Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Те го упреквали, започнали да го дърпат
15 ное 2022 13:00, Нели Христова
195
Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Бащата на Сашко е бил на косъм да бъде набит от доброволците. Това стана ясно от пост във фейсбук групата "Да намерим Сашко". Очевидец разказва как хората са започнали да го упрекват и да го дърпат.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре...

По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма !"

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начина да се реши проблемът с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул", пише още в поста.

"На всеки му идва в повече напътствията, в които бащата приканва нас, доброволците, да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!"

Търсенето на 12-годишният Александър от Перник продължава вече пети ден. Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата, но и тази акция не даде резултат. Вчера от прокуратурата съобщиха, че до момента няма доказателства детето да е жертва на престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
16
 
5
 
! Отговори
Отец Путин преди 1 година
Мобилизирахме го на фронта в Украйна. Тамо го търсете.
106
12
 
4
 
! Отговори
Отец Путин преди 1 година
Ке го гръмнехме.
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не ги е викал тези лабилни сеирджии и няма никаква полза и нужда от помощта им. Но те ган4aцume , разбират от всичко.
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
124ти, не предизвиквай съдбата!
103
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето идвало на училище винаги с придружител, който го водел за ръка, дори и в тоалетната. Как очаваме това дете само да оцелее и да намери пътя към дома? Не търси никакви контакти с чужди хора, свикнало е да го обгрижват за най-малкото нещо, а очакваме да оцелее в среда, в която нормален възрастен би оцелял трудно без храна и вода и на този студ. Само за чудо се молим да го намерим възможно най-скоро, защото той сам явно няма да може да се върне.
102
1
 
8
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 1 година
Защо да не е замесен някой клиент на бащата? В стремежа си да рекетира чрез сина бащата за лични цели, но болното детенце не е вещ да се скрие...
101
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз да имах щураво дете, и аз щях да го самоизгубя:))
100
4
 
23
 
! Отговори
В тая държава преди 1 година
Е пълно с психари съдейки по голяма част от коментарите! Дано детето се намери по-бързо и да е живо и здраво! Моля св за него и родителите! Бог е Помощник! И нека никой не съди, за да не бъде съден. Нека бъдем просто хора, моля ви!
99
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а къде е майката?... всички обвиняват бащата, който го отглежда при това и той има проблем, къде е тая жена, търси ли го, защо го е изоставила, малкия да не би при нея да е отишъл?...
98
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попитайте бащата на Сашко с кого е говорил и за какво. Явно детепо е чуло този разговор. Може нещо да го е притеснило и затова да е избягал
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярвайте после на врачки и екстрасенси. Позна ли някой?
96
2
 
10
 
! Отговори
До 100 преди 1 година
Едва ли ще е по-голям психар от теб. Каквото пожелаваш на детето , да ти се връща тройно. :)
95
2
 
6
 
! Отговори
Свидетел преди 1 година
О, братовчед ми Марин се беше родил с аутизъм. Вуйчо и вуйна си го гледаха като писано яйце, баба им викаше да го дадат в дом, за какво им е такова ненормално дете. Те не искаха, казаха, че ще си го гледат. Ама баба ни Йордана доста го налагаше с тоягата, едно върху друго бой. Веднъж го беше натиснала, вуйна едвам го отърва от шамарите на баба Дана. А и баба ни си беше малко особена жена,. Веднъж Марин и се хвърли на бой, хахаха, тя баба умря от страх. На 88 г. почина, а Марин на 36, преди нея.
94
1
 
10
 
! Отговори
до 115 преди 1 година
Верваш ли си, че армията е добре обучена за каквото и да е ????
93
4
 
5
 
! Отговори
до 96 преди 1 година
....естествено, че включват и армията в търсенето при необоходимост, именно защото най-добре обучените навигатори в трудно достъпни терени (гори, планини итн) са именно там, а не в местното РПУ. Също така необоходимата технича за подобни операции се намира именно при военните, а не зад гишето в РПУ-то.
92
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 96Мога да ти извадя случки от поне 20 европейски държави, в които отряди от армията се включват в търсенете заедно с органите на реда. Това, че тук няма ресурси, нито знания е друг въпрос. Кое не ти е ясно, панелчо м.ирилзив?
91
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, спрете се! Това е болно дете и недъгав баща...няма логика, има трагедия, не влизайте във хорър кошмари! Търсете методично, разумно и спокойно, истината, надявам се и детето ще се открие! След толкова дни ще е чудо да е живо.
90
3
 
6
 
! Отговори
Аха преди 1 година
До Свидетел И кво стана после? Дадоха ли го? А баба ти? Дано (следвайки нейната логика) са я дали в старчески дом - те, дъртаците изкуфяват и пречат повече и от аутист.
89
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ако го разследват бащата, всички скачат, голяма обида? Такава е процедурата. 5 дена хвърлят ресурс да го търсят, очевидно без резултат. Те признават само една версия-детето се загубило, защото и друг път се е губило. Ок, бягат спор няма, обаче трябва да работят по-избягало/загубило се, близките да се проверят и отвличане. Толкова ли е сложно? Все пак няма как да се изпари, едно от трите е,а те наблягат само на едно,че бащата да не се обиди. Е няма как.
88
1
 
17
 
! Отговори
Ала Бала преди 1 година
Когато сина ми беше на 2 години изчезна само за миг. Седяхме си на кафе в центъра на града и за секунда изчезна. Децата могат много бързо да бягат. За щастие намерихме го за 10 -15 минути. Така че разбирам какво му е на бащата. Аз също бих опитала всичко дори врачки. Но ако е замесен тогава е срам за него. Дано да се намери детето.