Минчо Христов: Загубите на водата са 60%, плащаме ги ние

Той поиска те да се прехвърлят в сметките на водните дружества
27 сеп 2022 10:35, Петя Славова
7
Минчо Христов: Загубите на водата са 60%, плащаме ги ние
Снимка: БГНЕС

60% са загубите на вода в България, а те се включват в сметките на хората. Това заяви пред Нова тв Минчо Христов от Движение на непартийните кандидати.

Неговото предложение е загубите да се прехвърлят в сметките на водните дружества.

"Започнаха да се появяват фалшифицирани наши програми, това значи, че се притесняват от нас. Излизаме с конкретни закони и инициативи, които аз съм внасял. Такъв пример е закон за намаляване цената на водата", посочи той. И допълни, че не е бил партиен член, но е бил част от различни парламентарни партии.

По думите му самият той е внесъл закон за пълен мораториум по сделките за преовъоражаване. "Докато не се решат проблемите в Спешна помощ и да не се купят амолети за гасене на пожари, да се преустановят всякакви военни сделки. Пълна ревизия на всички приватизационни и концесионни сделки също е нужна. Мизерията на пенсионерите е приоритет", подчерта той. И апелира за премахване на партийните субсидии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Терор от Гешев преди 1 година
Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник дава поръчки на Главният Прокурор Иван Гешев кой да смачка, кой да убие, кой да бъде преследван и унижаван! Казвам се Мирослав Германов
1
0
 
2
 
! Отговори
Терор от Гешев преди 1 година
Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник дава поръчки на Главният Прокурор Иван Гешев кой да смачка, кой да убие, кой да бъде преследван и инижаван! Казвам се Мирослав Германов