Двама души се удавиха за два дни в Поморие и Обзор

Самоличността на единия мъж още не е установена
18 авг 2023 09:20, Елка Василева
5
Двама души се удавиха за два дни в Поморие и Обзор
Снимка: архив, БГНЕС

Двама мъже са се удавили в рамките на два дни в района на Поморие и Обзор, съобщиха от полицията. Единият случай е от 16 август. Тялото е открито в района на плажа на ул. „Крайбрежна“. Установено е, че това е 50-годишен мъж от с. Бов, община Своге.

Другият случай е от следващия ден. Тялото на мъж на видима възраст между 25 и 35 години, с плажно облекло, е открито в морето край местността „Кавака“ на южния плаж в Обзор. При извършения оглед видими следи от насилие не се открити. Все още не е установена самоличността му, предаде БНР.

Двете тела са откарани за аутопсия в отделението по „Съдебна медицина“ към УМБАЛ - Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: обзорПомориеудавяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз придобих някякйв страх от морето и не прилазвам. Едва не се удавих даже на плитко, та мерси боку, сърфисти
4
0
 
2
 
! Отговори
ако убиеца преди 8 месеца
на трактора го бе следил 2-3 години е можел да го удави . скочи от мост , катастрофа . отстрелва го и не го хващат , както при други варянти . После ще пишат , както за илия - убиеца е убит, отдавна е умрял . Много весело .
3
0
 
1
 
! Отговори
най-вероятно преди 8 месеца
не са спазили съвети и забрани . Не може само 40 на година , повече са и ни лъжат . Плажуващи и плацикащи нямат мира и се удавят . С парички на морето - ядене и тичане . Ква ли е средата , та да се удавят . Отврат .
2
0
 
5
 
! Отговори
столичан преди 8 месеца
Ако не можете да плувате, просто не влизайте навътре в морето. Стойте си на брега и по плиткото, недейте да си рискувате живота с опити да плувате. Първо се научете да плувате в басейни, после пробвайте в морето.
1
1
 
1
 
! Отговори
Асен Васков Василев преди 8 месеца
Удавянията по морето получават повече медиен отзвук, но статистиката сочи, че две трети се давят във вътрешността на страната- по язовири, канали, реки, и т.н.