Като филмови звезди: Абитуриенти по червен килим във Велико Търново

Дефилето на завършващите в града се превърна в традиция
Обновена: 23 май 2022 21:28 | 23 май 2022 21:22, Красимир Ангелов
21

Снимка: БГНЕС

И тази година абитурентите във Велико Търново ще се почувстват като холивудски звезди. В рамките на три дни зрелостниците дефилират по дълъг червен килим в центъра на старата столица, съобщава БГНЕС.

Заради дефилето са затворени някои от главните улици на Велико Търново. Тази вечер изпращане по червения килим - символ на елит, стил и разкош, имат абитурентите от Професионалната гимназия по туризъм. А още на сутринта след бала зрелостниците ще се включат в празничното шествие по повод 24 май.

Освен съученици, да аплодират абитурентите навън са и много жители и гости на Велико Търново.

Вижте още в следващата галерия
 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След червеният килим, на опера ли ще отидат?
19
1
 
3
 
! Отговори
Русенец преди 1 месец
И в Русе им сложиха червен килими и арка ! Не знам как е във ВТ но в Русе, поне 70 % от абитуриентите напускат града след, като завършат. И това е от 20 години....В града са останали само пенсионери и хора на средна възраст. Население не повече от 70 000, вероятно някъде към 50 000 !!!! Даже общината в Русе им подарява магнити за бала, колко важни били за града !
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко са красиви сега, а на другата сутрин повечето пияни.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Стефан Какво им е на прическите "конска опашка"? Косата не пада върху лицето, значи не пречи на зрението и не го поврежда; не дразни кожата на лицето и не уврежда и нея. Освен това, когато е вдигната високо на върха на темето, дългата коса не загрява врата и гърба през топлия сезон. Прабългарките са носили така косите си. До не много отдавна, когато са сплитали косата си на една плитка, прабабите ни също са я вдигали на "конска опашка" в жегата. Само по сталинско време е била забранена.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 5 Абитуриентски балове има по цял свят, откакто има средно образование и за момичетата. Преди това не знам как момчетата са отбелязвали завършването на средно образование, но сигурно и тогава е имало някакви тържества.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момичетата не са кльощави. И слава Богу!
14
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 месец
Сега им е...времето,да се радват младите,да се почувстват значими.Живота е пред тях и всеки заслужава своят шанс. Не го пропилявайте,минава бързо.Като утре ще минат десет,а после 25 и 50-сет години от този вълнуващ празник. Горе главите и бъдете истински и неповторими!
13
5
 
7
 
! Отговори
Ромалеска преди 1 месец
Нема се плашите скъпи абитуриентки, бойко направи тез магистрали анджак да има работа за младите!
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бюрото по труда приветства всички настоящи абитуриенти! На добър час!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абитуриент споделя:- Зел сам испита по балгарски оспешну!
10
2
 
24
 
! Отговори
Мехмед преди 1 месец
Чак пък Холивуд ся е малко пресилено, ама Боливуд може...
9
2
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
и какво ще работят утре тези деца? доган може да им предложи само черна работа за 300 лв бруто. когато всички мигрират на запад ще останат само старците на мизерни пенсии.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде го Холивуд наоколо за да се почувстват като холивудски звезди ?
7
10
 
1
 
! Отговори
Извънреден коментар преди 1 месец
Хора, които смятат че аз съм нетрудоспособен човек, всъщност това не е така !Хора които смятат че ако аз съм в политиката, със сигурност ще избухне 3 световна война, всъщност това няма да е така !Аз смятам че трябва да съм си на мястото в живота, а не да се разхождам на майната си като робот !Смятам, че трябва да се съвзема в живота и т.н., за добро ще бъде, но май не си личи !За жалост преди време съм писал лоши неща в този сайт, заради това вероятно хората са помислили, че съм опасен, а всъщност не съм опасен !Аз до кога ще живея зле?Аз не искам да съм зависим от родителите ми !
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да не знае да пише, но опукал 20 бона за бала. Това може да се види само в България. Ще кажеш за доктори на науките са завършили.
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези ''балове'' са много шум за нищо.Абсолютно излишни.
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тотална комплексарщина. БГ деградира с бързи темпове..
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аха, сега червен килим като холивуски звезди, 1 час по-късно в Калояновата крепост - като чалга звезди, сред златния чалга интериор. И разбира се - Галена.
2
6
 
17
 
! Отговори
Стефан преди 1 месец
Няма ли кючеци, това за мене не е абитуриентски бал. Няма ли ботокс в джуките /устните/, няма ли прически ала конска опашка, няма ли ТАТУ, няма ли обеца на езика,....не признавам БАЛ.
1
3
 
32
 
! Отговори
Ямболски ZърVул преди 1 месец
Утре на червен килим ,вдруги ден- на някоя плантация в Англия.