Спасителят, ударил французин: Ритна ме, виновен съм, не искам да се оправдавам

Удари ме в лицето, контузи ми окото, заяви пострадалият французин
Обновена: 30 юли 2023 21:03 | 30 юли 2023 20:52, Красимир Ангелов
118

Задържаха и повдигнаха обвинение на спасител в Поморие. Това стана, след като френски гражданин се оплака, че е нападнат и пребит заради спор за чадър.

До ръкопашния бой се е стигнало след спор за чадър в свободната зона на плажа в Поморие. Французинът, който е женен за българка, разпъва хавлията под чадър. Оказало се, че мястото вече е заето.

"Беше легнал под моя чадър. При което два или три пъти го подканих да се премести. Той отказа, държеше се агресивно. Махаше, псуваше на английски, при което при тритият път ме подритна по крака, при което аз загубих самоконтрол и се саморазправих с него, за което съм виновен и ще си понеса последствията", коментира старши-спасителят от плажа в Поморие Христо Кюлбасанов.

Французинът разказва, че веднага след забележката той и семейството му са се отместили встрани от чадъра, но въпреки това спасителят го нападнал.

"Спасителят на плажа беше много агресивен. Удари ме в лицето, контузи ми окото. Още ме боли главата. По никакъв начин не съм го предизвикал. Бях легнал по гръб, а той започна да ме удря", обясни пострадалият французин Джуди.

"Случаят се разигра толкова бързо, толкова светкавично, че не можахме да реагираме. Единственото нещо, което аз успях да направя, е да се изправя и да кажа - ти нормален ли си. Не можах даже да застана на средата на ударите", каза и съпругата на пострадалия Людмила.

Спасителят е задържан, съобщиха на извънреден брифинг на прокуратурата и МВР. Образувано е досъдебно производство.

"На същия е повдигнато обвинение за лека телесна повреда, осъществена по хулигански подбуди и извършена с особена жестокост. Това престъпление е престъпление от общ характер. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години", обясни окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

От МВР заявиха, че случката, която е от 24 юли, се разбира едва сега, защото показанията на свидетелите са били много противоречиви.

"В момента се изяснява детайлно, за да можем да сглобим картината. Кой е започнал конфликта, кой е проявил вербална агресия, кой е проявил физическа такава", коментира директорът на МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
18
 
12
 
! Отговори
тъменбалканскисубект преди 9 месеца
Ако туй франсе ми легне под чадъра и не да си божи и изпие и бирата - такава френска любов ще види че дикато е жив ще ме помни!!!
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Едно не ми е ясно, какъв е този самотен чадър там ? И чия собственост е чадъра. Ако е на спасителя, да извика полиция.
37
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спасителят: Тук е България и това е моят чадър! Да'ж'вей България! (Хвърчат плюнки)
36
10
 
20
 
! Отговори
Dj преди 9 месеца
Не разбрах, франсето ползва без разрешение чадъра на спасителя ли? И се опъва, не иска да го освободи? Ако е така, оправдавам го
35
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къв е тоя твой чадър, бе спасителю! Къв е тоя твой комплекс довел те да биеш и да показваш като животно кой е по-силен!!! Неврозен си и не ставаш за работа с хора. Моля ви, работодатели, стига сте наемали хора да обслужват хора преди да видите, че нямат нерви за работа с хора и че не стават да обслужват хора. Ми тоя здравеняк е идеален за къра или за строеж. Той нервен, не става за работа, където се общува и се спасяват хора
34
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами по тази логика ако франсето види мома по монокини на плажа значи ли че трябва да я натисне. Сега, че спасителя е прекалил ясно е - ама все пак и ние сме хора, като е французин да не смята, че е Ален Делон и всичко му е позволено!
33
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха хааа.Натурална поморийска батка-приматMade in Bulgaria.
32
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гърбавите олиг офре ни създадоха тая армия от деббилли като тоя спасител къде спасява с бой, като оня убиец къде ряза момичето и всички подобни закриляни от закона знайни дребни престъпници, които с това си поведения доказват и че са латентни гейове. Те затова и толкова добре се разбират гърбавата мафия с пплгдб сектата.
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Шефа на спасителят обяснява глупости как не бил на работа тогава. Че побоя е очевидна проява на нетърпимост към хора от спасителят. Какъвто и да е бил подстрекател франсето, спасителчето не става за работа с хора. Да ходи да оре да му дойде акъла. Ей, хора работодатели, не от всеки става обслужващ хора, разберете това и не се старая такъв да си го задържиш.
30
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ритна ме, пръднах, бутна ме, напсува ме. Майко мила, не мога да повярвам какви инфантилни деббилли има.
29
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това че признава и че е доблестен не трябва да позволява да си поеме съдебната отговорност. Просто да се вземе предвид за лекотата на присъдата му. Но трябва спасителят да бъде осъден , а и допълнително да плати солидна сума от джоба си за урок. Отделно е редно да бъде освободен от работа, за да се сети, че плажа не му е принадлежал. Какъвто и да е бил спора му, поведението му е проява на нетърпимост към хора и е опасна такива да работят с хора. Да оди да оре такъв.
28
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спасителят е латвнтен пеерунгел, с това поведение е ясен. Френският гражданин пък е чист гей. Така че, това е поредната гей-драма, с която ни занимават излишно.
27
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До истински мъж Като не знаеш не говори. Това франсе е женено за поморийка. Те с Ицо - така се казва спасителят от години имат търкания. Сега нарочно е провокирал нашето момче
26
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако стана от масата в заведение до wc този французин ще ми изпие бирата и ще ми изяде пържолата ли?
25
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На какъв език е протекъл диалога? Развален френски? Западно карнобатски? Мек лудогорски?
24
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Че е виновен, виновен е, но поне има доблестта да застане пред камера и да обясни действията си... Tъпoто е че по принцип е спасител, т.е. би трябвало да помага на хора, а не да ги наранява. Ако е неосъждан, ще мине с условна присъда или пробация
23
3
 
26
 
! Отговори
Мда... преди 9 месеца
...тук ако никой не е снимал от начало със звук и картина, с телефон, трудно ще се докаже кой е крив и кой е прав...като навсякъде...
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Франсето като види отключена кола дали я подкарва?Няма нормален човек който като види чадър на плажа да си сложи хавлийката под него.Разбира се че нашият е прекалил...
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 22, a ти можеш ли да си докажеш твърденията, защото иначе си просто обикновен клеветник?!
20
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Французина си нема работа, та е дошъл на нашето черноморие! То от него самите българи бягат, а тоя сглупил та дошъл. Вероятно повече няма да направи такава грешка!