Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение

46-годишният мъж е задържан до 72 часа
Обновена: 30 май 2021 19:12 | 30 май 2021 17:41, Веселина Йорданова
265
Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение
Нападнатият Митко. Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Пловдив е привлякла като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на М.С., по известен като Митко от Пловдив.

Още по темата

Собственикът на заведение нападна продавача на чорапи на 27 май в квартал "Капана".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив.

По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: ПловдивМитконападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
8
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Абе,майни,много сте толерантни!Защо не излязохте да протестирате за момичето,а!?Пи ар,като видях и онази Пеева от ДПС-ясна ми е работата!
73
5
 
5
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Обаче жената на Митко отзад на снимката е много красива. Браво на Митко!
72
6
 
12
 
! Отговори
И кво праим сега? преди 2 години
Бияча на сигането Митко-от партията на Слави Трифонов.
71
0
 
4
 
! Отговори
Учител по... преди 2 години
Имаме няколко думи за този случай. Едната е състрадание.Останалите-питайте адвокатите.Та са майстори по български език.
70
0
 
9
 
! Отговори
морски преди 2 години
До до 98 Така в несебър чужденец удари българин с бухалка по главата.Съдът отсъди дребно хулиганство нападението.След време (месеци) българина хвана болест на главата и почина.
69
0
 
5
 
! Отговори
чети внимателно преди 2 години
"До 10 години социалноосигурителната система ще рухе." - А.СемовОстанаха няколко години.Ще ги видим търтеите чакащи на нея...
68
1
 
1
 
! Отговори
морски преди 2 години
Айде на бас, че ще отсъдят нападението като дребно хулиганство.
67
4
 
14
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Няма значение какъв е Митко, важното е, че е честен и не краде. По добър е от едно семейство от нашата улица, млади хора с две деца, виснали на гърба на социалната система и ги мързи да работят. За мен точно те са бивши българи. Ако спре социалната помощ която взимат, кой ще оцелее, Митко или те?
66
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото, тази улица в Пловдив с кафенетата изглежда ориенталско - провициално, селлска! Точно за такива пловдивчани и столипиновци, като митко!
65
3
 
3
 
! Отговори
Адвокат преди 2 години
до ; 92.... Той може да осъждан, но това е било преди повече от три години и вече е реабилитиран! Глоба от 1000 лв. и по живо по здраво
64
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явни е имало за какво да го ступат тоя. Подкрепа за адвоката и нека се организираме в интернет в негова защита!
63
7
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Това е добре,требе да има некакво "правораздаване"!...Но какво става ,когато "МИТКОВЦИ" бият,ограбват и насилват възрастни хора по селата?...Какво става?...Кажете бе,КАКВО СТАВА?!?!
62
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да видя такива умилени физиономии към българите, които ги бият, ограбват и убиват по селата такива като този на снимката.
61
1
 
6
 
! Отговори
ЮЮЮЮ преди 2 години
до : 80 -- Ще те разочаровам, за това което е видно от клипа ресторантьора може да има само две наказания! Едното е 6 месеца условно и другото наказание е пробация и глоба, но в затвора не може да влезе, стига да не е осъждан рецидивист! Не се ядосвай такива са правилата, те са цциганин пребил, обрал и изнасилил възрастна баба му дават 6 -8 години най много, евентуално ако не се окаже, че бабата си го е търсела! И ход година и два месеца ....
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Сеяндурски бабаит защо скача на слаботелесни. Нека да скочи на такъв като мен. С един удар главата ще му хвръкне като зелка. Изглежда не е попадал на истински мъже. Иначе досега да е изгнил в гробищата. Късметлия е копе.лето.
59
5
 
6
 
! Отговори
Док преди 2 години
Не съм фен на ромовете, но един на хиляда се намери да не краде/продава крадени стоки//проси/изнудва/ ще се сетите за още сто неща и се намери един голям мъжкар да го бие и тормози. Какъв пример се дава на останалите? Българите са лоши. Те ни бият щото сме ромове, а не защото правим гореописаните неща.
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готов съм да се хвана на бас, че този т. нар. Талисман няма да иде в съда да свидетелства, че са го били, едва ли има и медицинско за някакви телесни повреди, то от 2 шамара не мисля че изобщо има такива. Доколкото чух в интервюто той добре знае защо са го ударили, каза че "осъзнава грешката си". Не става дума за някакъв расизъм, а спорът е бил за откраден чадър от ресторанта. Не оправдавам онзи с бръснатата глава, че търси саморазправа, но шансът да бъде осъден е почти нулев.
57
4
 
4
 
! Отговори
до 78 преди 2 години
Едва ли ще влезе в затвора. Но ако двамата попаднете в един затвор, може да му станеш булка.
56
8
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
До ТишуДа кажат кой е ресторанта Ставам му най ревностния клиент А собственика след месец два да го причака тоя Митьо на по така скрито място и да му обясни къде се продават чорапи и къде е мястото на "Пловдивската емблема
55
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 72Сигурно някоя мутра на времето яко те е мандръссала, личи си! Но в случая този е задържан за 72 часа под натиска на улицата!