Задържан е мъжът, подал сигнал за бомба в болницата във Враца

Той е на 20 години от София
3 фев 2022 10:39, Ния Христова
13
Задържан е мъжът, подал сигнал за бомба в болницата във Враца
Снимка: Pixabay
Задържан е мъжът, подал сигнал за бомба в болницата във Враца, съобщи Нова тв. Той е на 20 години и е от София. 
 
В сряда беше подаден анонимен сигнал за взривно устройство в лечебното заведение.
Още по темата
 
Полицаи и представител на болницата направиха пълен оглед на сградата, но бомба не беше открита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая всичките при вантика ще ходите.
10
1
 
2
 
! Отговори
До11 преди 2 години
Вина имат всички от бушончето на регистратурата до шефът на въпросната болница като заети в тая болница,вина имат също и хората които създават правилата за работа в ЦСМП така че не трябва да оневиняваме никого!
9
2
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Извинявай, но масата реват да се линчува рецепционистката, и затова като искаш арестувани за убийство помислих, че и ти нейната глава искаш, а не на индивидите които взимат 20 пъти нейната заплата за д и разпишат заповед с която застрашават живота на всеки пациент.
8
1
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Къде прочете в пост номер-Две,че вината трябва да се носи от лицето на регистратурата?
7
2
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Защото дори и да беше реагирала по начин по който игнорира разписаните заповеди и жената въпреки всичко почива, пак тя щеше да излезне виновна защото не е спазила разписаните нормативи и щяха да я изкарат виновна и как видите ли същите тези нормативи които сега убиха жената щяха да се изкарват като животоспасяващи! Докато искате да линчувате патрона, а не човека насочил и стрелял с оръжието никога няма да видите прогрес!
6
2
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Защото в случая с бомбена заплаха в болница застрашаваш живота на десетки хора с личния си избор да си животно, а регистраторката няма никаква вина, че някой който взима 5 бона заплата и е спуснал и разписал заповед и норматив който е абсурден! Какво е виновна тя, че цяла тумба министри не са разписали нормативи, а директора на болницата е приоритизира документацията пред лекуването на пациента? Вината я търсете в тия с големите заплати, а не в бушона на най ниски равнище!
5
4
 
2
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо?!Трябва си от време на време...........профилактично.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човека. Няма как да спасиш някого от белодробна емболия като му проверяваш документите. Естествено нашите медицински лица са на такова високо ниво че ти поставят диагнозта само като те погледнат.
3
3
 
8
 
! Отговори
До3 преди 2 години
Чакай бре "отвореният" ти кога и разбра диагнозата за ***,жената още не е есхумирана не и е направена аутопсия та се произнасяш като лице от първа инстанция?Виж кадрите за пълното Безхаберие и Неадекватност на хората от Спешна помощ са видими от всички!Така че не е лошо да замълчиш и да наведеш глава пред тая трагедия а не да се правиш на интересен опитвайки се отново да прехвърлиш вината от болната глава (родното здравеопазване) към всички останали!На тоя "филм "сме се нагледали!
2
11
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Ае като си толкоа отворен, ***, прочети и после спаси някой с белодробна емболия. Много искам да видя как ще постигнеш това чудо на медицината!Много е лесно да раздаваш присъди, докато си бъркаш в носа, но дори детето си не си отгледал съвестно!
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи за заплаха може да задържите човек,ама за убийство не може!Справка починалата жена в същата болница!