Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение

46-годишният мъж е задържан до 72 часа
Обновена: 30 май 2021 19:12 | 30 май 2021 17:41, Веселина Йорданова
265
Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение
Нападнатият Митко. Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Пловдив е привлякла като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на М.С., по известен като Митко от Пловдив.

Още по темата

Собственикът на заведение нападна продавача на чорапи на 27 май в квартал "Капана".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив.

По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: ПловдивМитконападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
активен борец преди 2 години
До бизнесменПреди само за един шамар в полицията се ставаше активен пенсионер и сега!
113
1
 
5
 
! Отговори
бизнесмен преди 2 години
Център на сензация! Добра реклама и за двамата...
112
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Дългата ръка на НПО прозира и в това мероприятие. Защо, примерно, няма такава обществена реакция, когато някой/някои от етносът със забраненото име насилят, пребият или убият невинни български деца, жени и/или старци? Замислете се...
111
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Тц, не така! А за агресията и насилието над 16 годишното момиче от Воисил ,от двама самозабравили се ,защо не се вдигнахте на протест ,защо ?
110
0
 
7
 
! Отговори
до 171 преди 2 години
Ми аз ако взема заем, а "забравя" да го върна, крадец ли съм.Ако ще и чадър.
109
11
 
3
 
! Отговори
Не,че нещо преди 2 години
Митко откраднал ли е нещо си от "кафето"? Това е въпросЪТ? Каквото и да е. Ако ще и чадър. ОТКРАДНАЛ ли е?
108
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представете си хипотетично обратния вариант:Митко "зачиства" една от масите на кръчмаря и си охендря там чорапите, като в замяна изисква да му се подсигури чадър, безплатно естествено.
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да го съди за неимуществени вреди , с влияние на психиката че изпитва страх и е придобил безсъние и нероза и да осъди великия български смърдящ дерибей, във всяка нормална държава ще му бръкне дълбоко в джоба, великия миризливец ще му плаща и лечението и психическото разтройство и заплата за няколко години напред докато стъпи на краката си да видим дали някой друг ще се прави на велик българин дерибей после
106
8
 
11
 
! Отговори
Тц, не така! до 167 преди 2 години
Има едно понятие в англосаксонското право. Граждански арест. То и в римското го има макар и свенливо. Миткото упражнява незаконна дейност срещу данъчните закони. Ал Капоне е осъден за това. Проблемът е, че "кафето" не го закопча със свински опашки и не се обади на съответните служби.
105
6
 
7
 
! Отговори
До Тц, не така! преди 2 години
Това ли е темата тук според теб ? Аз ще ти отговоря - тц, не така, темата е за насилието и агресията на един самозабравил се кръчмар !
104
6
 
18
 
! Отговори
Тц, не така! преди 2 години
Как така се случи, че целия Пловдив знае че Миткото упражнява незаконна дейност от 20 години (!!!) и нито една служба не се е задействала? Ама чакайте, за чий са ни тогава службите които изхранваме? Ама аз утре в гаража мога да сложа казан за ракия. И да я продавам по 6 лева литъра. Качествена и истинска ама без акциз и данъци. Хора, осъзнайте се. Тия които плащаме всичко по правилата сме прецакани. Логично е да избухнем в един момент.
103
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва Митко го направихте национален герой.Скъсал е с нахалството си нервите на другия с надеждата, че след като е от "етноса" ще има обществена защита, както и се получи на практика от Бг наивните пловдичани.И никаво насилие не видях, освен няколко разпилени чорапа по паветата.П.П. Не оправдавам другия. Ай мислете.
102
4
 
16
 
! Отговори
Вярвам че... преди 2 години
До Анонимен ...Този Митко от Пловдив ,със сигурност е регистриран търговец, редовно си плаща данъците ,осигуровските и т.п.
101
6
 
17
 
! Отговори
Спокоен преди 2 години
В Норвегия, данък печалба може да удари и 90%. Имат си скала. Там такива обикалящи с нелегална търговия няма. Вероятно за това са държава номер едно по качество на живот.
100
3
 
3
 
! Отговори
Цветар до 158 преди 2 години
Да бе, от повече от 15 години чакам да ритна грешната кофичка. То не бяха синове и внуци дето ще ми скачат, то не беше кълнене. Чшшш, не става така! Аз ще плащам а някой друг един ден в годината ще обира каймака, а ? И аз съм на границата да вкарам и шамари!
99
1
 
7
 
! Отговори
до 145 преди 2 години
*** агресивен и противен, все някога ще ритнеш грешната кофичка. Тогава ще ритат твоята глава.
98
3
 
19
 
! Отговори
Цветар преди 2 години
Ще се повторя. 12 месеца плащам заплати, осигуровки, наеми, режийни, данъци, тротоарно право за магазините ми. И разчитам на един 8-ми март за да избия разходите. То при цветята е така защото лятото си е загуби и брак. И на 8-ми март, едни баби ми се появяват пред магазина с кофи с китки. През другото време ги няма. Ами ритам им кофите бе! От 4-ри сутринта до 23 вечер това правя. Обикалям да ритам кофи и тъпча китки, защото няма служби за контрол, няма нищо.
97
3
 
9
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Митко ако беше нагъл и безочлив като "бизнесмена адвокат" щяхме ли да го защитаваме Пловдичани?
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А американците нападнали малкия и среден бизнес как ще бъдат наказани?
95
5
 
20
 
! Отговори
Неутрален преди 2 години
Бе, че "кафенето" си изпусна нервите е ясно ама как да стане когато прошляци досаждат на клиентите ти всекидневно. За да се стигне до тук сума служби не са си свършили работата! Как така 20 години упражнява търговска дейност без да го попукат ??? Аз ако един месец не си платя данъците и налозите ще ме разкостят!