Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Те го упреквали, започнали да го дърпат
15 ное 2022 13:00, Нели Христова
195
Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Бащата на Сашко е бил на косъм да бъде набит от доброволците. Това стана ясно от пост във фейсбук групата "Да намерим Сашко". Очевидец разказва как хората са започнали да го упрекват и да го дърпат.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре...

По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма !"

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начина да се реши проблемът с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул", пише още в поста.

"На всеки му идва в повече напътствията, в които бащата приканва нас, доброволците, да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!"

Търсенето на 12-годишният Александър от Перник продължава вече пети ден. Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата, но и тази акция не даде резултат. Вчера от прокуратурата съобщиха, че до момента няма доказателства детето да е жертва на престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
42
 
! Отговори
да ама не преди 1 година
Абсолютни аборигени сме! За куп тенекии с мотор има джипиес да не се загуби голмата ценност автообилчето , за домашни любимци кучета и котки има джипиеси.За хората няма а има възрастни хора с деменция , малки деца могат да се изгубят .ако имаше достъпен не скъп джипиес като огърлица ,гривна или значка по дрехата и детето да го има досега хиляда пъти да е открито.
126
8
 
3
 
! Отговори
xa xa преди 1 година
ами да се обади на онези там от шесто чуство те знаят всичко ще му кажат каде е детето .
125
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, на всички, които пишат по-долу срещу бащата и грозно описват желанията си за съдбата на детенцето, искам да ви кажа, че никой не е застрахован, че няма да се роди в неговото семейство дете с аутизъм. Това не е наследствено, мили хора. Все повече деца се раждат или придобиват аутизъм. Бъдете съпричастни и си мерете приказките, защото ако сте пред мен, жална ви майка...
124
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До къде сме я докарали, бе хора? Обвиняваме, хулим, злобеем, рушим.... Толкова ли сме лоши и толкова ли е скучен животът ни, че толкова злоба и арогантност, бе ей? Вие имате ли представа, как се гледа детенце в такова състояние, бе? Побъркан народ!!! Дано се намери скоро и живо и здраво детето! Дано! Сила на близките и по-кротко и с разбиране на останалите! Бъдете ХОРА
123
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да набият екстрасенса. Заслужава го, полага му се, може и да се поучи от случая и да се промени. Здравословно ще му дойде, демек.
122
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 1 година
Човекът все едно не е страдал достатъчно, та сега и това. Горкото детенце дано е наред само.
121
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧЕТА НАПИСАНОТО И СЕ СРАМУВАМ! МОЖЕ НЯКОЙ ОТ ПИШЕЩИТЕ ДА ЖИВЕЕ НА МОЯТА УЛИЦА! ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ????
120
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До психотерапевт - По добре недай да анализираш хората, които не познаваш. Всеки човек по различен начин изразява скръб, страх и т. н. Виждал съм големи мъже, които циврят като момиченца, и съм виждал деца, които се държат много смело и хладнокръвно, дори и да загубят близък.
119
1
 
25
 
! Отговори
toti преди 1 година
Бащата на детектора !!!
118
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй холивудските сценаристи репи дя ядът. Ама нале ситр четеме пресата, глрдаюе ташсвизоря и ручкаме социалките, та вече обесихте бащата и родата 5 пъти. Накрав случаят ще излезне банално тривиален и диванните експерти ще *** един през друг "знаех си, нали ви казах, от кога повтарям..." Нищп не знаете, нито можете, а само разпъвате локуми за сметка на чужд гръб.
117
4
 
26
 
! Отговори
психотерапевт преди 1 година
Професионално погледнато, не се прави анализ на хора, с които човек не е говорил лично. Но въпреки това - за мен като терапевт спокойното поведение на бащата е смразяващо. Бабата също ме смразява. От тяхното поведение изникват хиляди въпроси в ума ми.. Нещо в характеровата структура и на двамата е сериозно обезпокояващо. Не мога да се отърва от усещането, че тези хора крият много информация. Единственото "хубаво", което виждам, е че не крият информацията добре, има шанс истината да излезе..
116
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живо и Здраво да е детенцето!
115
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко чудо от 3 дена до една седмица. А пък след 2-3 години изобщо няма да си спомняме за това дете. Добре, че мозъкът им уникалната функция да забравя и претупва информацията.
114
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Молете се на Христос, оставете тези врачки, гледачки и прочее слуги на лукавия.
113
2
 
4
 
! Отговори
До дявол преди 1 година
Добре, но след семейството ти. Ти ще си жив, за да гледаш. :)
112
10
 
5
 
! Отговори
До Андон Андонов преди 1 година
Ето един биологичен отпа дък. Сто на сто е русофил и болшевик. Ако имахме истинска държава, отдавна да гние по затворите или да е станал жертва на "нелеп инцидент".
111
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бащата е замесен най вероятно е с добри намерения.Възможно е да го е дал на чужденци ,за да го отгледат в нормална държава.В България за подобни дечица животът е ад.Или майката е платила да го изведат от страната и да си го вземе.Защо само грозни сценарии се въртят в главите ви.
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е жив и е някъде навън вероятно си е намерил подслон някъде и няма сили да излиза и да ходи, защото нищо не е ял от дни. Може да има вода наблизо, а може и да няма. Само че не знаем колко далеч е това място, защото не знаем колко километра е изминал, докато все още е имал сили.
109
3
 
16
 
! Отговори
До В тая държава преди 1 година
Напълно прав си. България е последна в ЕС, заради сбърканото си население. 80 години болшевизъм са ни направили злобни и бездушни. Царя каза да си сменим чипа, а Баце ни нарече лош материал. И двамата са прави. Познавам и свестни хора, но да единици. Мнозинството са биологични отпа дъци.
108
21
 
4
 
! Отговори
Андон Андонов преди 1 година
Млако са ми моите проблеми, че да се пуккаам и за някакъв психопат. Ай сиктир. Ако ще да го намерят, ако ще не.