Пускат ТИР-овете към Дунав мост след информация от МВР-Русе

Полицията ще спира камионите на паркинги, за да изчакват
16 авг 2022 17:22, Анисия Иванова
6
Пускат ТИР-овете към Дунав мост след информация от МВР-Русе
Снимка: МВР

Във връзка с увеличения трафик към Дунав мост Министерството на вътрешните работи разпореди допълнителни мерки. ОДМВР Разград, Велико Търново и Стара Загора вече започнаха спиране на товарните автомобили, пътуващи към Дунав мост - Русе на подходящи места. На въпросните места ще има денонощно полицейско присъствие, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Товарните автомобили ще бъдат пропускани за движение посока Дунав мост след подаване на информация от ОДМВР- Русе.

Още по темата


Създадена е междуведомствена група, в която участват заместник-министър на вътрешните работи, на транспорта и на регионалното развитие и благоустройството. Групата ще координира усилията по намаляване на тежкотоварния трафик.

В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Рангел преди 1 година
Това е безумие.Имам чувството че се прави нарочно.В Русе е просто АД,града е разкопан повсеместно,навсякъде камари с *** заради новите кофи за ***,и за капак проблема с тировете.Направете нещо да отпушите границата,там е проблема с тировете,а не да се чудите къде да правите паркинги и по кои пътища да ги редите
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като пренасят стоки под особен режим от и за украйна, така ще е
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тировете пред РЗИ и пред работното място на Кунчев.
2
0
 
3
 
! Отговори
бааа го преди 1 година
Защо само за Русе се пише, при Видин е ТРАГЕДИЯ и опашка повече от 20 километра?!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това безхаберие го няма никъде по света, камиони да се редят на километрични опашки и да чакат с дни. Хора нормални ли сте? това държава ли е? даже няма нормални паркинги а да не говорим за нещо друго. Сомалия!