Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало

Пловдивчани няма да го допуснат, смята лидерът на Екогласност Емил Георгиев
23 яну 2024 10:51, Петър Бойчев
377
Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало
Снимка БГНЕС

Председателят на политически клуб Екогласност" Емил Георгиев определи като политически канибали и социопати представителите на ДБ и ПП, които подеха кампания за премахване на паметника Альоша след разрушаването на този на Съветската армия в София, предава Plovdiv24.bg.

"Ние от "Екогласност", както и милиони българи, бяхме омерзени непосредствено около Коледа за разрушаването на паметника на Съветската армия. Всъщност това е паметникът на воините от Трети украински фронт. Омерзението беше още по-голямо, когато се разбра, че те са гуляли с торти, върху които са били поставени главички и крайници на дечица, на войниците. Явно изпаднали в делириум. А те са забравили да сложат и части от телата на тези 7 деца ястребинчета, разстреляни безмилостно от фашистки полицаи.

Още по темата
Сега дойде ред да разрушат и Альоша, който безспорно се вписва в най-новата история на Пловдив. Този паметник е бил място, където много млади хора, майки с дечица са се качвали горе, за да гледат този прекрасен град отвисоко. За нас тези социопати, защото няма друга дума, може би се стремят да изперат миналото си на деца на отявлени членове на ЦК на БКП преди 1989 година", посочва Георгиев и продължава:

"Ако се разруши паметникът на Альоша, а аз се надявам, че пловдивчани няма да допуснат това, може би ще се постараят там да сложат паметник на Чърчил? Припомням ви, че същият тоя Чърчил е разпоредил бомбардировката на София и Пловдив. Сигурно носителите на идеята за разрушаване на паметника на Червената армия и на Альоша ще се съревновават кой да постави паметника на Чърчил.

Грозно е това, което става. Ние бягаме от историята си, а народ без история знаете какво представлява. Така че категорично сме против идеята да се демонтира и да се разруши Альоша и осъждаме акта, който се извърши в София", казва лидерът на "Екогласност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
11
 
5
 
! Отговори
Съвет към Козяк преди 3 месеца
Добре де, щом толкова давате зор да си бутаме паметниците в България, дайте първо пример като си разрушите паметниците на Джордж Вашингтон и Абрахам Линкълн...или те са трепали индианци и роби само че "демократично" нали ?
250
7
 
11
 
! Отговори
Альоша на Чакъл! преди 3 месеца
277 Тук говорим за паветника та Пуския съвец ки окупатор не за ракети б л яд рушистанска!
249
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до: Осъзнавате ли че__За същия елит дето ни е вкарал във война на страната на нацистите против волята на народа ли се вайкаш ?ПолуЧили са си заслуженото, хубаво е и днешните да си го припомнят
248
3
 
12
 
! Отговори
АнтикомунисткаСофия преди 3 месеца
Не е тайна че най големите суругат- де ге не ра ти нискочели алчни без морални де били убийци психопати проста ци и крадци и станаха комунисти издигнаха ги до върха три пъти фалираха държавата и съсипаха народа и това с окупаторските паветници навсякъде е абсолютна гавра вече с българското достойнство които не е останало много!
247
11
 
13
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Насилствено изидгнаха този просташки паметник, и *** и България и Пловдив. Паметник на *** -окупатор ,най антибългарският паметник.
246
8
 
10
 
! Отговори
Мръсни руски преди 3 месеца
СУ ски ***!!!!!
245
6
 
16
 
! Отговори
Осъзнавате ли че преди 3 месеца
Комунистите са извършили ГЕНОЦИД над елита на нацията 44та и та обикновенни хора също които не са имали нищо общо с политика но най големият им грях е бил че не са комунисти и загова са били убивани по доноси и пращате в лагери заграбвали са им имотите и земите гнусните Янкошумкари !!!Ковутизма тява право на паветници в европейска и свободна България!!!!!
244
8
 
8
 
! Отговори
аха преди 3 месеца
Такива простотии са ставали в България и през периода 1942-1944 година. Даже по-големи, жандармите са трепели деца. После всичко приключило, знаем как. Лошото е, че продажните ни грантаджии нямат историческа памет. Мислят, че ще им се размине. Те и онези, дето са избивали деца, сигурно са мислели така.
243
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Време е за Възраждане!
242
8
 
12
 
! Отговори
Коцето преди 3 месеца
"Ние от "Екогласност", както и милиони българи..."Колко милиона? 20-30? Значи можете да си нарамите паметниците и да отидете да живеете при ПутинЧ Там е по-хубаво!
241
10
 
13
 
! Отговори
ХайлХитлер преди 3 месеца
Не съм нацист обаче мразя комунистите повече от колкото са га мразили нацистите!Альоша На Чакъл!!!Долу паметника на Окупатора!!!
240
11
 
11
 
! Отговори
Альоша На Чакъл преди 3 месеца
Альоша На Чакъл!!!
239
7
 
9
 
! Отговори
Русия=выгребная яма преди 3 месеца
Альоша ще бъде демонтиран нежно и внимателно. Което не се отнася за Бузлуджа, чинията ше гърми зверски!
238
7
 
7
 
! Отговори
Българския Народ преди 3 месеца
Искаме взив на Альоша и закриване на комунистимеските музей в противен случея искаме музеи на нацизма нари е история!Или ше има и на двете или да няма на нито едното!!!
237
6
 
13
 
! Отговори
(^.^) преди 3 месеца
Целият железобетон от времето на СОЦА и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" трябва да бъде изметен в музея на социалистическото изкуство ... В Димитров град вече има инициативен комитет от стари кримки и Соц-динозаври, които са изявили желание градът с името на Гошо-Тарабата, до приюти тези произведения на Социалистическия Сюрреализъм ... !!!
236
4
 
7
 
! Отговори
Ружките преди 3 месеца
Суйнееее
235
8
 
16
 
! Отговори
До 242 преди 3 месеца
Хитлер червен смешнико е смятал България за най-доверения съюзник на Германия на Балканите. Той напрактика ни подарява Македония и Беломорска Тракия, като така е осъществена отколешната българска мечта за национално обединение, без да иска нищо в замяна, дори да обяваме война на СССР, да не говорим да изпращаме войски на източния фронт. Дори по еврейския въпрос Хитлер е бил много по-мек спрямо България. Аман от червени лъжи и манипулации!
234
1
 
1
 
! Отговори
5G Рептил преди 3 месеца
257 Да бе мислиш ли?
233
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Краварските *** са ги активирали с 5G !
232
5
 
6
 
! Отговори
Ма соф гро п преди 3 месеца
За рус ки те сф и не!!!