Падна част от оградата ни по границата с Турция

Причината - проливните дъждове
19 май 2021 21:30, Петя Славова
60
Падна част от оградата ни по границата с Турция
Снимка: БГНЕС

Част от оградата по турската граница е съборена при проливни дъждове. Това се е случило още в началото на годината. От областната администрация в Хасково, които се водят собственик на съоръжението, са получили сигнала в средата на януари. И до сега обаче не са отпуснати пари за ремонт, предаде Нова телевизия.

"От наша страна това, което като собственици на съоръжението, е трябвало, сме го направили. Изпратили сме експерти от администрацията, които изготвиха КСС и в средата на февруари сме изпратили искане до Министерския съвет. Дори и да бяха отпуснати средства, нямаше как до този момент да се работи заради метеорологичните условия и тези на терена", обясни д-р Стефка Здравкова - досегашен областен управител на Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
5779 преди 2 години
Срамно е,че нищо в БГ не се прави качествено.Как може по границата с ония ***питеци,да има проблеми
37
1
 
2
 
! Отговори
5779 преди 2 години
Срамно е,че нищо в БГ не се прави качествено.Как може по границата с ония ***питеци,да има проблеми
36
1
 
4
 
! Отговори
БУЮРУМ преди 2 години
ПЪТЯ Е ОТВОРЕН КОМШУ!ИДВАЙ ЕРДОГАН ЕФЕНДИ!
35
0
 
9
 
! Отговори
???? преди 2 години
Кой открадна парите...............това се пита в задачата???
34
1
 
11
 
! Отговори
№39 преди 2 години
До АнонименКак коя фирма - фирмата на Кумеца на Цветан Цветанов - ТВБ. При реални разходи около 4-5 милиона, Валерко Винкела и Цв.Цв. издействаха над 200 милиона. Тези двамата след това си разделиха рушвета от по няколко десетки милиона. А Хасан се радва, че без пари от фирмата му дали нови ***...
33
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще бъде арестуван Валери Симеонов?
32
2
 
24
 
! Отговори
патриотична ограда преди 2 години
В днешно време се разполага с модерни строителни материали спрямо тези от социализма. Това предполага съоръженията да издържат дълго време без поддръжка или с минимална такава.Като изскочат отнякъде патриотите, нека се рекламират с падналата ограда.
31
2
 
24
 
! Отговори
ЗайкоБайко преди 2 години
И сега какво- от къде пари за ремонт, като крадливите управници взеха всичко? Всъщност, освен да се облагодетелстват финансово, с тази ограда, какво друго да се е случило? Миналото лято група бежанци, с две пеленачета, бяха минали безпрепятствено ...Важното е,че онези крадяха, а народът ще връща.
30
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво крещите?!! Няма ги вече нито ГЕРБ, нито Симеонов!!! Вземете се в ръце и се оправяйте! Една къща иска подържане, не вайкане и пустосване! Ама неее - все някой друг е виновен, щото сте неУметни да се справите с най-малкия проблем! Еее, имате работа-да уволнявате, но докато свършите, къщата съвсем ще падне!!!
29
6
 
19
 
! Отговори
100тъйййй преди 2 години
Работа работа работаВидими резултати....Не вярвам да е направена некачествено....те какъв асФалТ леят... какво пътища... мостове и подпорни стени ... строят.... камо ли една ограда да ги бутне ...?!?!!!!!????Само Радев е минал и е съборил... сигурно с дрон !!!!Баце форевър...
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.Да започваме ремонт на ремонта, че още ремонти се задават
27
3
 
32
 
! Отговори
до Професор преди 2 години
Ха -ха , Радев ли построи оградата , калинке леворъка ?! До каквото и да се докосне ГЕРП - всичко изсъхва ,ха-ха ! Магаре за синджира да хванат - оная работа ще му изсъхне !Лошото е , че 11години експериментите бяха на наш гръб !
26
33
 
4
 
! Отговори
Професор преди 2 години
При Радев всичко се разпада.
25
2
 
23
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Крайно време е виновните за тарабата да бъдат настанени в ол инклузив Кремиковци Хилтън или друго подобно заведение с далеч по-сериозна ограда за да се научат как се прави.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Граничар Кльонът, който опасваше не само България, а всички страни от Варшавския договор не беше ли ограда?
23
3
 
23
 
! Отговори
мак преди 2 години
т.лупа не инспектира, та откъде да знае за състоянието на мрежата. Странно как не падат заради дъжда замъци и други старини. Тука каквото пипне шайката се скапва. От януари не е поправено, това ще прави ново правителство и ако ония влязат, ще е вина на новите управляващи. А ордите пак напират, тук не го ли знаят?
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази телена мрежа не е в състояние даже да опази кокошките от някой двор да не избягат, а камо ли да успее да спре мигранти. Но и за нея едни пачки влезаха в чекмеджетата на властта
21
2
 
24
 
! Отговори
Е преди 2 години
Ей така се вдига брутен продукт и се имитира заетост,правим калпаво,усвояваме кинтите и след 2 години пак правим и пак усвояваме.Плюете БСП(не че са стока)ама в моя край отсечката Калофер-Казанлък беше леш 2006,ремонтираха пътя и от тогава не е мръднал 15 години,на баце пътищата през 3 години ремонт...
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е големият патриот Валери за да си види оградата,това не бяха хвалби разходки с въртолет какво е направил и накрая се видя че някой е откраднал пари и не си е свършил работата:)))да вие честита оградата ,ха ха ха
19
4
 
26
 
! Отговори
Граничар преди 2 години
Когато имаше държава -ограда нямаше само едни момчета които не даваха и пиле да прехфъркне. Но то трябва да загубиш каквото си имал за да го оцениш! С тия телчици ще спирате ония хуни айде възгеч. Била паднала оградата ,че то на нея ли чакате. То падна и се срина хубавата ни страна ама си е така каквото сам си го направиш и ГОСПОД не може да ти го направи.