Дебора: Познах нападателя си, до последния момент имахме връзка

Все още я е страх, но готви песен
Обновена: 24 сеп 2023 19:46 | 24 сеп 2023 19:25, Росен Стойчев
247
Дебора: Познах нападателя си, до последния момент имахме връзка
Снимка: НОВА

Подкрепата на цяла България след като беше малтретирана от бившия си приятел, била неочаквана за Дебора Михайлова, но ѝ дала сили. Това заяви тя пред Нова.

„Познах нападателя си. Не се познавам от кратко време с него и няма как да се обърка човекът - глас, походка. Бяхме се уговорили да се видим и го чаках вкъщи. До последния момент имахме връзка”, каза още тя. По думите ѝ връзката им била от 3-4 месеца, но се познавали от година.

Още по темата

„Звънна, каза „Аз съм” и съответно аз отворих входната врата. Бях оставила отворено. Отношенията ни бяха съвсем обикновени. Видях маскиран мъж – целият в черно с маска и ръкавици”, спомня си Дебора. Оправяла си косата в нейната стая. „Усмихна ми се и замахна към мен. Беше неговата усмивка”, категорично е младото момиче. Все още не се знае колко време е била в безсъзнание. Чувала е само звука на машинката за подстригване.

Казва, че до ден-днешен ѝ се вие свят и я боли главата. Оттогава е свалила 10-12 кг, защото над месец се е хранила само със сламка.

Първите белези на насилие започнали още в началото със „съвсем нормални забележки”, твърди пострадалата. Георги ѝ правил забележки за облеклото – да не носи клинове и блузи с по-големи деколтета, а тя се съобразявала, за да няма скандали. Удрял ѝ шамари всеки ден. „Мислех, че всичко ще отмине”, признава Дебора. 2-3 седмици преди бруталното нападение той я хванал за гърлото, а на нея ѝ причерняло. След това приятелят ѝ я пуснал и казал „Спокойно, няма да умреш. Знам какво правя”.

Момичето знаело, че Георги Георгиев някога е бил женен, а към момента на връзката им вече е бил разведен. „Ако знаех, че е женен, нямаше да се занимавам с него”, категорична е потърпевшата. Правило ѝ впечатление, че не излизат заедно, но не му обърнала достатъчно внимание. Георгиев не е търсил нито Дебора, нито родителите ѝ след насилието, което изживяла.


247
Още по темата: разкриДебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига с тази "ученичка ",на всички ни е ясно 'заниманието и "На 17 прилича на лелка ....
185
2
 
1
 
! Отговори
Д0 97, 202 идр. преди 2 месеца
Простотията, комплексарството, агресията, и липсата на елементарна морална и социална култура, за съжаление са сериозен проблем особено когато са в комбинация. Това винаги са потенциални насилници и убийци. За това трябва да има абсолютна непоносимост на закона, както и на всеки отделен човек към такъв тип хора и допотопното им поведение. И дори към словесни коментари като тези .
184
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това се казва прозорец на Овертон. Задачата от сатанистите е под предлог борба с домашното насилие да се приеме истанбулската конвенция и узакони джендърството. Следващата стъпка е разпада на семейството и втълпяването на белия хетеросексуален мъж, че е виновен за всичко. За робството в Африка, за цикъла на жените - за всичко! За да бъде роб, трябва да му се вбие в главата че е виновен за нещо си
183
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде приемайте я тая Истанбулска конвенция да мирясате че ми надухте ушите колко лоши са мъжете.
182
6
 
3
 
! Отговори
сиромах преди 2 месеца
Имам подозрения,които със сигурност адвокатите ще докажат ,че тая петолъчка е започнала активен живот още малолетна или непълнолетна.Много се съмнявам,че оня убавец е първият с който е била, възможно е да е знаела отдавна ,че е женен и има дете,но явно любопитството и как ще бъде с други мъже е надделяло и той не се е сдържал,което наистина не го оправдава!Прав е много Вежди за ония......!
181
1
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Само по тези искрени свидетелства няма да го осъдят. "Видях усмивката му и ме нокаутира" това нищо не значи.
180
2
 
5
 
! Отговори
111 преди 2 месеца
ясно е колко мисъл тече в главата й щом н е излизали заедно и това не я е накарало да се сети, че работата му не е чиста. Или просто не й пука, ама като я питат не би излзиала с него ако е знаела, че е женен.
179
0
 
9
 
! Отговори
Жададык преди 2 месеца
"...целия в черно с маска и ръкавици.....усмихна ми се, беше неговата усмивка...." Ясно.
178
7
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 месеца
Голям сладур е, успех в живота и най-хубавото тепърва предстои за младо момиче като нея. Важното е да си вземе поука и като вижда агресивни селлски бекове да бяга далеч от тях! :)
177
6
 
3
 
! Отговори
Форма преди 2 месеца
С тази мома със съмнително поведение, се налага впечатлението, че щом някоя жена е с къса прическа, е жертва на домашно насилие. На някои жени им отиват късите прически и така им е по-удобно и сами се подстригват.
176
0
 
13
 
! Отговори
Сифилиско преди 2 месеца
Сега като пуснат Биг Брадъра, може да вкарат и 2мата в къщата заедно с още 10тима чалгара, та природонаселението да гледа и да затъпява максимално.
175
0
 
16
 
! Отговори
Това е България преди 2 месеца
Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий зради мен, бясно карай на червено-
174
3
 
6
 
! Отговори
до 212 преди 2 месеца
До Така,права си,но това е фашисткото патриалхално мислене на българския питек,жените сами са си виновни,но не знам защо тогава реват за някой дето са влезли в дома му крадци,той не си ли е сам виновен,или пък на пенсионерите дето им отмъкват пари ало изманиниците и те сами са си виновни,тук въпроса е да са виновни жените,ако е мъж жертвата веднага ще започнат да ронят сълзи,за българина жената не е човек,а средство за разплод,това е християнското възпитание,или ценности както модерно му казват
173
1
 
6
 
! Отговори
Пак до 186 преди 2 месеца
Затова повечето момичета се стремят по някакъв начин да попаднат там, където вечер ходят за развлечение много младежи и отначало си въобразяват, че само посещаването на подобни заведения или работенето там няма да накърни с нищо нито морала, нито сигурността им. Успяват някак да склонят родителите си да им позволят. После само един Господ знае какво може да се случи. Но едно е сигурно - ако скромно си стои у дома и е послушна дъщеря, вероятността да си намери съпруг е минимална. Днес е така.
172
1
 
8
 
! Отговори
До Белята е чакала преди 2 месеца
До 186 - Прав си, но само донякъде. В наше време са за подигравка скромните момичета, които не ходят по кръчми и други свърталища, не правят предбрачен секс и се прибират не по-късно от 21.00 ч. Точно младежите и младите мъже докъм 35-годишна възраст на думи уж търсят такова момиче, но срещнат ли такава и не получат ли от нея секс още на втората или най-късно на третата среща, изоставят я и после сипят по неин адрес само подигравки. Само к/ветата хващат за съпруг или богат, или свястно момче.
171
5
 
12
 
! Отговори
D преди 2 месеца
Това момиче със сигурност не е стока, но никой не заслужава да му се причини подобно насилие.
170
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз имам позната на 26 години, осиновена, която като тинейджър е преживяла насилие в училище - подигравки, обиди от съучениците си за външния й вид и т.н , които са неоснователни, но тя го приема много тежко и след това няколко пъти е рязала ръцете си с ножче и е удряла главата си в стената....Белезите са й останали. Добре че е случила на осиновители, майка й и я води на психотерапевт. Така че физическите травми може да избледнеят, но травмираната психика трудно се лекува.
169
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Крушата и дървото. Примери бол - мама мария и отварачката (а след неколко години и за внучето ще четем), мама глория и отрочето и, мамчето с младия любовник и синята птичка с дългите крака и бели зъбки. Майката на тази и любовника и в дискотеката. Кръвта вода не става.
168
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Типична представителка на младото кифленско поколение чалга момичета. Повърхностно мислене или пълно отсъствие на такова, деградирало поведение още от ранна възраст /в интеренет лесно се откриват нейни голи клипове/, денонощно висене по чалга клубове, вкус към престъпници, татуирани и назобени мъже, без значение женени или не и по няколко едновременно...Ако играеш опасни игри почти сигурно ще пострадаш, казват хората. Дано да и е дошъл акъла , но не вярвам
167
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая ли ще замести Киро или Пеевски?