Глутница кучета нападнаха и убиха жена в Долна Оряховица

Трагедията се е разиграла тази сутрин
30 мар 2023 11:35, Александър Попов
174
Глутница кучета нападнаха и убиха жена в Долна Оряховица
Снимка: БГНЕС, архив

Трагичен инцидент се е разиграл тази сутрин в Долна Оряховица.

Жена е починала, след като е била нападната от глутница кучета, съобщава Нова тв. Животните са били поне 10.

Жертвата е отивала на работа, тя е починала на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 1 година
Живея в Канбера, Австралия малко повече от месец. Тук понятие за бездомно куче или котка на практика не съществува. Стопаните на домашни любимци са много стриктни и спазват наредбите. Досега на "страшното" куче което съм видял да разхождат е хъски. Всички задължително са с чипове, каишки, а по-големите и с намордници и тн. Хората не отглеждат опасни породи, защото данъците за тях са високи и нямат сметка. Немислимо е да захвърлиш животинката на улицата - ще ти разкатаят фамилията.
93
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Агресия, простотия, дебилство, негативизъм...и т.н.. Това са последствията от 90% от българското население, което рефлектира върху възпитанието на животни и деца...
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има ли ЗОО полиция? Има разни чобани развъждат огромни ***, не можеш спокойно да отидеш на излет в планивата например. Вече обмислям идеята да се разхождам с големи пиратки в джоба, но мисля и флоберката на баща ми да пробвам някой път, още повече, че съм с дете. Направо ги очуквам без да се замисля.
91
0
 
7
 
! Отговори
Нu преди 1 година
Работа в малък град, където има ловци и ловни дружинки. Хората си имат законно регистрирано ловно оръжие. Ами, проблем с бездомните кучета няма.
90
0
 
10
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Е*ати и държавата, хората от какви неща умират....
89
14
 
1
 
! Отговори
До 81 и 82 преди 1 година
Що не я изпиете вие тая течност, какво са виновни животните
88
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички кучкари и любители на улични кучета са отговорни за смърта на тази жена.Тези които са ги хранили трябва да бъдат подведени под отговорнист, а кучетата отстреляни.
87
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Е то като в резервата Серенгети бе, диви кучета разкъсват антилопи , тук хора.
86
6
 
18
 
! Отговори
Ханс преди 1 година
Всички *** хранещи бездомните *** са съучастници в убийството на тази жена !!!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 88 Ако се въведе това, което предлагаш, недобросъвестни типове ще режат ушите на най-кротките кученца, които не са безстопанствени. По-сериозни мерки трябва да се вземат, а не само да се дават пари на някакви организации, които симулират работа в областта на екоравновесието.
84
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давайте направо вълци да развъждаме, така далеч по-лесно ще бъдат разкъсвани хора, каквато очевидно е крайната цел на сегашната нормативна уредба, която регулира тази сфера. Поправете ме, ако бъркам, но правилата за които говоря, забраняват унищожаването на безконтролни популации от животни, които са способни да разкъсват хора и ще го вършат и за в бъдеще? Не е ли това директното следствие/ефект от сега действащата уредба??
83
0
 
17
 
! Отговори
Нужен е строгКонтрол преди 1 година
Бог да прости убитата женица. Аз не съм кучемраз, дори напротив, но да имаш домашен любимец или дори само да отглеждаш ***, се изискват знания, култура и отговорност. Нужен е строг контрол над онези, които имат кучета. Мнозина от тях нито кастрират кучетата си, нито внимават те да не се размножават безконтролно, а когато се окучи котило, изхвърлят малките някъде далеч от дома си и ги оставят на произвола. И ето ти след време глутница, ако тези кученца оцелеят.
82
2
 
20
 
! Отговори
Толкова ли е трудно? преди 1 година
Просто не бива да има свободно скитащи безстопанствени кучета. Толкова ли е трудно да се разработи и гласува в съкратени срокове програма, която да задължи местните власти да се справят с този проблем? Какво е това кастриране и после връщане на кучето на същото място, откъдето са го взели?! Да не говорим пък, че онези, на които е възложена кастрацията, не са добросъвестни и слагат маркер на много кучета, че уж са кастрирани, но всъщност не са.
81
3
 
12
 
! Отговори
За глутница цигани преди 1 година
Няма проблем! Това си е културно наследство - турско!
80
5
 
22
 
! Отговори
В щатите преди 1 година
Колкото и да мразя американското правителство !Има така наречения pest control . Катерици , гълъби,невестулки , каквото и да е ,може да се отстрелва от цивилното население ! Не е нужно да си ловец , не е нужно да имаш огнестрелно оръжие , пневматичното върши същата работа . В определен период от годината се открива този контрол и вредителите се унищожават от гражданите . Имам три кучета и две деца , но няма да ми мигне и окото ,докато избивам уличните *** , които могат да убият децата ми
79
2
 
40
 
! Отговори
Да преди 1 година
Срам и позор- 21 век във Бг!
78
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва фонд бездомни кучета който да изплаща възнаграждение срещу представени чифт уши.
77
2
 
15
 
! Отговори
До 79 преди 1 година
До АнонименМи ей на тия са гледани в двор и какво от това ?
76
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучето действа по инстинкт. То е най-напред куче. Стопанинът е отговорен за неговите действия. Тези кучета нападнат ли веднъж човек, ще нападнат и втори път и трябва да се евтаназират, а човекът, който ги гледа да се даде под отговорност.
75
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път - кучетатата не са виновни, а този, който ги отглежда. Кучето трябва да има контрол от стопанин. То е животно. Все едно да се ядосваш на глутница вълци убили човек. Това са животни, те действат по инстинкт. От човека зависи да ги контролира, да ги обучи. Злоба няма смисъл тук. В София е пълно с бездомни кучета, защото от провинцията селянина си носи кучето от двора и после ги пускат навън, такива хора култура на отглеждане нямат. Мое куче ако направи това, остава на място.