Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Те го упреквали, започнали да го дърпат
15 ное 2022 13:00, Нели Христова
195
Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Бащата на Сашко е бил на косъм да бъде набит от доброволците. Това стана ясно от пост във фейсбук групата "Да намерим Сашко". Очевидец разказва как хората са започнали да го упрекват и да го дърпат.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре...

По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма !"

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начина да се реши проблемът с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул", пише още в поста.

"На всеки му идва в повече напътствията, в които бащата приканва нас, доброволците, да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!"

Търсенето на 12-годишният Александър от Перник продължава вече пети ден. Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата, но и тази акция не даде резултат. Вчера от прокуратурата съобщиха, че до момента няма доказателства детето да е жертва на престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
Аман преди 1 година
от таза "новина", омръзна вече, Аман за далаверата която са спретнали тези винкели, кой ще издържи дни гладен, жаден, мокър и на този студ, и то сега през сезона. Обърках си сметките родителите......
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ СЪДЕТЕ! Преживяла съм този ад десетки пъти за няколко години.Знам какво е детето ти аутист да е в неизвестност като у успяло да се измъкне от училище или от придружаващ възрастен в голяма София и чак в полунощ, някой шофьор от последен курс на градския транспорт го заведе в гаража и се обади в съответното районно, а като поотрасна го изхвърляха на последна спирка и той успяваше да се прибере след полунощ или сутринта. Господ сили да дава на родителите и близките, това разкъсва душата, това е
145
4
 
6
 
! Отговори
Борислав преди 1 година
Може бащата да е убил детето,зародил в гората а сега да се преструва,че е разтревожен.Детектор на лъжата и подслушвателни устройства у тях.
144
4
 
4
 
! Отговори
Оня с коня преди 1 година
Прокуратурата да вземе най накрая бащата да разпита.... А то най не се намира нещо дето е на друго място
143
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1Само чрез страданията Вие можете да израстнете. Само чрез изпитанията Вселената ви проверява и възпира да не извършите престъпление.. казва Дънов! Толкова сте неосъзнати че дори не знаете че не сте сами .. около вас има толкова души и ви виждат и чуват..Като гледам какви глупости се пишат. Освен липса на култура обща възпитание образованост знания най голямато е да си духовно беден. Да н езанеш откъде идеш и къде отиваш..че роптаеш су товА Което сам си си избрал преди да дойдеш на земята
142
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПълни глупости! Товва може да напише само *** невеж глупав човек неразвит духовно.Точно децата имат спомени до определена възраст за предишен живот и духовния свят. Те са пречистени от негативната енергия и са с чисто съзнание.Хора които НЕ РАЗБИРАТ и Не знаят нищо от Духовния живот прераждания животите на земята Езотерика,моля,да не се обаждат пишейки глупости.Защото не е така и защото е смешно за тези които имаме познания.Има книги Пътят на душата. Ванга .. посланията й.. и др
141
1
 
5
 
! Отговори
ПолуНормален преди 1 година
Големи глупости изписахте всичките, докато се правите на разбирачи. Истината обаче е една. С всяка изминала минута вече, след тия 72 часа, възможността да търсят просто тяло, се увеличава.Факторите са много.
140
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
виждал съм деца, които се държат много смело и хладнокръвно, дори и да загубят близък - децата по принцип не разбират идеята за смъртта, нито пък идеята за време и за вечност. Децата не разбират, че близкият им си е отишъл завинаги, възрастните около тях им казват, че той е отишъл надалеч и те го приемат в буквалния смисъл, че е отишъл някъде и после ще се върне. Когато детето разбере идеята за смъртта, детството свършва и детето става възрастен човек, макар и все още неопитен и незрял.
139
3
 
5
 
! Отговори
Кики Прокопа преди 1 година
Тоя го е свалил от колата и си е продължил.
138
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата май се е отървал съзнателно от безнадежно болният си син.
137
4
 
8
 
! Отговори
Кух преди 1 година
И мястото е друго. Първо беше казал на паркинга, а сега в гората. Но не е баща виновен, а полицията и прокуратурата, защото болни и дрогирани ги действат.
136
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Криминалиста Ботю Ботев изрази мнение че действията на бащата са нелогични и че е странно че семейството не е подало на време сигнала. Аз мисля че полицията вече ги подозира и скоро ще бъде повдигнато обвинение срещу тях
135
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е вече да бъдат повдигнати обвинения срещу бащата.
134
2
 
28
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Вероятно полицията следи бащата. Близките винаги са първите заподозрени.
133
14
 
18
 
! Отговори
разбира се ,че няма. преди 1 година
горкото детенце е убито от бащата...той е луд!никой ли не вижда?
132
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брат ми беше избягъл една вечер от вкъщи. Отвън беше -10 а той беше по чорапи, търсихме го часове но не го намерихме. На другата сутрин се върна посинял - бил спал в някаква изоставена къща. Дано се върне и това момче, че ми е много тежко като се сетя през какво минахме.
131
10
 
28
 
! Отговори
Пак казвам, преди 1 година
Възможно е момчето самичко да се е качило на някой влак и най-вероятно е дошло в София. Сигурно неведнъж са го водили в столицата, защото е близо до Перник. От Централна гара може да е отишло къде ли не. Затова, ходя по улиците тук, из центъра, оглеждам децата, които са с неговия ръст. Всеки от нас може да прави това в района, в който живее и работи. Не е нужно да се събираме на тумби и да плашим гаргите. Всеки може да допринесе за издирването му само като оглежда района си.
130
5
 
42
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Досега не зная случай,поне в БГ,да са открили изчезнал човек по гаданията на екстрасенс.Това е празно губене на време!Дано да не съм права,но според мен няма да намерят детето живо!
129
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата какво им е виновен на тези доброволци, по-добре без такива, човека сигурно не знае на кой свят се намира, дано всичко свърши добре!
128
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако вие бяхте на мястото на бащата, не бихте ли искали да проверите и най-малката възможност, колкото и нереална да изглежда тя?