Шофьорът на автобуса-убиец в Бургас преодолял 3 опита за спиране

47 мигранти са били превозвани, уточнява се тяхната националност
25 авг 2022 08:57, Анисия Иванова
271

Главният секретар на МВР Станимир Станев даде подробности за смъртоносния инцидент в Бургас, при който тази сутрин загинаха двама полицаи. Те намериха смъртта си след гонка с автобус, превозващ нелегални мигранти.

"В 4:54 ч. е направен опит за спиране на автобус от колеги на "Гранична полиция". Шофьорът на автобуса не се подчинява на подадения полицейски сигнал и продължава движението си. Стига до втори пункт - отново не спира и продължава движението си в посока Бургас. Вече в Бургас на кръгово движение е направен трети опит за спиране, възниква ПТП, вследствие на което са починали двама наши колеги", коментира той за "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Извършват се процесуално-следствени действия, които след назначаване на съответните експертизи ще установят точния механизъм на възникване на пътно-транспортното произшествие.

Станимир Станев не даде конкретен отговор на въпроса дали шофьорът на автобуса е задържан.

47 мигранти са били превозвани в автобуса-убиец. Все още се уточнява тяхната националност, пол и възраст. Няма информация за ранени мигранти, стана ясно още от думите на главния  секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До aZ-ът-И кое е нормалното, че не могат да ги спрат през половината територия на страната ли? ----------------- Аве кл*н , нали се сещаш , че изравняваш с автобуса и стреляш два пъти в главата на шофьора. Мислиш , че не могат да го направят ли? Или всичко останало, което е родила проста ти тиква не са се сетили ? Бе са го направили, защото знаят, че живеят в страна, в която живота на полицаите е евтин, но ако един единствен мигрант пострада (леле па украинец), НПОтата ще им вземат всичко ...
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БХК сега ще припка да варди шофьора и стоката ,а до кога ще търпим тия нпо-та ?
35
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не спирате така автобусите с украинци? Някой да обясни каква е разликата? Защото едните идват тук с благословията на САЩ и ЕС, а другите идват от войни и мизерия предизвикани от САЩ и те са 10-та категория безправни....даже не знам за хора ли ги имат? Нашият дивен, дивен свят.
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38: това е само за нормалните държави и за филмите. У нас знаеш ли че няма оборудване и ходят със скъсани униформи? знаеш ли че пожарната използва дарена техника от Канада на 30г и ние се мислим за Европейци? Където бръкнеш положението е просто трагикомично.
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е шофьора? и защо има автобус? Негов ли е или на фирмата за която работи? Едно име посне сложете да го видим и нали знаете че на този не му е първи курс, просто сега го хванали. Резултата какъв ще е - домашен арест? Какво стана с онзи надрусания дето уби двете момичета в София? тишина, забравихте много бързо.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До aZ-ът-И кое е нормалното, че не могат да ги спрат през половината територия на страната ли? Какво ли щеше да е, ако е някоя сериозна шайка.
31
6
 
17
 
! Отговори
Електра преди 1 година
Язък за момчетата, но това са Видимите Резултати от изджагъркването на професионалистите и заменянето им с удобни слуги, и от пиянските запои в МВР, на Дамаджана ПедеРашков в правителството на Гнома, Ристю, Краднелия и Киретата, полицията стана пак милиция, и ще става още по зле...
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога полицията ще получи и използва шипове за спиране на колите?! С палка се спират нормални шофьори,за другите си има начин - хармоника с шипове!
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Въпрос 32 Не са прекосили с автобуса, автобусът ги е причакал. Каналът не е организиран от българи, а вероятно от зеленски отпадъци.
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сомалия е по-добре от това блато. Няма държава, няма закони, няма нищо. Помнете ми думите че до 5г ще задминем Сомалия.
27
4
 
16
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Бездействието и безхаберието на всички институции в България по всички проблеми, вече ясно се виждат резултатите. Ще дават жертви и такива като тия полицаи. Но за съжаление и те са допринесли за собствената си гибел с мързела си и неглижирането на проблемите на страната. Да живееш от заплатка на заплатка, да стоиш на държавна работа и да чакаш пенсийка, не става. Докато цялото общество не разбере, че трябва всеки да си върши съвестно работата, няма да ни се получат нещата!
26
13
 
26
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Странно нещо е Ганеца. Навсякъде другаде обществото щеше да се обедини зад полицаите, да покаже, че се гордее с тях. Тук вместо да се посочи виновника-мигрантите и либераслъка, който го докара- Ганеца почва да хейти полицаите: глупави били, трябвало тва да направят, онова, корумпирани били... В момента полицаите , които ви четат съветите за по 2 лева парчета , как според вас се чувстват? И дали полицай , който чете глупостите ви под тази статия, би рискувал живота си за вас?
25
4
 
18
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
И как са минали границата с автобуса??? кой отговаря за това?
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече четвъртия опит е успешен, браво на професионалистите в системата МВР.
23
4
 
17
 
! Отговори
Гледам преди 1 година
...как е в Сащ. АВТОБУС СЕ СПИРА СЪС СТРЕЛБА В ГУМИТЕ. НЕ СИ ЗАСТАВА ОТПРЕД!!!!НИКОГА!!!Ясно е, че шофьорът Не е в ред, дрогиран вероятно! БОГ ДА ПРОСТИ МЛАДИТЕ ПОЛИЦАИ! НЕ БЕШЕ НУЖНО ДА УМИРАТ!
22
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При гербавите всичко може да е било, но такова чудо никога не е имало. По-добро управление от тяхното никога не е имало и няма да има на тази територия.
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде сега изритайте мигрантите зад граница, а за шофьора не е необходимо да знам какво ще му правите.
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъм турската страна Бойковите приятели нарочно са пуснали нелегалните пришълци. Е,такива са ни съседите, "комшу,комшу..." и нож в гърба!
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докъде се стигна-с автобуси вече се придвижват.
18
6
 
27
 
! Отговори
Мдааа Дааа преди 1 година
Демокрация по български... едни мигранти и бежанци се гонят, бягат и умират и други мигранти и бежанци(украински), които щедро се посрещат и обгрижват даже митинги си правят, дори и пред президентството против президента... А иначе жалко за полицаите... Бог да ги прости.