Сигнал за бомба в болницата във Враца

Полицейски екипи са обсадили сградата
2 фев 2022 14:00, Ния Христова
40
Сигнал за бомба в болницата във Враца
Снимка: БГНЕС
Получен е сигнал за бомба в COVID лабораторията в болницата във Враца, съобщи bTV.
 
Сигналът е получен на служебен телефон под формата на SMS малко преди 13 ч. днес.
 
Няколко полицейски екипа са пристигнали на място. Униформените проверяват за съмнителен багаж. Към момента обаче такъв не е открит.
 
Достъпът към лабораторията е отцепен. От полицията отказват да коментират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опечалените нямат претенции, но случаят се екскалира. След 6 месеца- край с държавната болница.Честита Ви частна болница с всички финансови последици за простолюдието от това
32
2
 
11
 
! Отговори
Да, бе! преди 2 години
Това за да заглушите скандала с горката жена, дето умираше без лекарска помощ пред рецепцията ли е?
31
1
 
0
 
! Отговори
vk преди 2 години
До До 27...то па се едно сега е различно....от 10 , 8 са си шамани...само гледат старчетата у портмонето и броят стотинките...и ...немали стотинки - не баят...
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тия бомба не им трябва а по скоро бесилка!
29
0
 
5
 
! Отговори
vk преди 2 години
До ?...да отворят гише отпред, да пишат направо смъртни актове...
28
1
 
1
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Как кои? Ще уволняват докато не се изреди цялата нация да е доктор! Накрая като отиде на лекар едно Айше ще му бая срещу черна магия, ще го закичи като Боко с едно червено конче, ще му каже да си донесе златото защото имало магия на него за да я разваля и ще го прати до у тях за златото. Това иска плоскоземеца, не лекар, а врачка която да му разваля магиите и да оправя енергийния му баланс с хапче чудо от Интернета, направено от цвете което цъфти само когато Меркурий е ретрограден на Венера!
27
16
 
4
 
! Отговори
... преди 2 години
Антиваксите в акция.Невежеството става агресивно...
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано всички болници и лекари да изгорят в тия болници една по една да си получат зашлуженото всички убийци в затвора
25
7
 
9
 
! Отговори
До Яна преди 2 години
А като ги уволнят, може ли да кажеш откъде ще дойдат новите служители? И дали изобщо ще се намерят други? Тогава какво, да закрием болницата, първо във Враца, сетне и в други градове?!! ......... И един леко *** въпрос, като призоваваш за търсене на отговорност от всички, доколко си готова и ти да поемеш собствената си такава? За съвсем банални нещица от живота - гласуване, липса на заинтересованост, обръщане на другата страна и/или премълчаване като неволен свидетел на обичайни битовизми и т.н.
24
0
 
8
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
До Анонимен 20 Болницата в Кула - затворена, болницата в Раднево - фалирана, затворена и продадена на "ключов инвеститор"! доколко е ключов и доколко е инвеститор ще видим! Нека някой друг коментатор да допълни списъка!
23
4
 
27
 
! Отговори
Яна преди 2 години
Всички служители в тази болница трябва да бъдат уволнени. Отговорност трябва да се търси от медицинския управител до сестрата на гишето. И да им се отнемат правата да упражняват професията си до живот. Не заслужават заплатите си , не заслужават да бъдат в тази хуманна професия. За да я упражняваш, трябва да обичаш хората и да цениш човешкия живот.
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолизираните фенове на Костя и Възраждане демонстрират загрижеността си за пациентите в болница Враца! Абе ***, нали като се евакуира персонала няма да има кои да обработва тестовете, после ще ревете, че пациент не е приет или не е лекуван защото лекарите са изкарани навън докато полицията търси несъществуващи бомби! После пак ревете, че системата работи бавно, а вие продължавайте да и тикате пръчки в едвам движещите и се колела!
21
0
 
17
 
! Отговори
Копипасте преди 2 години
До Анонимен 20 За това трябва да благодарим на зъбoлeкaрят Илкo Ceмeрджиeв-Министър и лекарят Стойчо Кaцaрoв-Зaм.миниcтър на здравеопазването /и двамата без ден практика като такива/ при Иван Костов , които по идея на Борислав Китов въвeдoхa КACOВO ocигуритeлния мoдeл нa здрaвeoпaзвaнeтo,кoйтo cмeни рaбoтeщия ДAНЪЧНO ocигуритeлeн мoдeл! Тoгaвa ce cъздaдe НЗOК,, oт кoятo ce тoчи и крaдe "зaкoннo"!
20
2
 
10
 
! Отговори
ИСПАНИЯ преди 2 години
НИКОГА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАМ ОТНОШЕНИЕТО НА ДР. Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ В СРАВНЕНИЕ С ТУК КРАЙНО ВРЕМЕ ПРИ ПОСТЪПВАНЕ НА РАБОТА ДА ГИ ОБУЧАВАТ НА ЧОВЕЩИНА
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо вредителите от "Възраждане" да искат оставката на министъра на здравеопазването която с нищо не е виновна, да работят за възраждането на "колабиралото" ни здравеопазване! В Северозападналата България положението е катастрофално още преди ГЕРБ! В Кула например имаше болница. Вече няма нищо, може би някакъв фелдшер. И болните ходят чак до Видин, на 40 - 50 километра ако се наложи!
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това във Враца е пример за медицинска бюрокрация. Бюрокрацията е нещо като държавна отбранителна процедура срещу не добронамереността в някаква професия. Само че, в медицината и по-точно в бързата помощ играе лоши номера. Бързата помощ е нещо много специално. Би следвало напред да е помощта, а бюрокрацията след това да регистрира случилото се! НО, В БЪЛГАРИЯ РАЗБИРАНИЯТА СА СЪВСЕМ ДРУГИ. Медицината е вид търговска дейност, а болестите - доходоносен източник!!!
17
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая болница трябва да избухне не бомба, а въстание. Недоволните трябва да влезнат и да раздадат справедливост. Сградата не е виновна, че вътре работят негодници
16
2
 
13
 
! Отговори
Евророма преди 2 години
Ние действаме пряко и не плашим никого с фалшиви сигнали за бомби. Ще извикаме родата и ще превземем болницата.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя бомбата гръмна вече.
14
3
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Оставете бомбата да гръмне.Полза от тази болница няма.