Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежкият инцидент е станал тази нощ
13 май 2024 07:00, Александър Попов
207
Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
25
 
! Отговори
..... преди 1 месец
От къде такива келеменца вземат тези скъпарски джипки?Какво работят че се фукат и селфита си правят с тях!Лошото е че претрепал момичето до себе си и двама други берат душа които са били отзад!Толкова ли нямаш акъл в главата си,че да ми караш с 200км/ч. в населено място!
117
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жипката била на софийска фирма, сега да вземат да разследват какво прави у малкия май майката нещо не е чиста
116
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работил в автокъща, мама в КАТ та откъде пари за такъв джип явно въртят огромни схеми!
115
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Масово иддийоти. Вчера среще мене по нанадолна улица летят две момичета на тротинетка, която едвам се управлява. Нагласени, хубави, бели момичета, тийнейджърки, които ако се олепят с тая скорост, ше се потрошат и обезобразят. А ако има късмет да нацели с глава бордюра, остава на място. Някакви съвсем малки лапета на електрически колела се носят като снаряди между хората.
114
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бахмааму, от какво тряа да е направен тов джип и с колко да кара, та да се скърши така! Май наистина е некачествена българска сглобка...
113
1
 
14
 
! Отговори
Автокъща-КрашКар-DE преди 1 месец
Добре че не са убили невинни.Цял живот съм на улицата.Невинните след 00:00 по улиците са 1 от 10.Джипа е Range Rover Sport facelift 2018,не са по 200 бона но са по 100-120.Този е снаждан от 2 донора,заради това се е сцепил.Купуван е тънкана:70-80 бона.На алуминиева каросерия,не се прави заварка на носещите елементи.Свързват се специални нитове съчетано с 3 вида смоли-акрилни,епоксидни,уретанови.Но в BG майсторите правят заварка защото е по-лесно.Автокъщата прави 200 бона.Дупето купува по-евтино.
112
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
До при 50-70 км...По времето на лошия социализъм,пускаха една поредица "Втората възможност",снимана на запад,и със същата тематика както това,което си гледал ти.Полезно и поучително,може да я пуснат пак,много ще е актуално.
111
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В крайна сметка е добро момчето. Даже глоби няма, а и поздравява в квартала. Обащава повече да не прави така.
110
0
 
3
 
! Отговори
мечешка услуга! преди 1 месец
До не мога да повярвам Абе прикривали са те, ама сега кой ще плаче?
109
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бързало,че понеделник ще ходи на работа :)
108
0
 
14
 
! Отговори
200 километра/час преди 1 месец
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"-Петко Рачев Славейков
107
1
 
27
 
! Отговори
Шопендар преди 1 месец
Няма значение колко голяма е колата.момчета на тия години карат танкове,пилотират самолети изтребители с 1000км/ч и повече.въпросът е на възпитание,и лошо и неправилно обучение,и не достатъчно ефективен контрол,*** закони писани от адвокати,пълни с вратички
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бай Шиле аз викам да публикуват видео как лети и се...на парчета
105
1
 
20
 
! Отговори
не мога да повярвам преди 1 месец
че сме вече в ЕС и когато се случат подобни работи със загинали,полиция и прокуратура всячески се опитват да прикрият престъпления и смърт заради връзките на инициаторите по тези безбройни случаи.Какви ли не страшни истории чухме и видяхме по телевизията.Колко пъти се доказа за участието на държавни служители с пагони и висши юристи при прикриване на следи или омекотяване на наказанията.Корупцията е обзела всички в държавата.Няма светлинка на хоризонта за нормалния българин.
104
0
 
18
 
! Отговори
любопитен факт! преди 1 месец
Днешните младежи бързат с огромна скорост към...гроба си. Буквално искат до половин час, до пет минути, дори само за минута да влязат максимално бързо в ковчега и собствения си гроб. Може би смятат, че там е много приятно? По цял ден лежиш и нищо не правиш. И така с години, само си лежиш. Изглежда им е писнало от този свят и искат да разберат как е на оня свят. Затова бързат-бъъъързат да стигнат по-скоро там. Със 100 километра, с 200 километра в час и това е бавно.А те нямат търпение да отидат
103
0
 
17
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 1 месец
По нова казаха , че майка му служителка в пътна полиция....
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Сикретс. За чалкотеката. Как за къде...!!!
101
0
 
10
 
! Отговори
Бързи и Яростни преди 1 месец
А разбра ли се за на къде са бързали?
100
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пловдивските "шапкари" цял ден мислеха и го измислиха как да оневинят вече бившия "пилот-изпитател". Само няколко маловажни нарушения...Хахахахаах. Територия на анархията, завладяна от мафията. Другия "сладур" си бил забравил пистолета на пейката до децата...Има ли ***, който да го повярва. Смях и порнография!
99
0
 
24
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
Само питам:ако шЕфьорчето на джипа беше нацелил някоя ЛЕКА кола с четири души вътре????