Курортите ни препълнени, търговци недоволни - само бедни почиващи

Хотелиери и търговци по Южното Черноморие са недоволни и от този сезон
9 авг 2021 23:15, Ния Христова
292
Курортите ни препълнени, търговци недоволни - само бедни почиващи
Снимка: БГНЕС

В най-големия курортен комплекс по Българското Черноморие - "Слънчев бряг", хотелите са пълни на 100%.
 
По 15-20 хиляди автомобила с туристи влизат на ден в курорта, а пред павилионите за бързо хранене се извиват опашки. Плажните барове и ресторантите също са пълни.
 
Търговците обаче са недоволни от сезона:

Още по темата
"Много е зле, специално за моя магазин. Аз съм доставил обувки специално за руските туристи, но такива липсват, на тяхно място дойдоха румънци, които нищо не купуват, преобладават младежи, които пък въобще не пазаруват, те ходят само по заведенията, и то нощните."
 
"Туристи има, но много бедни, как ще си платим наемите. И мерките не се спазват от туристите", споделиха пред БНР  търговци по Южното ни Черноморие.
 
Те са недоволни, че това лято идват бедни туристи, роми, които работят зад граница, украинци и поляци, които не пазаруват.
 
"Няма изобщо западни туристи, а ромите вечер крадат от туристите", заявиха още търговци и хотелиери.
 
А пък от своя страна има и недоволни хора, че курортите са претъпкани, шумно е и също натоварващо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
18
 
! Отговори
BatSot456 преди 2 години
Да ходят да копаят.
209
0
 
34
 
! Отговори
Философ преди 2 години
Е то с богати туристи всеки може, дай пробвайте се с бедни.
208
0
 
37
 
! Отговори
Търго Виц преди 2 години
Така става когато по морето има повече търговци отколкото туристи. Обувките му за руснаци щели да останат непродадени ... ами питаш ли го как е съседа ти по сергия с тези кожуси и скиорски шапки . Бедните туристи и неговата стока не искат да купуват . Бедняци ... Дошли само да пият бира и да се къпят в морето .... Че бива ли така ? Утре ще ти пристигне и стоката от ботуши и вълнени чорапи ... тях как ще продадеш с тези бедни, бедни туристи.... Как не се сети да поръчаш шнорхели ?
207
0
 
34
 
! Отговори
морски преди 2 години
Супа 10лв. супичка рибна 14лв.Тези луди ли са?
206
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В супермаркетите е пълно, хората не са будали да пълнят гушите на алчните търговци. Спретват си храната, а обувки всеки си знае от къде да си купи. Едва ли някой отива на море за да поднови гардероба си.
205
0
 
24
 
! Отговори
Наемите НЕизплатими? преди 2 години
Ами като вземахте по 2, даже по 3 обекта алчни печалбари, сега ще ядете по 2, даже по 3 чэпа.
204
0
 
34
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Хората са тръгнали на почивка, не на пазар в Одрин (от където им е стоката)! Бедни им били туристите?! Аман от търгаши и прекупвачи!
203
3
 
6
 
! Отговори
Край преди 2 години
Като дойдат протестърите на власт курортите ни ще се напълнят с милионери. Нема да сварате да ги доите.
202
13
 
5
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
Работя за себе си, продавам на ниски цени.Така разбирам аз бизнеса по морето.Имам стари клиенти, винаги добре дошли и знаещи какво качество купуват.Шопите тарикати ги бръсна на сухо, като пращам Паяка да вдигне колите им влезли със подкуп през бариерата.Шопарэ, пълно е!Елате в началото на септември, на еФтиното...нали сте най най тарикати?!?!
201
0
 
16
 
! Отговори
Един съвет... преди 2 години
... към злощастните търговци , които страдат за непродадената си стока . АМИ ИЗБИЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ . И КОЙТО ОСТАНЕ . НА КРАЙБРЕЖНАТА УЛИЦА ТОЧНО ДО ПЛАЖА МОРЕТО НЕ МОГА ДА ВИДЯ ОТ СЕРГИЙКИ, КАРТОНЕНИ МАГАЗИНЧЕТА И КАПАНЧЕТА ЗА ИЗВЕТРЯЛА БИРА . ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТУРИСТИТЕ . МНОГО СТЕ ТЪРГОВЦИТЕ .....
200
0
 
6
 
! Отговори
О...йе преди 2 години
До Кръстьо бай Кръстьо наливат се нонстоп на ол-инклузив алкохолни маратони.Пият на корем докато затворят бара в 23ч.После прескачат до отсрещния денонощен магазин и купуват мастика, която ги матира.Други пък ядят по мноого и въпреки табелите със забрани носят храна в стаите.Ами платили са си хората !!
199
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
натъпкване на пари нямат ,... алчни ... алчни ... а туристите - стиснати ... стиснати ...
198
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя па, обувките му нямало кой да купи... Аз съм дошъл на почивка ве ***, не да ти купувам обувките. Кат искам обувки, отивам в магазин за обувки и си купувам. Все едно в кебапчиница да продаваш коли и да викаш - "Ееее тия кви са бе, идват и само кебапчета купуват, не купуват коли, много бедни бе." В кебапчийница отивам за кебапчета, в автокъща отивам за кола, по морето отивам за да си почивам а не да си купувам обивки. Тоя не е ред, ненормален е по цялата глава. По морето обувки продава. Хаха
197
0
 
29
 
! Отговори
... преди 2 години
В Гърция за 30 евро взех на жената сандали от естествена кожа, направени в стара работилница за сандали. 5 години не мръднаха. Тази година ходихме пак в Нафплио и взехме нови сандали от същото място. 35 евро, жената ни ги даде за 30 евро. 100% естествена кожа, естествени материали, ръчна изработка по крака не по номер. В България си взех от Арт 93 портофел за 45лв и се разпадна след 8 месеца хем "естествена кожа". Истината е че тук продават *** на свръх завишени цени.
196
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бойкот бе, хора! всичко в тая държава е менте, и хората сме менте - за нищо не ставаме!
195
0
 
21
 
! Отговори
Съвет от мен преди 2 години
Честно казано по морето се продават големи *** за много пари! Българина вече знае що е качество и как да си покрие нуждите. Продават се миризливи китайски стоки, е кой ще иска да си купи нещо такова. Пълно е с ненужни джунджурии по сергиите, сменете си политиката и качеството на предлаганата стока, и слагайте нормални цени. Предлагате стока която не струва високата цена от етикета!
194
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората отиват на море ядът и да се пекат, какви магазини, какви пет лева. Който иска дрехи и обувки, ходи в моловете вече...а не купува китайските буклуци по черноморието....
193
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редното е да се забрани на бедните да практикуват туризъм. Само трябва да бачкат.
192
1
 
10
 
! Отговори
с.т. преди 2 години
Това е положението. В България голямата част от населението е бедно и няма защо търговците да се оплакват. За българина приоритет е храната, за което основно му стигат парите, а дрехи и обувки ще си купи тогава, когато има нужда.
191
0
 
35
 
! Отговори
Ован преди 2 години
Какъв кеф само да прочетеш че наглите, алчни и непочтени *** мрънкат срещу " бедните туристи". И какви условия предостави точно ти селянино мръсен, за да дойдат "богати" туристи. И защо туристите са длъжни да ти купуват ***, обявени на четворна цена ??? Щото са чужденци и следователно прости ? Да не говорим тези скотове, как отчитат обороти, какви данъци плащат и тн.