Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало

Пловдивчани няма да го допуснат, смята лидерът на Екогласност Емил Георгиев
23 яну 2024 10:51, Петър Бойчев
377
Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало
Снимка БГНЕС

Председателят на политически клуб Екогласност" Емил Георгиев определи като политически канибали и социопати представителите на ДБ и ПП, които подеха кампания за премахване на паметника Альоша след разрушаването на този на Съветската армия в София, предава Plovdiv24.bg.

"Ние от "Екогласност", както и милиони българи, бяхме омерзени непосредствено около Коледа за разрушаването на паметника на Съветската армия. Всъщност това е паметникът на воините от Трети украински фронт. Омерзението беше още по-голямо, когато се разбра, че те са гуляли с торти, върху които са били поставени главички и крайници на дечица, на войниците. Явно изпаднали в делириум. А те са забравили да сложат и части от телата на тези 7 деца ястребинчета, разстреляни безмилостно от фашистки полицаи.

Още по темата
Сега дойде ред да разрушат и Альоша, който безспорно се вписва в най-новата история на Пловдив. Този паметник е бил място, където много млади хора, майки с дечица са се качвали горе, за да гледат този прекрасен град отвисоко. За нас тези социопати, защото няма друга дума, може би се стремят да изперат миналото си на деца на отявлени членове на ЦК на БКП преди 1989 година", посочва Георгиев и продължава:

"Ако се разруши паметникът на Альоша, а аз се надявам, че пловдивчани няма да допуснат това, може би ще се постараят там да сложат паметник на Чърчил? Припомням ви, че същият тоя Чърчил е разпоредил бомбардировката на София и Пловдив. Сигурно носителите на идеята за разрушаване на паметника на Червената армия и на Альоша ще се съревновават кой да постави паметника на Чърчил.

Грозно е това, което става. Ние бягаме от историята си, а народ без история знаете какво представлява. Така че категорично сме против идеята да се демонтира и да се разруши Альоша и осъждаме акта, който се извърши в София", казва лидерът на "Екогласност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да се махнат всички паметници на червените окупатори! Паметник на какво са те? Че ги посрещнахме с цветя, че обавихме война на Германия и ни накараха да плащаме репарации..., че създадоха македонска нация и т.н.
296
3
 
1
 
! Отговори
И що не? преди 3 месеца
Какво ще им пречи излипсването на Альоша на майките с дечица да се качват на хълма и да си гледат града от високо?
295
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що създава проблеми,да се събаря.
294
1
 
6
 
! Отговори
Истината за лъжата преди 3 месеца
Комунистите и левичарската преса демонизираха фашизма като някакво безусловно лошо нещо -- разбира се, ,,крайнодясно" и ,,реакционно".Всъщност Мусолини се опита да създаде корпоративно общество, подчинено на държавата: ,,Всичко в държавата;нищо извън държавата;нищо против държавата!".Другари, ами че това си е жив комунизъм, само че без класовата борба.Излиза, че вие сте (анти)фашисти, само че по-жестоки и брутални.А най-голямата глупост е ,,монархофашизмът";съчетание на монархия с тоталитаризъм?
293
1
 
7
 
! Отговори
Истината за лъжата преди 3 месеца
Комунистическият режим е престъпен.Съветският болшевишки комунизъм, германският националсоциализъм,италианският фашизъм са първи братовчеди с общ генезис.ВСВ я започнаха другарите Шикългрубер (Хитлер) и Джугашвили (Сталин) като съюзници.До лятото на 1941,когато Хитлер усети каква грешка е допуснал с общата граница със СССР и реши да удари пръв.Другият хищник беше повален,но Англия и САЩ сключиха съюз със сатаната, за да победят дявола. И така реанимираха комунизма.Това са ,,освободителите"...
292
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лайковете са системно манипулирани и фалшифицирани от краварското лоби.
291
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БОМБИ С Н А ПА ЛМ СЕЩОТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО Н А ПАЛМ Е ЦЕНЗУРИРАНА ДУМА ЩОТО РАЗКИРА ПОЗОРА НА КАПИТАЛИСТИТЕ В СЛУЧАЙ СРЕЩУ ГЪРЦИТЕ А И СРЕЩУ ОЩЕ ДЕСЕТКИ НАРОДИ ПО СВЕТА. .
290
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До КВИ ОПОРКИ,БЕ.....В ГЪРЦИЯ ВЛЕЗЕ НЕ СЪВЕТСТАТА А АНГЛИЙСКАТА И АМЕРИКАНСКА АРМИЯ И ДВАЙСЕТ ГОДИНИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА БОМБИ С *** ПО СЕЛАТА В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ НАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ. В БЪЛГАРИЯ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ДОНЕСЕ МИР. И НЕ ПИШИ КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ИСТОРИЯ НИКАК. СЕБЕ СИ ЛЪЖИ А НЕ ХОРАТА
289
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
десните направиха от България от 9 на 6 милиона и с беззаконие сринаха страната това че рушат и паметници е най-малкият им проблем. Като гласувате за тях гласувате за това да останете вие самите без достойнство, без родова памет и без никакво бъдеще. ТЕ ЗАГРАБИХА ПОЧТИ ЦЯЛОТО БОГАТСТВО НА ДЪРЖАВАТА А ВИЕ ЛАПАЙТЕ МУХИ. ЛУМПЕНН - ЛЯВ ЧОВЕК ГЛАСУВАЩ ЗА ДЕСНИ ЗАЩОТО НЕ Е ОСЪЗНАТ ЗА СВОЯТА КЛАСОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, АМА ХОДИТЕ ЛИ БРЕ ЛУПЕНЯГИ НА ПРИЕМИТЕ НА ДЕСНИТЕ?
288
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
десните понеже управляват в интерес на едно малцинство от парвенюта никога не допускат нещо да се подложи на референдум. През 1946 година десните монархофашисти получиха на референдум от българския народ три процента а падането на монархията 94... сега с рушене се опитват да ппукнат от реваншизъм срещу народа. с толкова злоба към българския народ сте за никъде. менторите ви от западната олигархия ви спускат опорки за вазектомии, стерилитети, отказ от раждане даже на едно дете и тем подобни
287
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
пп и ДСБ активно работят на евроизборите да имат нула евродепутата...
286
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами верно е спас гърневски работеше в пловдивската печатница леля ми е казвала какви есета е писал за бай тошо и на девети септември намало кой да му вземе знамето от ръцете и това ми го е казвал един дядо лежал е белене като го питал шо бе спасе той му казал ами времената бяха такива
285
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 309Защо софиянци пишат па въпроси, касаещи Пловдив, натрупват мнението си и манипулират форума? Ние не им се меесихме за ПСА)))А,Мая Манолова от кога стана пловдивчанка?
284
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
""Ние от "Екогласност", както и милиони българи" вие като макетата бре, всички са макета, тия милиони Българи само с интернет профили може да ги създадете, добре че са гласовете в маалите да има проценти за копейки на избори.
283
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
СОФИЯНЦИ НЕ СЕ НАМЕСВАТ НА ПЛОВДИЧАНИ. НАЛИ ПЛОВДИВ Е БЪЛГАРСКИ? КАКЪВ хляб ''меесите'' е ваш избор. НАМЕСАТА НА РУСИЯ В БЪЕ ОБЩ ПРОБЛЕМ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПАРТИЯ ЗА КОЯТО ГЛАСУВАМЕ, БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО !ДАНО!
282
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо софиянци пишат па въпроси, касаещи Пловдив, натрупват мнението си и манипулират форума? Ние не им се меесихме за ПСА.
281
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЩОМ НЯМА ЗАГИНАЛИ СЪВЕТСКИ ВОЙНИЦИ, НЯМА СРАЖЕНИЕ, КАКВА ПАМЕТ ?КАКВО ДА ПОМНИМ? ЗНАЧИ ТОВА Е ГРЕШКА! НЯМА ИСТОРИЯ!ИМА ИСТЕРИЯ! ПРОПАГАНДА И ТРЯБВА ВЗРИВ!
280
2
 
14
 
! Отговори
Крундел преди 3 месеца
важното е, че това разкрива четирихилядници полезни и безполезни и де що има консуматор на кремльовски биоотходи.иначе паметници на окупатори не трябва да има, с какво е по-различен този окупатор от предходните два?
279
9
 
18
 
! Отговори
КВИ ОПОРКИ,БЕ..... преди 3 месеца
ЗА КАКВО Е СЛОЖЕН ТОЯ РУСКИ ПИЯНДУРНИК ТАМ, КОГАТО ИЗОБЩО НЯМА ВРЪЗКА С ИСТОРИЯТА И ТРАДИЦИЯТА НА ГРАД ПЛОВДИВ....ХАХАХА....ТОВА Е ПАМЕТНИКА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ГЛУПОСТ И РУСКА ДУПЕДАВЩИНА---- НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!!
278
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Розаи аз това повтарям постояннно, ама хората не слушат. За тях важно е ще го има ли, няма ли да го има... Аман от поляризации