като оня, профучал на червено и дето не можеш да му предвидиш действията. Просто попитах, а тия, дето си возят дребосъчетата даже на предните седалки, веднага скочиха.Ако сам не се пазиш, значи си най-големият наивник.А убиецът ще се измъкне с тън-мън, прилоша ми, комар ме ухапа и пр. изпитани маневри. Едно дете си замина ей така заради "правилата са за баллааммурниците."
17
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само на мен ли ми прави впечатление или детето е било без колан или не в детска седалка с колан ?Че онзи е виновен, виновен е за удара, но каква отговорност имат тук родителите на детето ? Така ли изпадат деца от коли ?
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо сте недоволни от полиция, политици, съдии и прочие - нали е демокрация бе български народе!За тези коите могат да ме разберат - политиците са такива какъвто е и народа, без по нататъшно описание или посочване!Както избира българския народ такива идват на власт и такива изпълняват властта!Вие всички си ги избирате такива и стига сте мрънкали - жалко за детето, но виновни са възрастните, за това, че няма правова система!
15
1
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 години
Въведете и спазвайте моите закони и всичко ще се оправи в рамките на една година. Гарантирам Ви.
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям смях.Айде, оня с аудито е ясен - виден селски кадър, бързал да хване червеното, че да не вземе да светне зелено. Ама се хващам на бас, че онези в гоУфа не са чували за колани и за детски седалки. Иначе няма как деца да изпадат от колите.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкичкото малко ангелче! :(А тоя убиец го пуснали... Думи нямам! Минаваш на червено, убива дете и си те пускат без дори книжката да ти вземат. И ти продължаваш да си караш...
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотална реставрация на съдебната система. Докога съдиите ще се подиграват с пострадалите. Значи минал на чрвено ударил автомобила убил дете ранил останалите и накрая освободен по живо по здраво. Кой го освободи и какъв е тоя че е освободен. Някой човек на Мутрите ли е. Трябва да се започне да се действа по старият завет. Око за око зъб за зъб. А не по новият. Ако те ударят по едната буза обърни и другата. Бащата на детенцето да раздаде правосъдие. Ако чака на съда доста ще почака.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кръв за кръв - направо да го трупясът бокклука на място близки на детето !
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано виновния не мине между капките, както много други виновни... ей затова трябва да имаме правова държава, а не герберските изцепки!
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минимум 10 години затвор за изверга нарушител на правилата за движение и убиец на невръстни деца! Трябва да следим това дело!
8
1
 
12
 
! Отговори
Селянина с Каскетя преди 2 години
А извиниха ли му се, че въобще са го задържали? А дарителска кампания за убиеца ще има ли? За причиненото неудобство.... , че цели 24 часа е бил задържан? А наказаха ли светофара, че в момента, в който е преминавал убиеца, е светел червено, а не зелено? Ще осъдят ли родителите на загиналото дете, че са се мотали по пътя с нещастното си семейство, докато шофьорът на аудито е преминавал? Дайте му адреса на горкия задържан, да му изпратим всички по една пастичка #ПодариПастичкаНаУбиецБГ2021