Първите руски туристи кацнаха в Бургас

Облекчен режим има за постоянно пребиваващите
30 юни 2021 23:40, Красимир Ангелов
59

Първите руснаци кацнаха в Бургас, след като Русия възобнови полетите си до България. С два полета от Москва на българския авиопревозвач "България еър", днес на летище "Бургас" пристигнат общо 350 руски граждани.

Първият полет кацна в 16:45, а вторият е планиран за 22:10 ч. Сред туристите има и собственици на ваканционни имоти. Руснаците могат да кацат у нас, както и останалите европейски граждани - със сертификат за ваксинация, PCR тест или сертификат, че са преболедували Ковид-19.

Още по темата
Облекчен режим има за постоянно пребиваващите. Те могат да влизат без тест и ваксина, но подлежат на задължителна карантина в имотите си.

Концесионерът на двете морски летища съобщи, че до октомври са планирани 450 полета от Русия за летище "Бургас" и 210 за летище "Варна".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
14
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД част 2 преди 2 години
А как ще стигнат до имотите си за задължителната карантина, с телепортация ли?
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Руснаците могат да кацат у нас, както и останалите европейски граждани - със сертификат за ваксинация" Същевременно Германия обяви, че не признава за ваксинирани лица, които са ваксинирани с ваксината Спутник ..... затова Германия е Германия, а България след точно 2 месеца ще хлопне кепенците: точно за двойните избори за Президент и Парламент - всъщност както е по плана на Кремъл. Възможно е българите да са най-глупавата наця на планетата.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Улааа! Значи Алибеговците няма да ни цицат поне месец!
1
0
 
19
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Донесли са ни вирус. Лудост е да ги пускат тоя, при положение че там върлува безконтролно третата вълна на короната!