Предложение: Да се забранят тротинетките на места във Варна

През последните дни има официално 10 регистрирани нарушения от КАТ
22 авг 2022 09:18, Йоана Цонева
57
Предложение: Да се забранят тротинетките на места във Варна
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от Варна Руслан Влаев предлага в Морската градина и в пешеходни зони, където има повече деца в морския град, да няма електрически тротинетки, съобщи БНТ.

През последните дни има официално 10 регистрирани нарушения от КАТ, при които някой кара тротинетка и вози някой с него.

Предложението е внесено на 8 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
13
 
10
 
! Отговори
Аа преди 1 година
Тротинетките ви са трън в очите.Ролери,инвалидни колички,велосипеди скейтбордове тях ,кога?През зимата да не забравите да спрете шейните и ските.Да внимат му е майката.Другото е шантава работа.
7
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си тронинеткаджия е по-унизително от това да въртиш ***... Не знам защо, ама тия еко неща като велосипеди, тротинетки и търкалетки - все третополовите си падат по тях. Хахахаха. Съвпадение? Не мисля!
6
3
 
16
 
! Отговори
предложение преди 1 година
Нека да са разрешени само по черни и горски пътища.
5
10
 
15
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
За тротинетки трябва да има специални алеи.Ако трябва да се забрани нещо,то това са автомобилите,а не еко-превозните средства. Автомобилите нямат бъдеще ,освен ако не се използуват за общественни нужди. Не знам какво точно става в България,но във Франция произшествия с тротинетки са изключително редки.Тия от КАТ спят ли,че не изискат закон за отделно платно,в кoето да се движат тротинеткаджиите?Има ли режим за движение на тия средства?Има ли правителство? Нищо ли няма?
4
8
 
15
 
! Отговори
Емо Тротинетов преди 1 година
А защо въобще са разрешени?!
3
6
 
24
 
! Отговори
Най-после нещо преди 1 година
смислено! Вместо да изскачат пред колата внезапно или да помитат майки с деца на тротоара! В много държави вече им наложиха ограничения,а тук в България гледаме транс-нещото емили да хвърчи по магистралата и да си развява евроатланДическите ценности...Боже, пази България!
2
4
 
25
 
! Отговори
Чичо Пенчо преди 1 година
Днес караш тротинетка, утре приемаш гости в задния двор:) Понеже минава за *** умнокрасив атрибут, медиите си мълчат, но когато троти или вело убие някое 2-годишно дете, ще се заговори повече, и ще има все някакви мерки.
1
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре да се забранят в цялата страна.