Заместник-кмет на Пловдив подаде оставка

Невена Балчева се оттегля от поста по лични причини
25 ное 2021 16:02, Ния Христова
12
Заместник-кмет на Пловдив подаде оставка
Снимка: БГНЕС

Зам.-кметът по "Устройство на територията и общинска собственост" арх. Невена Балчева се оттегля от поста си от 1 декември 2021 г. по лични причини, съобщават от Община Пловдив, предаде БНР.

"На този етап няма да предлагам нов зам.-кмет, а ресорите ще бъдат разпределени, съответно към зам.-кмета по строителство и инвестиции Пламен Райчев и Главния архитект на Общината Димитър Ахрянов",  коментира кметът Здравко Димитров. 
 
Димитров благодари на арх. Балчева за двете години съвместна работа. 
 
"Нейният професионализъм и качества са високо ценени от цялата администрация. Ще разчитаме и занапред на нейната експертиза и богат опит като външен експерт", подчерта кметът на Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
hahaha преди 2 години
"............Баце щял да заминава за хАМЕРИКА , при първата си съпруга ,..."............................ И ще заговори там на инглиш: ъъъъ торта сахер:))))))))))))))
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв Герп ви гони, къде работят децаната на Стефан Янев и жената на Киро Арварда?Според вас защо никой от тях не е подхванал темата за съкращаване на бюрокрацията, ами да ви светна - там работи родата до 9 коляно.
8
2
 
5
 
! Отговори
toti преди 2 години
Кой пръв напускаше кораба,че забравих......
7
2
 
4
 
! Отговори
сигурно преди 2 години
Надява се да лежи за по малко години в затвора ,защото се е разкаела !
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 5 от 1: за съжалние е така и ще остане така докато не изкарат гилотината на площада както беше при Френската революция. Калинки, бръмбари, червей и подобни трябва да се смажат. Гледай Anticoruption Fund в тубата, има адски истини скривани от народа на БГ.
5
2
 
4
 
! Отговори
След преди 2 години
До Анонимен 1 Калинките някой ще си нагласи торните бръмбари. Те пък ще са "бръмбарчетата на някой"!
4
2
 
6
 
! Отговори
СВИКВАЙТЕ преди 2 години
Само неАкви си 75-80 % от държавният апарат /герб и ДПС /, да се готви да си търси работа . Нещо и КарадайЪ се е покрил като Бацето . От станция ---''Хората говорят '' , Баце щял да заминава за хАМЕРИКА , при първата си съпруга , която сега дошла в Бг , след 15г. , за малко !
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да се оттегля, и да не се оттегля , прокуратурата пак ще я привика ! А че мишките напускат потъващият кораб , е повече от ясно - ползвали са кораба само и единствено за "общото благо" .
2
1
 
11
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Така трябва , всички на високи постове с по над 30 000 заплати , НА-ВЪН-КА !
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинките горят една след друга. Пловдив в момента е завладян от мафията, всяка една държавна позиция е заета от калинка на някой. Пловдив няма развитие, точно обратното и се забелязва от всички които живеят тук. Аз съм роден и живея вече 50г тук, толова зле не е било никога. Пример, шефа на ВиК взема заплата 60000лв на месец, замеслете се!? И много подобни калинки