Шофьор удари две 10-годишни деца с тротинетка

Инцидентът е станал във Вършец
23
Шофьор удари две 10-годишни деца с тротинетка
Снимка: БГНЕС

Две деца, които са се возели на електрическа тротинетка, са пострадали при инцидент с автомобил във Вършец, съобщиха от полицията в Монтана.

Колата е управлявана от 20-годишен шофьор. На тротинетката е управлявана от 10-годишно момче, което е возило 10-годишно момиче.

Пострадалите деца са транспортирани с линейка до Спешен медицински център.

По първоначални данни момичето е със съмнения за счупени подбедрици на долните крайници и е откарано с личен превоз от родителите му до УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" в София.

Пострадалото момче е транспортирано с линейка до МБАЛ-Монтана със съмнение за счупена подбедрица на долен крайник.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво търсят деца с електрическа тротинетка на обществен път, за жалост шофьора ще го отнесе. Ако имаше закони родителите трябваше да ги съдят сега.
17
1
 
4
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Оня лудия с женското име, само един път ще го "пипне" некой с бронята, и ще го прочетем в статистиката. За назидание, за какво са измислени някои правила. в Германия щеше да си рисува тротинетки по стената на килията.
16
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
иначе :-Поздравления за автора,че е използвал "удари",вместо отвратителното "помете",което толкова упорито се използва из сайтовете..Макар че точната дума е "БЛЪСНА",защото "удари" има смисъл и ако им е бил два шамара../но и на малкото сме доволни../
15
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
с тия електротротинетки тепърва предстоят инциденти..По смисъла на понятието,те са МПС ..Защото са превозни средства,задвижвани от мотор..Верно,електрически,но мотор,двигател..А за управление на МПС се изискват доста подробности от Закона и Правилника..Но,да "годх" Закона!..Да купуваме на дечурлигата си "ХИТА на петилетката!"..
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тествани ли са за алкохол, наркотици и райски газ тротинеткаджиите ?
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще дадеш на дете което незнае правилата да се движи по улиците с тротинетка. Кой беше този сеяндурски мозък който измисли това.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да питам какво правят две деца сами на улицата, че и с електрическа тротинетка, защото ще ме изкарате, че съм назадничева, че нищо не разбирам и че всеки модерен родител трябва да е у Фейсо докато децата му правят каквото си искат.
11
1
 
22
 
! Отговори
Някой преди 1 година
За някои родители, е много престижно децата им да имат подобни придобивки! А това, че не знаят таблицата, нямат правилен изказ и не могат да напишат три изречения без грешка, няма никакво значение! Разни хора - разни преоритети...
10
0
 
21
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН преди 1 година
10 Г ДЕЦА НА ЕЛ ТРОТИНЕТКА ? ТЕЯ РОДИТЕЛИ КЪДЕ СА ? ТОВА Е НЕЗАКОННКО НЯМАТ 18 Г !*** СВЯТ , *** ХОРА !
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дечурлига сигурно са гледали подвизите на онова създание Емили, където шпори по магистралата с над 100.Скоро ще има много такива случаи, понеже всички с тия тротинетка хвърчат като луфи по тротоари и по улици..
8
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Е, щом няма загинали, нищо няма да се направи ,,,
7
1
 
36
 
! Отговори
az преди 1 година
то е подсказано в заглавието "тротинетката е управлявана от 10-годишно момче, което е возило 10-годишно момиче." впросът ми е какво правят 10 годишни деца по пътя карщи средство за придвижване, закона не изисква ли 18 години които карат специален курс за движение по пътищата, и какво ще разследва полицията, като трябва да въведе парична глоба на родителите позволили децата им да се трепят от малки по улиците ????
6
0
 
46
 
! Отговори
tufy преди 1 година
Със сигурност шофьора ще излезе виновен, нищо че на децата не им е място на пътното платно. Тия с тротинетките станаха по-нагли и от мотористите. Карат по главни булеварди, по околовръстното, та чак и по магистралите. Трябва да има контрол над тях.
5
2
 
32
 
! Отговори
Заглавие преди 1 година
Т.е. шофьорът е взел тротинетката и ги е ударил с нея?
4
1
 
30
 
! Отговори
Мармот преди 1 година
Айде сега шофьора ще го **** Трябва тези ***---ски тротинетки да бъдат забранени и конфискувани. Писна ми да ги пазя по пътищата. Ако тротинеткаджия се пребие пред очите ми, изобщо няма да го погледна. Напаст!
3
0
 
23
 
! Отговори
ЧЕСТЕН преди 1 година
За другия път ще си знаят :)
2
1
 
37
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Никому ненужен лукс. И децата така ги научиха такива като онази Емили от Околовръстното. На шофьорите на коли не им дреме, но и тези с тротинетките в повечето случаи могат да са и жертви, и палачи.
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е тротинетките да се забранят, какво трябва да стане да има загинали ли?