Установен е незаконен добив на баластра в област Ловеч

Служители на НАП са запечатали обекта, а техниката е иззета
21 яну 2022 01:00, Ния Христова
7
Установен е незаконен добив на баластра в област Ловеч
Снимка: БГНЕС
Специализирана операция, проведена на територията на област Ловеч, е установила незаконен добив на баластра е установен в землището на с. Александрово.
 
Действията са осъществени от служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" - ОДМВР-Ловеч, колегите им от РУ-Ловеч, ТДНС-Ловеч, НАП и Агенция "Митници". В момент на незаконен добив на речна баластра са установени работници и техника, принадлежаща на фирма, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Bulgaria ON AIR.
 
В производствена база на фирмата са открити и ведомствена колонка за зареждане с гориво, с налични около 2000 литра дизелово гориво - без необходимата регистрация и без електронна система с фискална памет за отчитане и регистриране на течните горива.
 
Служители на НАП са запечатали обекта, а техниката е иззета по съответния ред. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ГРОБ преди 2 години
Гербаджийска фирма ясна е работата, тях никой не ги е проверявал над 10г.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааа бе, баластра, разбираш ли...?!? Колко подобни "баластраджии" се скъсват да промиват за злато, така че и тия, кой ги знае какво точно правят!!