Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало

Пловдивчани няма да го допуснат, смята лидерът на Екогласност Емил Георгиев
23 яну 2024 10:51, Петър Бойчев
377
Политически канибали и социопати искали да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало
Снимка БГНЕС

Председателят на политически клуб Екогласност" Емил Георгиев определи като политически канибали и социопати представителите на ДБ и ПП, които подеха кампания за премахване на паметника Альоша след разрушаването на този на Съветската армия в София, предава Plovdiv24.bg.

"Ние от "Екогласност", както и милиони българи, бяхме омерзени непосредствено около Коледа за разрушаването на паметника на Съветската армия. Всъщност това е паметникът на воините от Трети украински фронт. Омерзението беше още по-голямо, когато се разбра, че те са гуляли с торти, върху които са били поставени главички и крайници на дечица, на войниците. Явно изпаднали в делириум. А те са забравили да сложат и части от телата на тези 7 деца ястребинчета, разстреляни безмилостно от фашистки полицаи.

Още по темата
Сега дойде ред да разрушат и Альоша, който безспорно се вписва в най-новата история на Пловдив. Този паметник е бил място, където много млади хора, майки с дечица са се качвали горе, за да гледат този прекрасен град отвисоко. За нас тези социопати, защото няма друга дума, може би се стремят да изперат миналото си на деца на отявлени членове на ЦК на БКП преди 1989 година", посочва Георгиев и продължава:

"Ако се разруши паметникът на Альоша, а аз се надявам, че пловдивчани няма да допуснат това, може би ще се постараят там да сложат паметник на Чърчил? Припомням ви, че същият тоя Чърчил е разпоредил бомбардировката на София и Пловдив. Сигурно носителите на идеята за разрушаване на паметника на Червената армия и на Альоша ще се съревновават кой да постави паметника на Чърчил.

Грозно е това, което става. Ние бягаме от историята си, а народ без история знаете какво представлява. Така че категорично сме против идеята да се демонтира и да се разруши Альоша и осъждаме акта, който се извърши в София", казва лидерът на "Екогласност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 184Трябвало е да не ни спасяват 1877-1878, и да говорим на турски сега, )))ДА ТИ ПРИПОМНЯЛИ, ЧЕ 5 ВЕКА НЕ ПРОГОВОРИХМЕ ТУРСКИ ДОРИ ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ НЕ ГО ГОВОРЕХА.А ОСМ. ИМПЕРИЯ СЕ РАЗПАДНА СЛЕД ПСВ И ЩЯХМЕ ДА СМЕ СВОБОДНИ. ОСВЕН ТОВС НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ОТ БЪЛГАРИН ОТ МАКЕДОНИЯ ДА Е ЗАБРАВИЛ БЪЛГАРСКИЯТ ВЪПРЕКИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ СА ГИ,, ОСВОБОДИЛИ"
230
6
 
8
 
! Отговори
Съве цки зомбита преди 3 месеца
Тек не е Мацкве!
229
5
 
6
 
! Отговори
Куремаг преди 3 месеца
247 Безплатна е само на майкя ти пеТкята руска!
228
6
 
11
 
! Отговори
крепостни путинофили преди 3 месеца
Душите на копейките са крепостни на руските агресори!
227
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До долната гнусна ръска въшка Паметникът на американските летци е семпъл и забутан в ъгъла. А руската пияница с автомата стърчи над целия град. За да знаят робите български чия собственост са.
226
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Альоша не трябва да е над Пловдив. Този паметник трябваше да бъде махнат преди 30 и кусур години. Жалкото е, че сега шайка поплювковци се пънат да го махнат, не заради някакви морални или политически подбуди, а защото им е разпоредено от други господари
225
3
 
5
 
! Отговори
См1ртНаКомунизма! преди 3 месеца
242 Американският паметник е на американска геритория те е 30 метров Фалос на пловдивското тепе или в Борисовата!!!
224
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 188АЛЬОША, ТЕЦ СОФИЯ И БЕЗПЛАТНОТО ПАРНО НА СОФИЯНЦИ, АЕЦ КОЗЛОДУЙ, НЕФТОХИМА И Т.Н. >> БУУУТАЙ ВСИЧКО РУШКО))))ВСИЧКО ТОВА Е ПЛАТЕНО ПРЕСКЪПО ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ СА ДАВАЛИ ДРУГИ ДА СТРОЯТ.
223
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Канибали канибали но не могат да ядат гранит. Да вървят на фронта там им е мястото на тея канибали те са лешояди и страхливци.
222
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има жълти медии, които търсят сензации с гръмки заглавия. Има обаче и чисто кафеви медии като днес.ру, които спонсорирани директно от руското посолство, търсят сензации с гръмки заглавия.
221
8
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
Всичко руско е гнус и мръсотия. Русия е ЗЛО. Ама трябва да викаме УРА за да не изпепели руският злодей с ядрени оръжия. Нали така руска шляхо?
220
5
 
4
 
! Отговори
ДолоРушискияОкупант преди 3 месеца
239 Пу Бе Альошооо
219
6
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 3 месеца
ПаметнИКА на Альоша да се премахне само ако някой "смелчага" -"откачалка" реши сам да поеме отговорността и да си слжи подписа за премахване на паметника и той да носи отговорност за това решение в следващите години,а не да се крият в "пакет" и еди коя организиция или съюз е решил да се премахне паметника..ако пък решават тези организации ,то да се вкара в НС да се гласува за да се види кои "герои" гласуват за това предложение и тоз вандалски акт.А то много са смели и силни когато са в глутница
218
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 225Ся, има поне 2 проблема около бутането на Альоша. Единият е, че сме (буквално) братовчеди с тези, чиито паметник ще бутаме, ////И кво от това, то англичани и немци са братовчеди, сърби и хървати са братя, руси и украинци, тоже. А, германците през Средновековието такива междугермански войни си спретват че избиват 1/3 от германците.Историята е доказала, че най-големите неприятности хората имат от свойте близки и рядко от чужди хора.
217
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мнението ми е, че русия е ЗЛО. Трябва да си крия мнението ли? Откакто *** е дошъл на власт, не е имало ден без руски въшки да заплашват България и българите в БЪЛГАРСКИТЕ форуми с ракети, бомби, ядрено унищожение и т.н..
216
7
 
9
 
! Отговори
ТОВА Е СРАМ преди 3 месеца
Алоша е окупатор!!!
215
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
с показната си истерия по чуждия паметник русофилите показват колко са зависими от окупатора
214
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До Бандер Офците Руска въшко, Украйна няма нищо общо. Войната в Украйна само потвърждава, че русия е окупатор. И не е редно да има паметник на окупатор в България.
213
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Пян_Гъ_няма как да сме братовчеди с тези азиатци бе.. ай стига рушландска пропаганда, и какво му е на бутането СЕГА, ако сега не е момента, то никога няма да бъде и тоя грамаден альоша ще гледа заплашително Пловдив още дълго време, кому е нужно това освен на неграмотните мазохисти?
212
7
 
8
 
! Отговори
До Бандер Офците преди 3 месеца
Освен да събаряте, друго нещо май не умеете. Като бутнахте паметника на Съветската армия да не би случайно Укро Вермахта да превзе Крим, както Зеленски обеща още преди две години че през лятото на 2023г щял да се къпе на плажа в Крим ?! И всички паметници в България да бутнете...По умни няма да станете, нито пък Украйна ще победи !