Шофьорът на автобуса-убиец в Бургас преодолял 3 опита за спиране

47 мигранти са били превозвани, уточнява се тяхната националност
25 авг 2022 08:57, Анисия Иванова
271

Главният секретар на МВР Станимир Станев даде подробности за смъртоносния инцидент в Бургас, при който тази сутрин загинаха двама полицаи. Те намериха смъртта си след гонка с автобус, превозващ нелегални мигранти.

"В 4:54 ч. е направен опит за спиране на автобус от колеги на "Гранична полиция". Шофьорът на автобуса не се подчинява на подадения полицейски сигнал и продължава движението си. Стига до втори пункт - отново не спира и продължава движението си в посока Бургас. Вече в Бургас на кръгово движение е направен трети опит за спиране, възниква ПТП, вследствие на което са починали двама наши колеги", коментира той за "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Извършват се процесуално-следствени действия, които след назначаване на съответните експертизи ще установят точния механизъм на възникване на пътно-транспортното произшествие.

Станимир Станев не даде конкретен отговор на въпроса дали шофьорът на автобуса е задържан.

47 мигранти са били превозвани в автобуса-убиец. Все още се уточнява тяхната националност, пол и възраст. Няма информация за ранени мигранти, стана ясно още от думите на главния  секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
23
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 1 година
Няма държава.
16
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто Герб не управляват, всеки едно едно и също. Анархия, бандитизъм и мизерия..
15
5
 
17
 
! Отговори
Хмм... преди 1 година
Ами като не се познават законите на физиката, така става! Няма как да спреш автобус, като му препречиш пътя с кола и това да стане от първия път!
14
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз, като бивш граничар, мога да кажа, че липсва всякакъв контрол по границата и случилото се е по-скоро логично. Европа да струпа свой континент, ако иска да контролира процеса. От нас не става и *** за зеле
13
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпълнявали са дълга си! Много тъжно! Бог да ги прости!
12
24
 
20
 
! Отговори
НАСЛЕДСТВОТО НА КИРО преди 1 година
ЗАТОВА ПРЕВЗЕХА МИТНИЦИТЕ.... ЗАПОЧНАХА ТРАФИК НА МИГРАНТИ ЗА МИЛИАРДИ...... ПРИ БОЙКО - ПИЛЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ............... СЪД ЗА КИРО И АСЕН (СВИДЕТЕЛИ НА ЧЕРЕПА) ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ........ ЗАКРИХА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА...... ЕТО ЗАЩО..... ЗАПОЧНАХА ДА УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ
11
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че е било рано сутринта и е нямало хора на спирката и в павилионите... ужас...
10
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като знам куките какви измекяяяри и престъпници са.... някак си изобщо не ми е тъжно!
9
3
 
46
 
! Отговори
Minuva42 преди 1 година
Всички в автобуса са съучастници и подбудители на това двойно убийство на полицейски служители.Друг е въпроса как така мигрантите вече се превозват по 50 парчета в автобус!
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
държавата е в хаос , защо не са го последвали първите и вторите полицаи та се стигнало в града да се спре в патрулката
7
3
 
44
 
! Отговори
Не ви ли писна преди 1 година
Доживот за шофьора. На 100 милиционера един си върши работата, а тоя *** уби двама истински полицаи!!! Къде е ДАНС, къде е МВР???? Видяхте ли резултата от корупцията на КПП Андреево? През ден катастрофи с мигранти!!! Представете си колко пропускат и какви пари взимат тия *** които ни управляват! Долу мафията, стига вече!!! Каналите *** мигранти са същите като тези на наркотиците! Питайте Бойко и Таки! Тотално разследване и най-тежки наказания!!!!?
6
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямат ли шипове да спрат автобуса?
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не е пресичал границата явно, събрал ги е някъде от горите на Странджа.
4
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина ми е жал за момчетата, но това е Божия гняв, че едни бежанци ги посрещаме с хляб и сол, а други гоним и ритаме. И едните и другите бягат от беди, но едните ги настаняваме по курорти и хотели-добре облечени и нахранени, а други-голи, боси и гладни, натикани като сардели в автобуси и багажници преследваме и държим като затворници. Даже вторите имат повече основание да бягат, защото наистина за тях няма живот там откъдето идват.
3
19
 
4
 
! Отговори
Уау преди 1 година
Евалла, екшън шофьор!
2
4
 
24
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
БХК ще ви отрови живота, ако с пръст пипнете шофера.
1
6
 
16
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Автобус с нелегални минали "границата"??България от 30 лета е разпрана от бананажиити.Туркоробцити ни напраеха съюзници с родината им анадола и ся сми 4 млн и 5млн аф гробищата.Небългарти Костуф, Цара, Бойку бюрЮсуф и ся Киру и Асан слуги на Анадола и ФАЩ.Банани банани банани банани банани банани