Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си

Яденето е приготвено в детска кухня
28 яну 2024 20:41, Александър Попов
127
Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си
Снимка: Facebook

Майка от Монтана се натъкна на гнусна гледка - хлебарка, открита в храната на детето ѝ, взета от детска кухня.

Оказва се, че това не е първата й странна находка, преди месец намерила в яденето найлон, а при направената забележка последвал отговор "случва се".

"Сезирани са компетентните органи, тук го качвам, някой да сезира и този, който е избрал фирмата, която храни децата ни", пиже в социалните мрежи Цветелина Цветков, цитирана от Bulgaria ON AIR.

В коментарите прави впечатление, че голяма част от хората са възмутени не толкова от хигиената в държавната Детска кухня, а от това, че майката не готви на детето си.

Kомпетентните институции са сигнализирани, очаква се реакцията им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
Торта с косъм преди 3 месеца
В мола ни сервираха,после ни е замениха с друга
25
3
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 3 месеца
Тоест не виждаш проблем в това, че ти сервират буболечка и нещо от този род?
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре дошли в столовата на комбината за консерви 1980та. Редовно имаше насекоми в супите ама се радвахме, защото не се срещаше често протеин в супите. Фиде, картофи и моркови с олио и сол
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 16 "Значи, ако си вземеш храна от заведение, е съвсем оправдано да ти сервират буболечки и б0.клуци." Е то в заведенията обикновено това ти сервират. По-често боклyци и по-рядко буболечки, но трябва да си наивен да си мислиш, че храната в заведения е качествена, особено във време, когато всички се опитват да намалят разходите и да увеличат приходите...
22
0
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 3 месеца
Така е, но едното няма общо с другото. Сега, ако имаме контролни органи на място, това заведение трябва да се затвори завинаги.
21
4
 
5
 
! Отговори
Да ви е сладко! преди 3 месеца
Демократично и по Евро програма са я сложили тая буболечка в манджата. Насекомите и червеите Вече се водят сертифицирани хранителни добавки.
20
2
 
6
 
! Отговори
За едни гнусно, преди 3 месеца
за други вкусно! Нали ни навиваха да ядем скакалци. Те са си същото.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аууу като почнат да ми се кръщават след сватбата Цветков, вместо ЦветковА не зная къде ми бъркат. Не разбирам и какво се цели с това нещо освен ако не живееш на запад, и да маааалко по на запад от Монтана. Ми наготви си ти на детето ***, не е трудно
18
7
 
9
 
! Отговори
До 16 преди 3 месеца
Естествено, че xле6apkuте в храната не са нормални. Обаче голяма част от българките са мъpзелани и нито могат, нито искат да готвят и чистят дори за себе си.
17
1
 
9
 
! Отговори
До 15 преди 3 месеца
А може пък хл3барката да си е поръчала същата торта и като е видяла човек да й рови в чинията, да се е погнусила и да е върнала поръчката.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е, нали вече са официални ***!
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво значи "да му готви"? Значи, ако си вземеш храна от заведение, е съвсем оправдано да ти сервират буболечки и б0.клуци. Много смотано мислене.
14
0
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
До BG СМЕШКИ/ ДО КИНО ИЗТОК БЕШЕ СЛАДКАРНИЦАТА НЕПОМНЯ ИМЕТО НА ВЕРИГАТА. ЖИВА ХЛ-***-РКА И СИ МЕСТЕШЕ АНТЕНКИТЕ И ГЛАВАТА :D ОТКАЗАХМЕ СЕ ОТ ПОРЪЧКАТА :D
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Готвенето на храна се научава най-лесно, ако има такава възможност
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да му готви бе! То пък не е толкова трудоемко да се готви за бебе, просто отделяш от общата храна преди да сложиш подправките и всякакви неща, които не трябва да яде, и пасираш, а другото си го готвиш като за големи хора.
11
2
 
1
 
! Отговори
Пльок преди 3 месеца
Те *** нали и те са насекоми? А тенденцията е да се свиква малкопо малко със консумацията на насекомите.И понеже се знае,че насекомите са изключително издръжливи на радиоактивно замърсяване,следват изводите,че след третата световна това ще е основният хранителен ресурс на човечеството.Както са казали звездобройците,и моретата ще бъдат замърсени,а рибите буквално ще се сваряват в моретата.Та това е тенденцията за сега.***,скакалци и богомолки.
10
3
 
7
 
! Отговори
Свиквайте преди 3 месеца
Xле6apkuте са суперхрана според ЕС!
9
0
 
5
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 3 месеца
До АнонимеН да не е НЕДЕЛЯ ?!!?! жива какво е имало отгоре ???
8
3
 
4
 
! Отговори
Свиквайте преди 3 месеца
*** са суперхрана според ЕС!
7
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
НА НАС ПЪК НИ ДАДОХА В ЕДНА СЛАДКАРНИЦА ДО КИНО ПЛИСКА ПАРЧЕ ТОРТА СЪС ЖИВА *** ВЪРХУ НЕГО :D А ПЪК НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПОЛУЧИХ ПАРЧЕ ТОРТА СЪС ДЪЛЪГ КОСЪМ В НЕГО :D