Хекимян увеличава шансовете на другите кандидати

Обявиха го в последния момент
Обновена: 25 сеп 2023 14:48 | 25 сеп 2023 14:48, Росен Стойчев
113
Хекимян увеличава шансовете на другите кандидати
Снимка: БГНЕС

"Кандидатурата се обявява в последния момент. Невинаги тази практика на ГЕРБ е била много успешна. Пропуска се предварителната фаза в кампанията, в която гражданското общество може да каже своето мнение. ГЕРБ това искаше да избегне. Кандидатурата се сервира буквално в последния момент.

Още по темата
С тази кандидатура се скъси максимално времето, в което може да бъде извършван дебат."

Това мнение изрази пред БНР политологът проф. Тодор Галунов, преподавател във Великотърновския университет. Според него кандидатурата на Антон Хекимян увеличава шансовете на другите кандидати.

Част от традиционните гласоподаватели на ГЕРБ могат да се преориентират. ГЕРБ върви към вариант да загуби София, смята проф. Галунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: вотАнтон Хекимян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
0
 
! Отговори
Борисов преди 8 месеца
С нелепо решение направи Радев президент. Прехвърли отговорностите по управлението на държавата на ПП/ДБ. Сега така София в ръцете на комунистите! Нещо се случва, но какво?!
95
0
 
2
 
! Отговори
Асенка Василева преди 8 месеца
Това няма да е кмет, а кметица на София! Аз пък съм министърка на финансите!
94
0
 
0
 
! Отговори
Хахаха преди 8 месеца
Куку мян доказа колко струва. Докога такива ще се подвизават в ефир и по ръководства.
93
2
 
4
 
! Отговори
Мисир К0? преди 8 месеца
Пореден срам и позор за родните мисир....ъъ журналисти! 4 дни преди изборите се оказва , че БТВ е партийната телевизия на Бойко! Не че не знаехме...
92
2
 
2
 
! Отговори
Пфуй преди 8 месеца
Хукимян:" Дупки запушвам всякакви, най-вече Герберски!"
91
6
 
3
 
! Отговори
Разликата преди 8 месеца
Васил Терзиев е Шеф на 800 служители и има 15 офиса в различни страни по света. Хекимян е подчинен и има шефове, които са над него!
90
0
 
5
 
! Отговори
Ирония преди 8 месеца
А БТВ - ама изобщо не работят за Буци.....
89
0
 
11
 
! Отговори
Вятър преди 8 месеца
Хекимян е по-скоро НЕЛЕПОТО предложение на ГЕРБ, а спонсорите му ще са хвърлили парите си на вятъра.
88
2
 
6
 
! Отговори
Цивилизация преди 8 месеца
Мисля, че е редно и БТВ да дадат обяснение за досегашната редакционна политика на новините им! Лъснаха зависимите и купени новини на БТВ в полза на партия ГЕРБ! Срам и позор! Медиите трябва да не са политизирани! Трябва да са независими и безпристрастни!
87
3
 
7
 
! Отговори
Срам ме е от този преди 8 месеца
Как може за една седмица да решиш да сложиш край на 17-годишната си успешна кариера в най-голямата частна телевизия, където си стигнал до висша позиция, да зарежеш професията си и дори да се подиграеш с нея след само една среща с партиен лидер-Борисов? Може, когато така реши Господаря ти! Хекимян не е глупав, не е просто алчен за власт, а е мъпет. И е срам за цялата журналистическа гилдия.!
86
1
 
9
 
! Отговори
Предупреждение! преди 8 месеца
Щом си се хванал с ГЕРБ рано или късно плащаш с името и авторитета си!
85
0
 
7
 
! Отговори
Фъргов преди 8 месеца
"Ръководството на БТВ трябва да се извини на зрителите за това, че определящият информация и публицистика човек е топла връзка с Борисов. Приказките, че нямал нищо общо и онзи ден се разбрали с Борисов са пълна глупост. Всеки, който познава вожда на ГЕРБ знае със стопроцентова сигурност, че той не импровизира с хора, които не контролира. А този контрол не се случва за три дни......"
84
0
 
6
 
! Отговори
Цайтнот преди 8 месеца
Определянето на Хекимян за кандидат кмет на София от ГЕРБ издава тоталния цайтнот, в който е изпаднал Борисов след поредицата от откази на стойностни хора.
83
0
 
6
 
! Отговори
Леманс преди 8 месеца
Пълна излагация е тази кандидатура на ГЕРБ - Хекимянчо. Груба политическа грешка на ГЕРБ ...
82
0
 
7
 
! Отговори
Вълков преди 8 месеца
Нямам думи. Щом стигнаха и до момента, в който вече не се притесняват да си официализират медиите, през които прокарват влияние, значи нащата са тотално извън контрол. За съжаление, Хекимян ще е поредната дискредитирана личност.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хаххахахха да , това момче само помага на другите кандидати и злепоставя ГЕРБ и БТВ. И двете мафиотски структури да си уволнят пиарите. Та с това само показват,че освен Нова ТВ, че и БТВ е на партия ГЕРБ
80
0
 
8
 
! Отговори
Ирония преди 8 месеца
Да живее "независимата" журналистика!
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой му е родния град. Та той може да е роден в България ,но е Арменец. Те се раждат Арменци и умират като такива. Ако беше Македонец можеби щях да гласувам за него ,те са ни братя. Арменците са мигранти,които са избягали заради война. Те живеят тук и не са приели нашите традиции,а са си с тяхните. Абе живи и здрави да са,но са си други хора.
78
6
 
2
 
! Отговори
Лично мнение преди 8 месеца
Хекимян няма шанс пред Терзиев. Първият е продажен партиен пл.ужа.к, а вторият е успешен бизнесмен и управленец!
77
3
 
6
 
! Отговори
Отвратен преди 8 месеца
ГЕРБ тотално са се самозабравили! Направо да бяха излезли с една пресконференция, на която официално да признаят, че БТВ им е слугиня и ги е обслужвала в продължение на години, изкривявайки общественото настроение в полза на ГЕРБ!