Панчугов: Вотът на недоверие е един театър

Използват го за кампанията, смята политологът
11 окт 2023 14:14, Росен Стойчев
39
Панчугов: Вотът на недоверие е един театър
Снимка: БГНЕС

Вотът на недоверие е просто театър. Той е заявка на опозицията, че е жива. Това мнение изказа политологът Христо Панчугов и уточни:

"Лидерът на формацията, която го инициира каза, че не очаква този вот да е успешен. Което прави лесно определението за този вот на недоверие като за просто театър. ... Лесният път е той да бъде използван в кампанията за местните избори. Този вот е заявка на опозицията, че е жива".

Още по темата
"Очевидно и този кабинет има склонността да се поддава на шантаж и извиване на ръце, каквато преди това наблюдавахме и при кабинетите на Бойко Борисов. Това се дължи до голяма степен на липсата на план. ... Вместо да се води разговор с реални данни и реална оценка на ситуацията, ние видяхме опит да се тушира напрежението възможно най-бързо".

Управляващите трябва да изземат публичния дневен ред. Трябва да е ясно, че те са двигателите, а не следват просто дневния ред на ДПС, на ГЕРБ или на който и да е друг. Към този момент наблюдаваме доста сериозна неспособност такова нещо да бъде направено", посочи Панчугов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
4
 
! Отговори
театър"Сълза и преди 7 месеца
Марионетките на "Козяк" са номер едно в този театър!!!!!
13
1
 
1
 
! Отговори
Галя от "Козяк& преди 7 месеца
Моето куклено шоу е по добро....
12
1
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Цялата политика в България е един театър на корупцията със "сценаристи" Тиквуний и Пеевски ! Как не може този така наречен "народ" да разбере, че го управляват двама овчаря като едно стадо овце ? Предизвикаха кюмюрджиите на протест за да преценят преди изборите нагласата на стадото ! Хранят стадото с ИМИТИРАЩИ храни, а то мълчи и се трови, подкрепя кюмюра и не го интересува, че производителите на ментета нито ги съдят, нито забраняват....народ ли е това или имитация на хомосапиенс ?
11
2
 
3
 
! Отговори
кукла на конци преди 7 месеца
Денков: Аз давам много добра оценка на театъра с вота на недоверие...Обаче ние с "Козяк" играем по добър ТЕАТЪР от тях!!!!
10
3
 
2
 
! Отговори
хаха преди 7 месеца
Тогава сглобката на посолството да променят член 89 в Конституцията. Нещо от рода - Когато управлява правителство назначено от посолството, да не бъде възможен вот на недоверие.
9
1
 
1
 
! Отговори
Денков-марионетката преди 7 месеца
Кукленото шоу под формата на СГЛОБКА е ФЪРСТ !!!! Опозицията е ГОЛА ВОДА ,а театъра с вота на недоверие е изтъркана работа...
8
1
 
2
 
! Отговори
Архимед преди 7 месеца
Мдааа...още един ПОЛИТОЛОГ откривател на топлата вода....интересно кой им плаща хонорарите за тия глупости??????
7
2
 
8
 
! Отговори
Опаа... преди 7 месеца
Още един ГРАНТАДЖИЯ борещ се за поредния си ХОНОРАР!!!!!!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя Пенюгов чак сега ли разбра?Егаати експееерта?!
5
0
 
2
 
! Отговори
Няма акъл за това! преди 7 месеца
За да изземеш публичния дневен ред трябват подготвени кадри. Дори конституционната им реформа беше приета с насмешка от специалисти по темата. И тя беше подготвена от уж най-добре подготвената част на променкаджиите - дб. В промяната имаш завъртяло се около кирчо и кокорчо опортюнисти. Как да изземат дневния ред като не знаят къде да застанат? Нали слушахме записа. Все едно пред блока се чепкат комшии. След местните ще оттекат в канала на историята.
4
0
 
2
 
! Отговори
Уфььь... преди 7 месеца
Като видя политолог,социолог,психолог,антрополог,патолог,ихтиолог и т.н. веднага ми сеДосира като им чуя СТЪКМИСТИКИТЕ...не знам защо е тая закономерност...Някой може ли да ме осведоми?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То и гласуването в парламента е един театър защото глас се дава, какъвто ти е казал лидера ти, а не по собствено убеждение. А те колко са?
2
1
 
3
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 7 месеца
Каквото му е името/Панчугов/такова е и мнението му....гола вода!
1
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 7 месеца
ЕМИ....НАЛИ ТРЕБВА ДА СЕ ОПРАВДАЯТ СУБСИДИИТЕ ЗА ОПОЗИЦИЯТА И ДА СЕ ИЗФУКАТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ПРЕД ЕЛЕКТОРАТИТЕ СИ..ХАХАХА....