Спасителят, ударил французин: Ритна ме, виновен съм, не искам да се оправдавам

Удари ме в лицето, контузи ми окото, заяви пострадалият французин
Обновена: 30 юли 2023 21:03 | 30 юли 2023 20:52, Красимир Ангелов
118

Задържаха и повдигнаха обвинение на спасител в Поморие. Това стана, след като френски гражданин се оплака, че е нападнат и пребит заради спор за чадър.

До ръкопашния бой се е стигнало след спор за чадър в свободната зона на плажа в Поморие. Французинът, който е женен за българка, разпъва хавлията под чадър. Оказало се, че мястото вече е заето.

"Беше легнал под моя чадър. При което два или три пъти го подканих да се премести. Той отказа, държеше се агресивно. Махаше, псуваше на английски, при което при тритият път ме подритна по крака, при което аз загубих самоконтрол и се саморазправих с него, за което съм виновен и ще си понеса последствията", коментира старши-спасителят от плажа в Поморие Христо Кюлбасанов.

Французинът разказва, че веднага след забележката той и семейството му са се отместили встрани от чадъра, но въпреки това спасителят го нападнал.

"Спасителят на плажа беше много агресивен. Удари ме в лицето, контузи ми окото. Още ме боли главата. По никакъв начин не съм го предизвикал. Бях легнал по гръб, а той започна да ме удря", обясни пострадалият французин Джуди.

"Случаят се разигра толкова бързо, толкова светкавично, че не можахме да реагираме. Единственото нещо, което аз успях да направя, е да се изправя и да кажа - ти нормален ли си. Не можах даже да застана на средата на ударите", каза и съпругата на пострадалия Людмила.

Спасителят е задържан, съобщиха на извънреден брифинг на прокуратурата и МВР. Образувано е досъдебно производство.

"На същия е повдигнато обвинение за лека телесна повреда, осъществена по хулигански подбуди и извършена с особена жестокост. Това престъпление е престъпление от общ характер. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години", обясни окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

От МВР заявиха, че случката, която е от 24 юли, се разбира едва сега, защото показанията на свидетелите са били много противоречиви.

"В момента се изяснява детайлно, за да можем да сглобим картината. Кой е започнал конфликта, кой е проявил вербална агресия, кой е проявил физическа такава", коментира директорът на МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимно 83-българите като теб със сигурност
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-голямата част от Българите са на ниво много преди неандерталците.Това е така и е необходимо да минем необходимия преход.След 20.-30 века най-вероятно ще се развият и ше минат необходимия преход. Не съм обаче убеден.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ти ги наби сигурно специалните им части. отиди се противопоставяй на некаква анаболна маймюна без две гънки в мозъка. в поморие са наркомани всичките. най много да паднеш на някоя от горилите на очко и съдът ще те изкара че си го нападнал с минехвъргачка.
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как пък не го е срам да си признава франсето ,че не е могъл д се противопостави на ударите? Егати мъжете са във Франция. Преди няколко години така набихме едни французи от специалните им части, дето правиха учения в наша нива.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че като е французин, какво? Не може да яде бой ли? Като си е заслужил -ще яде. Колко сме ги били французите, които са идвали тук ....
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ами така е като умирате от страх да не сте гейове и зъзнете от ужас да не наподобявате на нещо женствено във вас. Ставате невротични напомпани безмозъчни, които си изпущате нервите от дребни неща.
73
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе това българският алфа мъж голяма работа. Всичко решава с бой. Подразнили ме, бой. Изневерили ми, бой. Погледнали ме на криво, бой. Обидили ме, бой. Изнервели ме леко, бой. Аман от мачовци с комплекси. Това ли е българският алфа, който се посира от страх и ужас като чуе истанбулска конвенция и се разтреперва от риск като го приближи гей да не се превърне и той в гей и затова бие ли , бие наред...
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя франсе що се прави, че боят е паднал от небето? Самонастаняваш се на чуждо място после "ауууу биха ме". Пускайте спасителя. Стига с тия "леки и меки" неща. Франсето се е взел на сериозно и са го свалили обратно на земята напълно заслужено.
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поредната самозабравила се измеееет
70
5
 
5
 
! Отговори
мачовци преди 8 месеца
На вербална агресия--бой! На отнето "право" - бой ! На укори на жената и съмнения ,че не ме харесва като мъж--бой! Много сте смели----отвратителни пасмина от чалгарски мачизъм.
69
3
 
10
 
! Отговори
Френския педераст преди 8 месеца
Едва ли би се настанил под чужд чадър в във Франция! Много ще е интересно да разпърчи така в Марсилия, ще има дикиш и след това ще го съдят за дискриминация, расизъм и паразитизъм.!.
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледах спасителя- МЪЖКО МОМЧЕ- НЕ ЗАЩИТАВАМ АГРЕСИЯ, ТОЙ Е ОТВЪРНАЛ НА АГРЕСИЯ....
67
20
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Тоя дьбилл прилича на някакъв роднина на Румен Радев. Същите дегенеративни уши и нос като на щъркела Чоко.
66
9
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Кухото спасителче удари голямата греда.Наби франзузин.Сега случаят ще се следи от френското посолство и ще го отнесе по пълна програма.Празноглав Любо с Панамерата,който уби французин на околовръстното,още е зад решетките.
65
17
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
Идва французинът, настанява се под чужд чадър, като идва собственика-французинът го рита, обижда го. Вие като отидете на плаж, и друг се настани под чадъра ви, почне да ви рита и обижда, сигурно няма да реагирате? И
64
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
м айната на франсия, тук е бг :))))))
63
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Време е за Възраждане, партия без коалиция, партията с най висок електорален вот, време е да си върнем България, ножа е опрял до кокъл, води се война срещу нас, на карта е заложено съществуването на България!
62
11
 
22
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 8 месеца
Една гнусна *** имаща се за нещо повече от Българите си е намерила майстора. Пълна подкрепа за спасителя !!
61
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да се обеси туземецът, който е посегнал на гражданин на френската велика република. В Африка вече да са го обесили.
60
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Френският клошар е мислел, че се намира във френската си колония в Африка и Виетнам и местните африканци са му подчинени и той е господарят. Виетнамчетата, китайчетата, африканчетата го обслужват, викат му "Мосю господарю".